En Som Tjänar (OWS) och Shoshanna via  James McConnell, 31 december 2019

En Som Tjänar (OWS) och Shoshanna via 

James McConnell, 31 december 2019

Per Staffan 7 januari 2020

James McConnell (kanaliserade meddelanden)

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliserat av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum.

Hälsningar till er! En Som Tjänar här, och vi kommer att försöka göra det vi hade planerat, även om det finns ljud i bakgrunden här inne och där hundarna vistas. Det är förväntat, det kommer att lugna ner sig och allt kommer att bli som ni säger, ”i sin ordning.” Okej?

Vi är redo att sätta fart. Vi har mycket att prata om. Mycket att ge er alla när det handlar om budskap. Men innan vi gör det, före meddelandet, innan vi talar om vad som kommer under ert nästa år (2020), vill vi först tala om vad som redan har inträffat, vad ni redan gått igenom. Och inte bara för året ni just avslutat, utan under hela decenniet.

Detta är slutet på ett decennium, inte bara ett år. Och vilket decennium det har varit, eller hur?!! Det inkluderade år 2012, då alla förväntade sig att försvinna upp i molnen, och att allt skulle förändras den dagen den 21 december 2012. Och alla lade sig och sov den kvällen och förväntade sig att vara i den femte dimensionen nästa dag! Det var faktiskt planerat för många vid den tiden, men det hände inte. Eftersom de av er, inte nödvändigtvis era medvetna själv, utan era Högre Själv och Kollektivet samlades och bestämde sig för att vänta, bestämde sig för att stanna upp tills mer av planetens kollektiva medvetande kunde höjas, så att många fler här på planeten, den mänskliga befolkningen, också skulle kunna gå igenom uppstigningen. Det är exakt vad som har hänt.

Här är vi nu, sju, nästan åtta år senare, och fortfarande, fortfarande inte där ni vill vara. Men, och detta är ett stort men, folk: stämmer det verkligen? Är ni inte där ni vill vara? Ja, vi vet att ni vill ha de ekonomiska förändringarna, och att ni vill att de stora arresteringarna och allt annat ska hända, och ni vill att galaktikerna ska visa sig och allt sådant. Det är underbart, och allt det kommer att hända, men vad är det som redan har hänt? Vad har redan hänt med så många av er?

Många av er har börjat komma in i era gåvor, i era krafter, som ni hade för länge sedan. Och nu börjar ni ha dem igen – även de psykiska förmågorna, och många olika typer av andliga gåvor, som vi kallar det, kommer tillbaka till er nu.

Och energierna. Många av er känner energierna. Medan ni för tio år sedan inte skulle ha känt något, de flesta av er skulle inte det. Men här är ni nu, eller hur?

Så hellre än att vi berättar alla dessa saker om vad som har hänt, så kommer vi att be er tala om det ni har lagt märke till, inte bara under det här året som just passerat, utan de senaste tio åren, eller från 2012, de senaste åtta åren.

Vem skulle vilja dela med sig av vad de tror har inträffat under denna tid, hur ni har förändrats eller om ni kan berätta om hur världen har förändrats fram till nu. Någon som vill berätta om det?

Gäst: Jag kan göra det, Kära Ni.

OWS: Ja, och snälla tala högre.

Gäst: Okej, kan ni höra mig nu?

OWS: Ja, det var bättre. Ja.

Gäst: Okej. Jag vill säga att jag är så, så tacksam för att detta inte hände 2012, för jag skulle ha varit en av de som blev kvar! 2013 hade jag en riktigt allvarlig ekonomisk kris, och jag blev då tvungen att låta mina barn bo hos sin moster och morbror. Vid den tiden såg jag så negativt på mig själv efter allt detta personliga tillväxtarbete jag hade gjort, och att jag då plötsligt var den, som var tvungen att ge upp barnen och allt annat. Men det jag ser nu när jag tittar tillbaka på åren av svår förlust (tre eller fyra) innan jag kom på benen lite igen, är att jag inte ens visste vad uppstigning var! Jag visste inte ens att detta skulle ske! Jag hade ingen aning!

OWS: Ja!

Gäst: Så allt detta kickade in mig på den här vägen, och jag är så väldigt tacksam att jag är där nu, och att det inte hände 2012!

OWS: Vi är så glada över att du tog upp detta om uppstigning. För då, 2010, till och med 2012, hur många av er visste inte ens vad uppstigning var? Eller, när du tänkte på uppstigning, så tänkte du på Jesu uppståndelse, det var din uppfattning om vad uppstigning är. Hur många av er tänkte samma sak? Ni behöver inte gå in på det här, utan bara säga, ja, jag tänkte ungefär så och ni visste inte inte om det då, men nu gör ni det. Någon?

Gäster: Ja. Ja. Ja. Ja.

OWS: Mycket bra, mycket bra. Och Shoshanna, snälla, när du än vill hoppa in, så gör det, okej?

Shoshanna (kanaliserat av JoAnna McConnell):

Ja, vi hoppar in när det finns en fråga.

OWS: Mycket bra, mycket bra.

Då skulle vi vilja fortsätta. Låt oss titta på det senaste året nu. Vi kan som sagt titta på hela decenniet, så kan ni se hur många saker som har skiftat och förändrats. Många av er skulle till och med säga på grund av James och JoAnna här, men också många andra av er i gruppen, och många av er som var intresserade av politiken i det? Hur många av er var intresserade av vad regeringens gjorde? Hur många av er visste något om avslöjandena, om Galaktikerna? Förstår ni vad vi säger här? Att mycket har förändrats!

