Kryon från magnetisk service, via Inger Noren, 10 november, 2020

 

Kryon från magnetisk service, via Inger Noren

10 nov 2020

 

Det är med stor sannolikhet att människorna blir väldigt upprörda av vad de får ta del av i meddelanden från den Galaktiska Ljusfederationen inom en snar framtid. Det är dags för folk att öppna ögonen och se vad som har och händer i deras värld av kaos och konfrontationer mellan olika grupper. Det måste bli ett slut på detta scenario. Aldrig har det varit så stora skiljaktigheter mellan olika grupper av människor som kommer från olika länder och de anser alla att de länder de kommer från är de rätta med rätt religion bland annat.

Nu träder vi in i en ny tid och det innebär att allt det som tillhörde den tredimensionella världen inte finns längre. Det betyder att religionen har förändrats till endast en GUD som är den förste skaparen. Den förste skaparen som är vår Fader. Den förste skaparen som är den allsmäktige.

Det innebär att många blir väldigt förvirrade av vad de ska tro på i fortsättningen. Många har haft en tro, att om de tror tillräckligt mycket på en GUD får de all hjälp och oavsett vad de har gjort blir de förlåtna för de hemskheter de har gjort mot andra människor. Dessutom tror de att deras GUD är den bästa, alla andra är hedningar. Det är med stort intresse vi följer valet i USA och det kommer att bli stormigt när meddelanden går ut till folket om vad de har blivit bestulna på och andra sätt som de har blivit behandlade på.

Gläd er folk, vår Fader är med er men detta är nödvändigt att nu måste allt upp i ljuset för att belysas och folk måste få veta vad som har och skulle ha fortsatt med dessa ledare inom demokratin i USA. Folk gläd er. Er sittande president är den rättmätiga ledaren för USA:s folk. Det är han som kommer att föra landet och hela världen framåt mot segern för ljuset. Det kommer att bli stora förändringar i hela världen, men det är nödvändigt för att uppstigningen till den femte dimensionen ska kunna genomföras på det sätt som den Gudomliga Planen är förutbestämd att genomföras, det vill säga den totala segern för ljuset på denna planet.

Folk gläd er. Aldrig har Guds nåd varit större för människorna. Hans tillit och hans kärlek till alla sina barn har aldrig varit större. Er planets gudomliga mästare har nu bestämt att det får inte fortgå längre med svåra och farliga tider för folket. Det har fått pågå alldeles för lång tid. Det räcker nu. Människorna ska åter få sin planet tillbaka utan korruption, slaveri och krig som har tillåtits på hela planeten under eoner. Det är dags för att folket ska få leva i harmoni, fred och kärlek i fortsättningen. En ny tid och en ny värld.

Och så är det

Kryon

 

Stort tack …. I kärleksfull tjänst …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...