”Väktarna” och En Som Tjänar Via James McConnell, 21 augusti 2016

TIBET-ONE-WHO-SERVES-3

”Väktarna” och En Som Tjänar

Via

James McConnell, 21 augusti 2016

 

Hej allesamman! Det här är inte ”Sananda”. Vi har frågat om han har något emot att kliva åt sida för detta speciella tillfälle.

Jag är en ”Väktare”, men jag är inte bara en ”Väktare”, jag är alla ”Väktare” tillsammans. Man kan säga att jag är ”Väktarnas” Kollektiva Medvetande. Jag har kommit i denna speciella tid för att ge er nyheter, för att ge er förståelse.

Jag kom först till James i sömnen för två nätter sedan. I hans dröm berättade jag för honom om vad som ska komma. Han kommer inte ihåg mycket av det, men jag är här nu för att berätta vad som kommer att ske och om vad som har hänt i det förflutna.

Vi har alla varit med er och ni har varit med oss i många olika tider och på många olika platser. De flesta av er vet att ni inte härstammar från den här planeten, utan från planetsystem långt, långt borta.

Och nu, i detta ögonblick, kommer förändringarna snabbt eller som ni skulle säga, i ett rasande tempo. Det är så många saker som händer bakom kulisserna, men det har inte alltid varit så. För länge, länge sedan, långt utöver vad ert medvetande kan förstå, fanns vi. Vi existerade.

Vi färdades från system till system för att få ny förståelse och ny medvetenhet. Varhelst det kunde finnas en höjning av medvetandet så var vi där. Många gånger har vi gjort precis det. Vi har flyttat och rest och varit på så många platser. Och nu är vi här, tillsammans med er igen. Vi var här, på den här planeten, för länge sedan, men nu har vi återvänt. Precis som invånarna i Agartha har förväntat sig, är vi här nu. Vi är här för att föra in den Nya Tidsåldern, den ”Nya Ordningen” och för att hjälpa och leda er.

”Väktarna” kommer bara en kort tid före en stor förändring sker. Några få av oss har varit här en tid och talat genom olika källor, men de flesta av oss har inte varit här, men nu är vi det.

Tiderna förändras snabbt och som ni vet, och som ”Sananda” har sagt, ingenting kan stoppa förändringarna vid denna tidpunkt. Allt har arrangerats. Allt har iscensatts och går exakt enligt planerna. Kanske inte enligt era planer, utan den större planen, den Gudomliga Planen, eftersom det är en Gudomlig Plan och därmed Skaparens Plan. Den kan inte gå fel och den kan inte ändras. Allt är som det var menat att vara.

Den här större planen har varit på gång under en lång tid. Det är först nu när alla olika saker håller på att hända, och alla förändringar börjar materialisera sig framför er, det är först nu som mycket håller på att skifta.

Ni har många gånger hört talas om ”Händelsen” och de mindre händelserna som leder fram till den större. Det är sant. Ni är på väg att få ett tillkännagivande. Jag är inte här för att ge er det, men ni kommer att få ett tillkännagivande mycket snart. Det kommer att komma från ledningen för det här landet (USA), och det kommer att vara ett tillkännagivande som kommer att ge eko över hela planeten.

Många av er kanske börjar gissa vad det tillkännagivandet kan vara. Ni kan ha rätt, men det kanske inte är helt korrekt. Allt beror på den förändring som sker innan dess. En förändring leder till nästa som leder till nästa o.s.v..Det är det som kallas för dominoeffekten. Det är verkligen så.

Vi är här nu för att tala om den Nya Tidsåldern. Det är dags att blåsa i trumpeterna. Många har redan gjort det. Vi är redo och har så varit en tid. Vi har övervakat och väntat på ett lämpligt tillfälle att börja tillkännage oss själva.

Ni har så mycket att se fram emot, var och en av er. Så mycket mer än ni ännu kan föreställa er, men det är definitivt inom räckhåll. Det har inte undanhållits er. Ni måste förstå det. Det är ert kollektiva medvetande som driver det här. Det är ert kollektiva medvetande som har fört oss till er.

Nu när vi är här kan vi arbeta mer direkt med ert kollektiva medvetande. Genom planläggning kan ”Väktarnas” Kollektiva Medvetande arbeta direkt med mäsklighetens kollektiva medvetande. Tillsammans kommer vi att ge er allt som ni har väntat på, allt som ni har hoppats på och allt som till synes har varit utom räckhåll för er. Det finns där nu.

Förändringarna finns alldeles nära er. Allt ni behöver göra är att kollektivt samlas oftare. Börja inom er själva och sedan med dem som finns runt omkring er och de som ni kommer i kontakt med och så vidare. Sprid Ljuset på så sätt. Det händer redan, Ljuset sprider sig och mörkret skingras. Där Ljuset finns kan inte mörkret vara.

Så ta det lugnt, våra Bröder och Systrar av Ljuset. Var lugna i förvissningen om att ni kommer att gå igenom en monumental förändring i medvetandet. Jag säger inte att det sker i morgon eller i övermorgon eller nästa vecka, men det sker mycket, mycket snart.

Jag lämnar er i frid och kärlek i vetskap om att freden är precis runt hörnet. Må ni förbli i frid och kärlek, alltid.

 

 

”En Som Tjänar”

Hälsningar! Jag är här för att fortsätta showen, skulle man kunna säga, för visst är det en show. Vi tycker om att ordna en show närhelst vi kan, eftersom det är viktigt för er att få skratta. Det är viktigt att ta en paus från de situationer som orsakar er stor förvirring. Det är viktigt att skratta, att känna glädje och att ha roligt. Det är viktigt att vara sig själv hela tiden, eftersom det är ni själva som orsakar alla dessa förändringar.

Ni själva. Det är inte världen eller de av oss som är utanför er värld. Det är alla vi. Det är alla tillsammans, alla samtidigt. Alla för en och en för alla. Det är verkligen viktigt här. Vi är allt för er, precis som ni är allt för oss.

Vi vet att det kan låta lite konstigt för er. Jag är inte den vanliga ”En Som Tjänar” som brukar komma igenom här. Jag är någon annan. Vi fann ut att vi bara har kommit igenom den här kanalen en gång förut. När dessa förändringar fortsätter och ni kommer närmare ”Händelsen” kommer ni att få en fantastisk upplevelse långt över era vildaste fantasier.

Alla vi som tillhör ”En Som Tjänar”, vill vara behjälpliga. Kalla på oss närhelst ni behöver oss och vi kommer att vara där. Det är dags att sträcka er efter ert Högre Jag. Vänd er till alla ni känner och be om hjälp inom alla områden.

Ni är inte ensamma i det här. Var snälla och förstå det. Ni är med om det här som ett kollektiv. Ni är här för att assistera era bröder och systrar, precis som de är här för att hjälpa er. Vi är alla här för att göra det här tillsammans.

OK! Så låt oss göra det här tillsammans. Låt oss ha en fantastisk tid! Eller som den andra ”En Som Tjänar” skulle säga – låt oss fira! Frid vare med er.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...