Fast ni säger om och om igen, ”men ingenting händer, ingenting händer.” Åh, verkligen? Se tillbaka! Se hur mycket som har hänt just det senaste decenniet, hur mycket har förändrats, hur mycket har förändrats! Energierna har skiftat allt kraftigt. Många av de falskheter som ni har programmerats till att tro under så lång tid, många av de saker som ni har fått höra om och om och om igen, förstår ni nu inte är sanna.

Se på er massmedia, och hur mycket ni trott på dem under ert liv. Hur många av er fick för tio år sedan fortfarande tidningen varje dag, och läste den? Ni ser? Eller så satte ni på nyheterna på morgonen, för att se vad som hände i världen, förstår ni? Hur många av er gör det nu?

Gäst: Ingen.

OWS: Ganska mycket så, inte på det sättet. Jo, ni går på internet och söker på Google och liknande, och allt det är underbart eftersom det är en del av den nya tekniken. Det är en del av det teknokratiska samhälle ni håller på att bli, och kommer att bli ännu mer. Så gör er redo, för det kommer att förändras mycket mer.

Men vi är ännu inte redo att komma till det, mer än att det kommer. Vi vill fortfarande titta på var ni har kommit ifrån.

So you realize that so much is changing, and it is happening so fast for our point of view.  It is happening at light speed as far as what is going.

Så ni inser att så mycket förändras och att det händer så snabbt genom vårt sätt att se. Det sker med ljusets hastighet så långt det går.

Det var inte så länge sedan de Galaktiska råden träffades och sa: ”Vi kan inte återupprätta denna Jord, vi kan inte hjälpa den, vi kan inte rädda den! Den mänskliga befolkningen här på Jorden kommer inte att kunna rädda sig själva! Det är över! ”Många sa detta. Men några få kom fram och sa, ”jo, det kan vi!” Sanat Kamara var en av dem. Och många andra i de Plejadiska råden och i de Siriska råden, steg också fram. Naturligtvis kom Sananda – Sananda Yeshua fram, Saint Germain, alla dessa kom fram under den tidsperioden och sa: ”vänta, vänta, vi kan hjälpa dem att hjälpa sig själva!” Och det är vad det här handlar om: inte vi som gör det åt er, utan att ni gör det själva med vägledning.

Och ni har fått mycket vägledning, låt mig bara säga det! För om det inte varit för dessa Galaktiker och de Uppstigna Mästarna som vakar över er, så skulle ni inte vara här, så som ni känner till det idag! Det skulle ha varit som i era filmer, de filmer av förintelsetyp  ni sett. Dit var hela planeten på väg, eller mot en allvarlig sjukdom eller epidemi av något slag, ett svårartat virus, Ebolaviruset, eller vad det än skulle kunna vara, för att alla skulle bli tvungna att ta vaccinationer, och liknande saker. Ni börjar nu alla veta mer och mer om vaccinationerna.

Ni har kommit igenom så många saker, många katastrofer, och många andra saker har undvikits, ni skyddades till och med mot en solblixt som skulle komma och bränna sönder mycket av planeten. Ni skyddades av de Galaktiska Styrkorna vilket kunde göra att blixten inte ens skulle komma till Jorden, inte ens en liten del av den. De kunde hjälpa till att avvärja den. De har tekniken för att göra sådana saker.

Så ni har skydd, och det händer många saker som håller er på rätt spår för er uppstigningsprocess. Och tack och lov folk, ni är på rätt spår för er uppstigning. Allt, som vi sagt många gånger, är arrangerat, och ni är precis där ni behöver vara. Ni kanske inte tror det, men vi hoppas att ni tar det vi säger här i beaktande, om att så mycket redan har förändrats.

Så ingen kan längre säga att ingenting förändras, ingenting händer. För om så är fallet, om ni tror det, så är det det kommer att bli för er. Ni kommer att stanna precis där i det tredimensionella illusionära utrymmet, och så var det med det! Det kommer att bli ert fortsatta liv: välj inte det! Välj att låta energierna fortsätta att lyfta upp er och ta er till de högre vibrationerna. Men som vi säger, att nu måste ni också vara i nuet. Fokusera inte på det förflutna.

Ja, vi berättar om det förflutna nu, vi är fokuserade på det, så vi följer inte våra egna råd eftersom det verkar vara det rätta just nu. Men det finns ett syfte med det. Vi vill att ni ska veta var ni kommit ifrån, och när ni väl vet det så kan ni precis nu fokusera på det perfekta NU-ögonblicket, där ni är. Och i detta NU-ögonblick, förbereder ni de perfekta framtida ögonblicken för er, varje ögonblick i era liv. Okej?

Nu kommer vi att gå framåt lite. Men innan vi gör det, var snälla och förstå, att allt vi ska säga här är baserat på sannolikhet och möjlighet. Det är inte en förutsägelse som när det gäller en medial förutsägelse, för om ni skulle gå till ett medium och betala 100, 200, eller 500 kronor, eller vad det nu är, och be den personen berätta hur er framtid ser ut, och de sedan börjar berätta alla dessa saker som kanske kan hända, så är det för att de ser det från NU-ögonblicket, precis som vi gör. Och vi tittar på möjligheterna och sannolikheten för att dessa saker händer, baserat på detta perfekta ögonblick precis nu.

Men även när vi säger detta så förändras ögonblicket. Så det vi ska berätta för er kommer att skifta och förändras över tid nu. Och då tar vi naturligtvis hänsyn till tiden. Och när ni börjar förstå mer och mer, så finns det verkligen ingen tid.

