En Som Tjänar och Ashira, via James McConnell och Susan Sammarco, 8:e januari

En Som Tjänar och Ashira, via James McConnell och Susan Sammarco, 8:e januari

 

“En Som Tjänar”

Hälsningar till er. “Den som tjänar” här. Svårt att följa upp hela meddelandet, men vi gör vårt bästa. Fortsätter att stå till tjänst, eftersom det är det vi gör. Precis som ni står till tjänst för alla ni kan också.

Att vara i tjänst, betyder inte att ni måste kanalisera någon, eller något liknande. Att vara i tjänst innebär, att bry sig om någon på gatan, en vän och le. Ge dem ett leende, ge dem en blinkning, och ge dem en kram om ni kan. Förstår ni? Var snälla när ni kan.

Gå bortom programmeringen av rädsla, programmeringen av hat, allt detta som har varit en del av den tredimensionella illusionen, som ni har haft en del i att skapa här. Det är dags nu. Som “St. Germain” har sagt, som “Sananda” har sagt, som så många har sagt, det är dags att välja nu. Välj vilken sida ni ska vara på.

Kommer ni att vara på Ljusets sida, eller kommer ni fortfarande att vara kvar i mörkret? Vill ni stanna kvar i mörkret, för att nå en ny nivå av förståelse, kanske en ny jord till och med? Kommer ni att vilja ha en ny förståelse, för att glömma vilka ni är? Vill ni göra det? Nej, verkligen inte!

Det finns de i processen som redan gjort detta val. De vill inte ge upp det de har. De tror att rikedomen på Jorden kommer att fortsätta in i himlen, och de kommer inte att släppa taget. De tror att om de håller på lite längre, kan de besegra oss alla. Tänk er det.

Vi talade om det på nyårsafton. Vilken galenskap. Att de ska kunna övervinna medvetandet från hela Himlens Kompani, alla Galaktiker som arbetar med Ljuset, alla Agarterna som arbetar med Ljuset. Om de tror att en så liten andel, denna lilla, lilla andel som de är, ska kunna ha någon inverkan på mänsklighetens fortsättning här, vilken galenskap.

Ja, de fortsätter med sin programmering. Det enda de kan. De fortsätter att hålla fast vid “en gång till kan vi manipulera”, “en gång till kan vi skapa rädsla”. Som om detta skulle vara tillräckligt för att förskjuta balansen igen, men innerst inne vet de, att detta inte längre kommer att fungera. Men de fortsätter ändå att försöka, eftersom det är allt de kan.

Men ni vet. Ni som är Ljusarbetare, ni av högre medvetande, ni som balanserar på randen av de fjärde, femte och ännu högre dimensionerna ibland, ni är de som vet. Deras tid har passerat och er tid har börjat.

 

“Ashira”

Jag är “Ashira”. Jag vill dela information i dag om era mentorer. Ni har fått en hel del information om hur det kommer att bli, under de kommande veckorna och månaderna. Men vi har inte berättat om mentorerna på ett tag.

Alla ni, var och en av er, har en mentor som ni har tilldelats. De talar till er i era drömmar. De viskar i era öron. Det finns tillfällen då de kan visa upp sig för er, och överraska er på det sättet. De är era partner.

De arbetar med er och vägleder er, och när ni når den punkten i Uppstigningen, när ni nått den frekvensen, kommer ni att se era mentorer livs levande, och de kommer att verka som en sedan länge förlorade släkting, en länge förlorad vän. Ni kommer att omfamna dem, och ni kommer att förstå att detta är några ni har talat med, under en mycket lång tid.

Tappa inte bort era mentorer. De är en viktig del i denna process. Några är från andevärlden, vissa är Galaktiker några är Agarter. De är från alla samhällsskikt, så att säga. De som valts för er, är speciellt utsedda för er. Och ni vet, när ni möter dem ansikte mot ansikte, att de har väglett er under många tillfällen i detta liv. Ni kan ha verkat gå fel väg, men ni tog den rätta vägen, den effektivare vägen, på grund av deras inflytande på er.

För er som lever ensamma, lyssna noga till dessa ord i ert liv. För de som lever med partners eller familjer, det finns en för var och en av er. Ni kommer att ha möjlighet att bilda relationer till dem framöver.

Vi är så förväntansfulla i dessa tider. Nu när ni ska träffa oss alla, ansikte mot ansikte. Alla som har tjänat er kommer och delar med er personligen. En söndag kommer detta rum att fyllas av alla de, som varit i tjänst för er. Inte bara under de senaste åren, för denna grupp har varit tillsammans under många, många liv, och ni kommer att träffa många, som kommit nära era hjärtan och blivit ett med er. Vi är mycket förväntansfulla över det.

Ha en underbar vecka. Jag ger er min kärlek och mitt ljus. Namaste.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

 

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

You may also like...