”En som Tjänar” – ”One Who Serves” via James McConnell 13 augusti, 2017

”En som Tjänar” – ”One Who Serves”

via James McConnell

13 augusti, 2017

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om, Om. Hälsningar till er!

Vi är tillbaka! Här är vi återigen. Här är vi och vet ni vad? Vet ni hur vi ska inleda den här gången? Vi ska sjunga! Är ni redo att sjunga? Jag börjar och ni fortsätter, ok?

”Nu är det dags för fest, precis här. Ett firande som ska vara i åratal …” (Alla fortsätter: ”Fira de goda tiderna, Kom igen!”

Fråga: Halleluja. Halleluja. Tack så mycket Ashtar för att du är vaksam gällande denna härliga planet, vi uppskattar verkligen allt stöd och all kärlek och ömhet för alla miljarder och återigen miljarder människor som har kommit hit för att hjälpa till. Vi har varit mycket desperata och ni hörde vår gråt. Vi har gråtit, bönfallit och vi skulle äntligen vilja ha den frihet som vi har sökt efter, för miljarder har det varit mörkt.

OWS: Vi vill tillägga något här. Det är underbart, men vi önskar rätta till den här saken. Ni har redan frihet. Ni är redan fria. Det enda som gör att ni inte är fria är den programmering som har skapat det. Ni är fria! Ni har alltid varit fria. Ni har aldrig varit ofria, för närhelst ni är förenade med ert högre Guds-Jag, så finns det inget annat än frihet.

Såsom ni har hört så finns bara Källan och det är allt som har någon betydelse här. Tänk inte i termer av vad som ska komma i framtiden. Fastän vi många gånger säger att förändringar är på väg – detta kommer att ske, detta och detta och detta – men allt leder i slutänden till att man bara ska leva i nuet som är det perfekta ögonblicket och betrakta varje ögonblick som perfekt. Se varje ögonblick som ni befinner er i som ett glädjefyllt ögonblick. Var ständigt i ett läge för fest. Var ständigt i firande. Detta är vad ni arbetar för. Detta, mina vänner, mina bröder, mina systrar, är den femte dimensionen. Detta är den Gyllene Tidsåldern som ni har varit på väg till och redan har trätt in i. Och det är något som ni kanske inte får höra från alla. Ni är redan inne i den. Ni har redan trätt in i den. Ni behöver bara fortsätta arbeta på att släppa taget om programmeringen. Släpp den. Släpp taget. Låt den vara.

Låt den vara och ni kommer att märka att allt som ni behöver finns precis där framför er, ständigt. Ok? (sången börjar igen) Vänta, vänligen, vänta lite. Den som normalt är ’den roliga’ har lämnat byggnaden, kan man säga, för tillfället. Vi har tagit över här och ja, vi är lite allvarligare här, men dessa tider är allvarliga, dessa är också glädjefyllda tider. Allt detta är en del av ett storslaget uttryck av att minnas vilka ni är. Så fortsätt med det.

 

 

 

One Who Serves via James McConnell, August 13th, 2017 – Sananda

 

(avsnittet med frågor och svar utelämnas i översättningen)

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

You may also like...