Tiden är en del av den illusionära processen, här, i den tredje dimensionen, men den kommer inte att vara där i ert femdimensionella medvetande och i dess vibration, för allt i de femdimensionella vibrationerna kommer att vara i det perfekta NU-ögonblicket. Det är det ni övar för nu, att vara i nuet, hitta glädjen i varje ögonblick precis nu.

Och när ni gör det så tittar ni på nästa år (2020) som kommer, och allt som det har talats om tidigare, som då kommer att börja visa sig mer och mer. Kan vi berätta exakt vad som kommer att hända, eller när det kommer att hända? Nej. Eftersom det återigen är baserat på sannolikheten och möjligheten i ögonblicket just nu.

Men vi kan med viss säkerhet ge er, baserat på det Kollektiva Medvetandet i detta ögonblick om vad som ser ut att kunna komma hända. Ni tittar redan efter det, många av er inser det, eftersom ni har tittat upp mot himlen mer och mer, och har sett så många fler av de som avtäcker sig och visar sig, precis som Ashtar, precis som KaRa och andra har sagt skulle hända. Och detta händer helt klart nu och kommer att öka enormt, inte nödvändigtvis till den punkt där de kommer att landa på en flygplats eller något annat sådant än, men så kan det vara. Det kan hända under år 2020. Det är mycket möjligt.

Det verkar som om mer och mer avslöjanden kommer att komma från era ledare nu. En tag såg det motsatt ut, som om de inte skulle göra så. Men nu ser det mer och mer ut som om de kommer att göra dessa tillkännagivanden. För det är dags. Till och med er president Donald Trump har skapat en rymdstyrka nu. Inte för att den inte redan fanns, men nu sägs det i media! Nu vet de om det. Och på grund av det så kommer alla dessa hemliga operationer och dolda projekt, att börja komma fram. De kommer att börja dela denna information med den publika massan nu. Och media kommer att vara en del av detta.

Den media ni nu känner till, försvinner. De kommer inte att fortsätta att kontrolleras så mycket längre, eftersom de måste överleva själva. De inser att deras läsare och lyssnare (är det rätt ord?) vänder sig bort från att lyssna och titta på dem nu, och de förstår det, så nu vet de att de måste börja berätta sanningen.

Vad är det Donald Trump sagt? “Falska nyheter! Falska nyheter! Falska nyheter!” Folk lyssnar på det! De hör det. Falska nyheter! Så massorna vänder sig mer och mer till andra källor, för att få sina nyheter.

Och allt kommer inte att vara negativa nyheter som det alltid har varit. Det kommer framöver att bli mycket mer positiva nyheter, mycket mer avslöjande nyheter kommer att komma fram. När det kommer att bli kan vi inte säga exakt som vi sa, och vi kan inte säga exakt vad det kommer att bli. Men vet att det kommer. Det kommer, och mycket troligt är att det blir i den tidiga delen av år 2020, då ni kommer att börja se mer och mer av detta.

Det hyckleri som förekommer inom politiken här i detta land kommer att upphöra. Det är ett som är säkert, för det kan inte fortsätta. Och även de som försöker fortsätta detta hyckleri kommer att inse, om de inte redan gör det, att de inte kan fortsätta.

Ert val mot slutet av detta år, kommer i hög grad att kontrolleras av högerns konservativa grupp. Det är nästan helt säkert också, för det går inte att göra på något annat sätt. Om det skulle gå åt ett annat håll, så går det emot detta lands Grundfäder med att skapa en republik här. Och en socialistisk miljö, eller en socialistisk regering är inte en republik, och så kan det inte vara. Därför reser sig folket i detta land, inte så mycket med vapen, inte så mycket med strid – ja, på sätt och vis så slår de tillbaka, men de kämpar tillbaka med ord, de kämpar tillbaka genom att inte uppmärksamma de falskheter som kommer från media, från TV, från era nyhetssändningar och allt sådant. Och många människor köper inte ens dessa tidningar längre, förstår ni? Så allt detta förändras.

Den här rösten försvinner, så kan vi lämna över till Shoshanna en stund?

Shoshanna: Vi vill dela med oss.

OWS: Ja snälla.

Shoshanna: Vi vill dela med oss av det som alla redan vet. Och om ni inte vet, så måste ni börja erkänna det. Allt som förändras har förändrats på grund av att ni har förändrats. Det kan inte ske någon yttre förändring i er värld, om inte ni förändras. Ni förstår, allt som händer beror på att ni vaknar. Och det ni alla måste förstå, är att när ni vaknar, så vaknar andra upp omkring er. Det blir som en dominoeffekt.

Ni förstår, när ni lyssnade på nyheterna för tio år sedan, så trodde ni troligtvis på något av det, men idag gör ni inte det och det beror på att ni har vaknat. Ni är vakna.

Ni känner till illusionen ni lever i. Ni vet att sådant som finns omkring er skapar illusionen, men om ni inte köper det så kan den inte utvecklas. Så länge ni inte köper illusionen så kan den inte leva. Den försvinner. Den ”poffar” ut ur existensen, eftersom ni inte ger den energi, förstår ni.

Så det vi kommer att berätta är, att vi hörde, JoAnna hörde, en underbar berättelse som vi måste dela med oss av, eftersom det är så viktigt nu i detta ögonblick, av att fortsätta gå framåt mot ett uppstiget medvetande. Vår vän, och vi måste fråga Den Här vännen om vi kan få berätta hennes historia, så får vi dela med oss av din berättelse, Kära Du? Din berättelse om din upptäckt av sammankoppling.

Gäst: Naturligtvis kan ni göra det.

Shoshanna: Vi vill dela med oss. Detta är betydelsefullt. Vår vän, Denna Kära, deltog i några meditationer, men beslutade helt plötsligt att hon att hon inte behövde delta, att hon inte riktigt ville upprepa orden eller fortsätta med meditationen, tills hon insåg att det skulle gälla alla, för alla skulle då dra fördel av hennes vilja att stiga upp i sitt eget medvetande. Så det betyder, att då du deltar i en högre förståelse, och beter dig annorlunda, om du då bestämmer dig för att vara medkännande eller kärleksfull när det är svårt att vara det, så gör du det för alla och alla vaknar av det.

Så om ni vill fortsätta på vägen till uppstigning, så kräver det att ni förstår att det ger alla andra samma möjlighet. Det ni gör, tänker, säger, hur ni är, smittar av sig, och det kan påverka alla. Det är därför medvetandet förändras så dramatiskt, eftersom de som vill stiga upp uppträder annorlunda, tänker annorlunda, rör sig annorlunda, förändrar sättet de lever på. Och det är därför världen förändras. Namaste.

OWS: Mycket bra. Underbart.

Och vi kommer att fortsätta med det vi talade om, gå vidare till er ekonomiska situation och det finansiella system som ni har nu, som ni redan vet är _____, det fungerar inte. Och det kan inte fungera, eller helt klart inte mycket längre. Och det kommer att förändras. Men det är människorna på planeten, i detta land, som kommer att åstadkomma denna förändring. Eftersom systemet som det nu är, ert skuldsystem, verkligen inte kan, aldrig kan bli lönsamt för alla på planeten. Och om det inte är lönsamt för alla, är det inte bra för någon, eller hur?

Så det systemet kommer helt klart att förändras drastiskt, eftersom Galaktikerna har fört fram sitt system. Och det kommer att ersätta det monetära system ni nu har, tillfälligt, under en tid, tills dess ni kommit till den punkt, där det inte finns något behov av något monetärt system alls. Det kommer att finnas ett behov av ett energetiskt växlingssystem, men inte i form av skuldbaserade pengar.

Och som många av er vet, så kommer detta att ersättas med det som anses vara ett kvantfinansiellt system. Och detta kvantfinansiella system är ljusår bortom det system ni nu har, som målmedvetet genomfördes av kabalen, av Illuminati, av de som har gömt sig i skuggorna och hållit världen under sin kontroll så mycket de kunde. Men de inser nu att de utkämpar en strid de kommer att förlora.

Och många av dem kommer fram och börjar säga, ”vad kan vi göra för att rätta till det?” Eftersom de inte vill hamna i fängelse. De vill inte tas till den Centrala Solen och splittras itu eller något liknande. Så de gör vad de kan för att rätta till det, så att säga.

Om några av dem vänder sig till Ljuset, så kommer det att accepteras. Men det finns fortfarande många som inte vill det, och det ser mer och mer ut som om de inte kommer att göra det.

Så många kommer att fortsätta i det tredimensionella illusionära programmet, inte tillsammans med er. Ni kommer alla vara bortom det i de högre vibrationerna. Ni förstår, de lägre och de högre vibrationerna, kommer inte att fortsätta tillsammans så mycket längre på Jorden. De tror det, men det kommer inte att fortsätta, vi vill bara säga, inte så länge till, okej? Inom den nuvarande tidsramen, naturligtvis. Men detta kommer att förändras. Ja, Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan dela med oss ​​av detta. En del av lösningen för att gå framåt med det ni kallar ett finansiellt system, är att ni själva tänker er överflöd. Om ni önskar att något ska förändras utanför er själva, så måste det först förändras inom er.

Vi märker att fler och fler och fler människor, har slutat tänka att pengar betyder allt! Om det skulle betyda att ni är bättre, sämre, samma, mer utvecklade eller smartare – inget av det betyder något! Pengar har ingen energi förutom den ni ger dem. Vi har märkt att många av er beslutat att inte tänka på det längre. ”Åh, jag är pank” – hörs inte så ofta längre. ”Åh, jag kan inte göra det” – hör vi inte så ofta längre.

När ni ger energi till något så växer det. Så ni måste ge energi till mänsklighetens utveckling, så att alla kan leva gott. För det är det som Jorden har menat, att alla ska få leva bra, och att ni ska lära er.

Men vi säger inte att leva i överflöd på grund av en källare full av guld. Vi säger, lev i överflöd eftersom ni lever i ögonblicket. Och då i det ögonblicket är allt bra. Om ni bara tar tag i ögonblicket, är i ögonblicket, så blir ni rika direkt? Är ni panka i ögonblicket? Ni kan inte vara både och, för i det ögonblicket finns det inga pengar. Endast tanken finns. Så ni förstår, om ni vill att det finansiella systemet ska förändras, så måste ni först ändra era tankar om vad pengar betyder. Detta var det vi behövde berätta. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Och vi fortsätter nu med en annan del av vad som troligen kommer att inträffa år 2020. Och många av er har redan hört detta från olika källor, att energierna när de fortsätter att stiga mer och mer i dessa energivågor som kommer in, så är det inledningen till den ”stora energivågen” eller ”Solblixten”, eller det som kallas ’Händelsen’ eller ’Omvälvningen’, alla dessa namn för samma sak, den speciella energipulsen som kommer från den Universella Centrala Solen, vilken kommer att skapa en massiv medvetenhetsväxling över hela planeten på ett ögonblick. Nu kan ju ett ”ögonblick” vara minuter, timmar, eller till och med dagar eller veckor, förstår ni?

Så det kommer drastiskt att föra fram de många förändringarna, som det har talats om. Och de finns alla i processen nu för att komma, i ert finansiella system, i ert politiska system, i era massarresteringar, och framöver de många sanningarna för att övervinna falskheten som har programmerats i mänskligheten, till avslöjandet om att ni inte är ensamma i universum. Ha ha! Hur många av er tror det längre? Och för den delen, om ni gjorde en undersökning hos mänskligheten nu, så skulle en stor procentandel säga att det är löjligt att tro att vi skulle vara ensamma här i detta stora universum. Och ni kan tacka de många forskare som har framträtt och berättat, att det finns miljarder och miljarder och miljarder planeter likńande jorden där ute, och alla kan innehålla liv, och många av dem gör det. Så det kommer också fram, något långsammare kanske, men det kommer att öka enormt nu år 2020.

Sedan har ni Händelsen som också mycket möjligt kommer, kanske runt Våren. Inte så mycket av den direkt vid den tiden, även om det är möjligt, för det finns ett stort fönster av möjligheter som kommer att öppnas baserat på förberedelser av de himmelska anpassningarna som kommer att inträffa vid den tiden, och alla förberedelser behövs för att åstadkomma detta. Dessa förberedelser skulle innebära att människans massmedvetenhet höjs vibrationellt. Och det är vad som krävs för att utlösa händelsen.

De från Alliansen här, som består av de här på Jorden, under jorden och ovanför Jorden, ser alla att massmedvetandena förändras för att utlösa händelsen, för att säga ja, nu är det dags att åstadkomma detta. Men naturligtvis så är det den Universella Källan, Gudskällan, Den Primära Skaparen, som är den som ger det ni kallar, ”grönt ljus”, för att gå vidare med detta. Och då kommer det att ske. Och det kommer att bli en biblisk händelse. Det är vad vi kan säga om det.

Nu tror vi att vi har täckt in det mesta av det ni kan se fram emot år 2020. Men var bara till största delen er själva. Var bara oss själva. Varje morgon när ni stiger upp, titta er i spegeln. Och när ni ser er själva i spegeln, se då Guds källa i er. Se inte kroppsformen, se inte rynkorna som framträder mer och mer när ni fortsätter att åldras – se inte det. Tänk inte ens tanken om åldrande längre.

Tänk att kroppen är odödlig, för det är den. Kroppen är odödlig eftersom medvetandet i kroppen är odödligt. Och på grund av den odödligheten i ert medvetande, kan ni fortsätta att hålla igång kroppen så länge ni vill. Och det kommer också i de högre vibrationerna.

Ni har många tekniska förändringar som kommer fram, nya innovationer, nya uppfinningar, fast de är inte så nya. Många av er kommer att förstå när dessa kommer fram, att ni hade dem för länge sedan. Ni kommer ihåg att ni till och med hade några av dem. Men det blir som Julafton för många av er, när ni öppnar era gåvor och ser alla dessa underbara nya överraskningar och nya tekniska framsteg.

Återigen, se tillbaka tio år och titta på de telefoner ni har idag. För tio år sedan hade ni fortfarande flip-telefonerna, eller hur? Och se vad ni har nu. Ni har smarta telefoner. Och era smarta telefoner är smartare än datorerna var för tjugo år sedan, till och med för tio år sedan. Förstår ni?

Så allt går framåt. Allt förändras. Och tekniken som kommer, kommer att få många av er ramla baklänges. En del av er har hört talas om det. Och det kommer att komma fram mer och mer.

Medicinska anläggningar eller medicinska framsteg kommer, och de kommer att vara långt bortom er nuvarande medicinska vetenskap. Tanken med att ta en kniv och skära upp någon kommer att bli löjlig, när ni fortsätter framåt. Ni kommer aldrig att behöva göra det igen, för det är ålderdomligt i många avseenden.

Shoshanna: Barbariskt.

OWS:Ja, barbariskt är ett ännu bättre ord. Ja, verkligen. Det förändras och kommer att göra det än mer. Ni har redan början på det med era med-beds, och era takyon-kamrar som börjar komma mer och mer nu, och många andra framsteg kommer att visa sig.

För att inte tala om er fria energi som kommer att etableras, eller börjar bli etablerad. Vi kommer inte säga att den kommer att bli etablerad, eftersom kampen är emot hela oljeindustrin, och allt annat som kontrollerar världen just nu. Men det kommer att förändras, eftersom folket förändrar det. Ni förändrar det. Ni vill inte att Jorden och dess naturresurser används. Ni vill ha energi som är gratis för alla på planeten, eller hur? Så varför inte ha det. Och det är dit det håller på att komma.

När Galaktikerna introduceras mer och mer, och folket börjar tänka, att ja, vi är verkligen inte ensamma, och ja, de är verkligen här för att hjälpa oss, och det är inte som i filmerna som visas, eller i era böcker och allt annat som i era serier och sådana saker – allt detta som har visat att utomjordingarna är onda och vill ta över planeten. Hur löjligt är det inte när ni tänker på det? De kommer från ljusår bort och kan ta sig hit på ett ögonblick, och ändå har de inte tagit över er planet, men de kommer fortfarande att göra det – kom igen nu, tänk efter! Det är löjligt att tro att detta till och med är en möjlig möjlighet. De är här för att hjälpa. Och det är bara därför de är här. För att hjälpa och observera. Många är här för att observera alla händelser som kommer till denna planet, och som redan händer nu. Och de tittar på den största showen på Jorden, den största showen i universum, eller åtminstone i galaxen, den största showen. Men gissa vad? De tittar på den – ni lever i den! Så det är en stor skillnad där. Shoshanna, någonting du kan lägga till här?

Shoshanna: Vi kan dela den som gällde tekniken, och vi önskar att ni ska veta att er telefon är en enighetsapparat. Det är en apparat som förbinder er med alla andra på planeten som har en sådan. Den är utformad för att skapa bra kommunikation mellan människor och för att ni ska lära känna varandra över haven, över kontinenterna. Det är en fantastisk sak. Och internet var utformat för att ansluta er alla. Ni kan prata med någon i Afrika, i Australien, ni kan prata med någon var som helst på planeten, ni kan se deras ansikten. Ni kan förstå och inse att ni alla är anslutna. Tekniken som ni nu har, designades för att visa att ni är anslutna. Det är det verkliga skälet bakom den. Det är inte för att göra saker mer spännande för er, eller för att få en ny leksak. Det är inte anledningen. Det är en apparat för enighet. Är det inte fantastiskt? Namaste.

OWS: Helt fantastiska, de små apparater ni har. Vi kallar dem för manicker, eftersom de till och med verkar vara helt underbara för er, men de är också som du sa tidigare, Shoshanna? ‘Barbariska.’ Eller ålderdomliga, här, när det gäller vad som kommer, av  det ni kommer att ha. För ni kommer inte bara att kunna kommunicera med dessa apparater över hela er planet, utan också över hela galaxen. Tänk på det. Ni kan ringa era vänner eller familjemedlemmar på en annan planet någonstans.

Shoshanna: Det är sann enighet. Det är sann enighet.

OWS: Ja, sann enighet, ja.

Och det kommer att komma till en punkt då ni inte ens behöver dessa manicker heller. Ni kommer att kunna ha kommunikation utan dem. Precis som när vi kommer till er i detta avseende, då använder vi inte oss inte av någon manick eller apparat. Vi gör det helt enkelt med medvetandet. Och ni kommer också att ha den förmågan när ni gått igenom uppstigningsprocessen.

Men som vi har sagt många, många gånger, fast många protesterar mot det. Ni säger aldrig i livet, aldrig mer. Vi kommer inte någonsin att bli volontärer för något igen, och verkligen inte att komma till en planet som denna, och göra det igen. Men vi säger, ”jo, det kommer ni att göra. Gör er redo. ”Det kommer att hända vid någon punkt för det är de ni är. Ni har kallats ’Systemhaverister (System Busters)’ särskilt av Plejadierna. För det är vad ni gör. Ni går från system till system och bryter ner dem. Det är vad ni gör.

Många av er började med det under hippieperioden, då det gällde att älska och leva, använda droger och annat och bara leva i stunden. Det var vad det handlade om, att lära sig att leva i stunden.

Och sedan hade ni er harmoniska konvergens under 1987, som satte igång väckarklockan och många av er vaknade, många av er gjorde det. Och sedan väcktes många, många fler år 2012.

Och nu kommer ni till den punkt där det är dags för nästa steg. Nästa steg i er evolutionära process, ett nytt uppvaknande, kan ni säga. Och detta uppvaknande kommer snabbt, och ni börjar sedan se mer totalt på inte bara vad ni kan göra för er själva, utan också vad ni kan göra för andra, vad ni kan göra för hela planeten eller hela solsystemet, eller till och med galaxen.

Ni kommer att se det så, mer och mer. Eftersom ni är uppdragsorienterade. Ni är systemhaverister. Ni är de som går från system till system, tar det som finns där och hjälper till att bryta ner det, så att ni kan göra det till det det behöver vara, till det det behöver vara för att föra fram enigheten, ett enat medvetandet hos alla. Och det är dit ni är på väg nu.

Kommer det att hända år 2020? Vem vet, men det är en möjlighet och en sannolikhet att ni snabbt är på väg dit. Ja, Shoshanna?

Shoshanna: Jag önskar att ni stänger av era telefoner.

OWS: Ja, vänligen stäng av era telefoner. Det kommer att finnas de som inte gör det, utan har sina telefoner påslagna och tror att ingen kan höra det, men det kan vi.

Gäst: Det är Zoom-mickarna. Fyra av dem har Zoom-mickar på.

OWS: Var snälla och stäng av av era Zoom-mickar. Det är en knapp nere i displayens vänstra hörn. Klicka bara på den. Det är mycket enkelt.

Shoshanna: Eller var bara tysta (skratt).

OWS: Det är också ett sätt.

Gäst: Jag tänkte säga att metoden med att vara tyst inte är det bästa sättet, för ni kan inte vara tillräckligt tysta. Folk tror att de kan det, men det fungerar inte.

OWS: Ofta är det så. Men ni kan göra ert bästa. Men det är bra nu. Men den här förlorar snabbt sin röst nu, och vi vet inte om vi kan fortsätta så mycket längre. Men innan det händer så finns det en som nu knackar på dörren, en som vill komma in och bara dela med sig om något lite. Så vi kommer att gå åt sidan och låta Den Här som är redo att komma fram, dela med sig av sina tankar, så att säga.

OWS: Om, mani, padme, hum;, om, mani, padme;, hum; hum, hum. Hälsningar! Hälsningar till er alla, Älskade Ni! Underbart att vara här med er igen i ytterligare en tid av fest, er Nyårsafton! Och vilken underbar tid detta kommer att bli! Vilken underbar tid det är just nu!

Vi kommer inte att tala så mycket om framtiden som vår andra vän här gjorde, utan vi kommer att prata om NU-ögonblicket. Det här är er tid. Det här är ert ögonblick! Gör det bästa möjliga av det och detta ögonblick, varje ögonblick! Så när ni går in i det här nya året, var medveten om detta och vet att det är er tid. Gör det bästa ni kan av det. Och ni vet aldrig hur saker och ting kommer att visa sig för er. Ni vet inte om ni kommer att uppleva den stora förändringen, eller när den kommer att ske. Den kan till och med komma imorgon! Förstår ni? Vi har berättat för er om och om igen att den kommer. Många källor har sagt att dessa saker kommer. Ni vet inom er själva att den kommer. Men ni tror fortfarande eftersom den ännu inte här, att den aldrig kommer. Men det gör den!

Men en dag kommer ni att vakna och den är här! Energivågen kommer att vara här, och den kommer att knocka er – vissa av er.

Dock kommer vissa av er att känna energin, och eftersom ni har upplevt detta så länge nu, acklimatiserats till dessa energier, så kommer den att lyfta upp er till er högsta himmel i samma stund. Ni kommer att känna en sådan lycka komma över er. Och låt mig säga er, den lyckan är något annat. Hur många av er har använt droger? Ni har använt svampar, eller marijuana eller andra saker, eller hur? Ni har använt de här sakerna, men inte upplevt något jämfört med den lyckliga känslan ni kommer att få från Händelsen när den kommer, när den vågen av energi träffar Jorden.

Det kommer att bli så underbart för oss att titta på det! Vi kan knappt vänta med att se det. Eftersom vi själva gick igenom det helt individuellt, inte som ett kollektiv som ni ska, och det gör det ännu mer speciellt. Men det var ganska speciellt som individer också måste vi säga. Verkligen mycket speciellt.

Och nu kommer vi att besvara frågor. Och Shoshanna är redo att ta emot dem, eller hur Shoshanna?

Shoshanna: Ja, jag är redo.

OWS: Mycket bra. Du har varit redo hela denna tid. Du säger, ”när ska vi komma till de förbaskade frågorna, va? (Skratt) Det är så du tycker, eller hur?

Shoshanna: Ja.

OWS: Vi är redo. Har ni frågor nu, någon? Det är nu ni kan stänga av era telefoner, men gör det bara om ni ställer en fråga.

Shoshanna: Och vem som helst i rummet kan ställa en fråga om den har någon.

OWS: Ja. Nu blir vi tysta!

Gäst: (Skratt) Vi har saknat er. Jag skulle ställa en fråga tidigare, ”Var är ni? Vi väntar på er! Och vi älskar er! ”

OWS: Och vi älskar er också, och vi finns här! Vi har alltid funnits precis här! Vi har aldrig varit någon annanstans än här!

Gäst: (Skratt) Jag älskar den andra En Som Tjänar också, han har lärt mig så mycket. Men, ni förstår, jag tänkte, ”när kommer Den Roliga?” Vi är glada att ni är här.

OWS: Mycket bra. Vi är glada över att vara här också. Någon, några frågor där ute i jordnötsgalleriet, som ni kallar det?

Gäst: Ja, En Som Tjänar, och Shoshanna, jag har det.

OWS: Ja?

Gäst: De senaste två eller tre nätterna har jag haft drömmar där min katt var med, och jag var på väg ut därifrån, eller som en gång när huset fattat eld då fick jag fick ut katten. Och den andra med katten, då tog jag mig ut ur situationen igen och fick katten med mig. Kan ni ge mig några ord av förståelse om detta?

OWS: Först och främst, när du drömmer någonting där det finns människor eller djur med, så är det en del av dig själv. Det är en del av ditt medvetande. Så vi måste fråga: vad betyder en katt för dig?

Gäst: Hmm, han är väldigt kärleksfull, mycket ovillkorligt kärleksfull. Jag är definitivt knuten till honom. Jag vill inte lämna honom kvar. En del av mig tänker också att det handlar om att komma ut ur just detta hus och situation. Jag är inte säker på om det  stämmer eller inte.

OWS: Du sa att ditt hus brann ner?

Gäst: Ja det brann, och sedan fick jag ut katten, men av någon anledning brann inte huset upp, men jag försökte få ut katten. Men när vi kom ut, översvämmade vattnet gatorna. Det var riktigt konstigt. Jag är inte säker på vad det var.

Shoshanna: Vi kan dela med oss ​​om detta.

OWS: Ja. Snälla gör det.

Shoshanna: Får vi det?

Gäst: Ja snälla. Tack.

Shoshanna: Vi upplever att det är mycket turbulens i ditt hus. Det är mycket som är obehagligt i det här huset. Och du har inte så stor möjlighet att vara den kärleksfulla person du är, den ovillkorligt kärleksfulla person du är, i den här miljön. Din dröm säger att du ska ta dig därifrån! Din dröm säger att du ska ta med dig din ovillkorliga kärlek! Ta med dig det som är viktigt för dig! Lämna inte kvar det! Du lever i en svår miljö och det kärleksfulla medvetna jaget flyr! Det är vad din dröm handlar om. Namaste.

Gäst: Wow. Tack. Jag uppskattar det..

OWS: När du än har ett hus i din dröm, så är det ditt medvetandes hus. Och det medvetandets hus du bränner eller river ner, i form av det gamla medvetandet.

Shoshanna: Stick därifrån!

OWS: Ja. Dags att ”sticka därifrån”, som Shoshanna säger. Dags att gå vidare. Skapa ditt nya medvetande. Okej?

Gäst: Okej. Tack så mycket.

OWS: Finns det andra frågor nu? Vi föredrar frågor som inte är av så personlig karaktär, utan som mer är förknippade med gruppmedvetandet, eller det kollektiva medvetandet, mer den typen av frågor.

Shoshanna: Men vi kommer att ta de personliga frågorna.

OWS: Då tar du de personliga frågorna.

Shoshanna: Jag tar dem.

OWS: Vi skojar, vi skämtar. Inga frågor?

Shoshanna: Vi hör en.

OWS: Ja, vi hör två nu.

Gäst: Okej. Får jag prata först?

OWS och Shoshanna: Ja.

Gäst: Tack. Och detta är typ av en personlig karaktär. Den handlar om sellerijuice som vi har hört mycket om. Dessutom har jag en fråga om allt annat liknande sellerijuice eller vitaminer och kosttillskott, hur det förhåller sig till att ta ansvar för det vi skapar och gör för oss själva, beträffande healing. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. Personligen har jag jobbat med denna fråga under en bra del av mitt liv, och nu upptäckte jag att jag vill göra sellerijuice. Men jag har också använt kosttillskott och allt annat. Jag vet att jag själv är ansvarig för det jag har skapat, och det är min önskan att få det ogjort. Så om du har någon feedback om detta, Shoshanna, så skulle jag uppskatta det väldigt mycket.

OWS: Först har En Som Tjänar något att säga. Och det är, lyssna på din kropp. Din kropp kommer att berätta för dig om du lyssnar, för då kommer den att berätta precis vad den behöver. Om du känner att sellerijuice, eller vad det än kan vara, hjälper dig, så fortsätt med det. Din kropp kommer att berätta om det är rätt för dig eller inte. Men något så oskyldigt som sellerijuice, kan inte vara skadligt för dig på något sätt. Så låt din kropp tala, okej?

Gäst: Stort Tack.

OWS: Lyssna på kroppen.

Shoshanna: Vi kan dela.

OWS: Ja.

Shoshanna: Vi vill dela vårt perspektiv med dig, Kära Syster, får vi det?

Gäst: Javisst. Tack.

Shoshanna: Det du upplever är inte fysiskt. Det manifesterar sig fysiskt. Du förstår, det du har upplevt som en utmaning under lång tid, har sitt ursprung i din emotionella kropp. Du har haft en känsla sedan lång tid, förstår du. Så du kan ta itu med fysiska utmaningar och det kommer att hjälpa din kropp. Men tills dess du tar upp den sedan länge känslomässiga frågan, kan du dricka sellerijuice i evigheter, men det kommer inte att lösa ditt problem. Och vi upptäcker när vi talar med dig, att du vet vad vi talar om, och att det känslomässiga problemet måste rensas ut, och att du kan hjälpa din kropp. Vi kan inte säga att det inte skulle vara en stor fördel att ta rätt kosttillskott och dricka sellerijuice för att rengöra levern och ditt cirkulationssystem. Så är det inte. Det är till stor fördel för kroppen. Men om du vill lösa detta problem långsiktigt, se då på känslorna som har fastnat. De sitter fast. Förstår du vad vi talar om?

Gäst: Ja, men jag är inte säker på var jag ska börja, men jag kommer att ta reda på det.

Shoshanna: Ja. Vi kan säga att det finns många som kan hjälpa dig att hitta denna känsla du bär med dig. Och vi upptäcker att det inte är en känsla som finns i det nuvarande livet – du tog den med dig!

Gäst: Aha. Då förstår jag.

Shoshanna: Förstår du?

Gäst: Jag har nyligen stött på en information om ’känslokoden’ och jag ska titta närmare på den.

Shoshanna: Perfekt.

Gäst: Ja, okej.

Shoshanna: Ja, det är en bra källa. Den vi talar igenom känner till den källan, och det är en bra källa för dig, så du måste försöka med det, såväl som andra vägar som kanske kan hjälpa dig att hitta denna känsla, som finns olöst inom dig. Namaste Kära Syster.

Gäst: Tack. Jag är mycket tacksam.

Shoshanna: Ja. Namaste.

OWS: Mycket bra. Vi är nu redo att släppa kanalen här.

Men innan vi gör det, Shoshanna, har du någonting du vill dela med dig av beträffande slutet av detta år, och det kommande år 2020?

Shoshanna: Vi vill inte leva i framtiden.

OWS: Mycket bra.

Shoshanna: Men vi vill påminna alla här som lyssnar, att minnas att ni är skapare av era liv. När ni fullständigt erkänner och inser att ni är skapare av era liv i varje ögonblick, så är det en kraftfull insikt. Om ni använder det med stor kraft, den stora kraft ni har, kan ni åstadkomma allt ni önskar. Ni kan skapa ett liv av vilken storhet ni vill. Och vi talar inte om rikedom eller hög status, vi ser mer på livets gudomliga egenskaper: glädje, frid, medkänsla, kärlek, förståelse, en stor känsla av lugn. En stor känsla av glädje kommer över er när ni förstår att ni skapar allt! Detta är vad vi behövde säga. Namaste.

OWS: Mycket bra. Och många av er ger Nyårslöften, och alla dessa underbara saker ni skapar i era tankar, och sedan börjar ni berätta vad ni ska göra, och ni har total avsikt att genomföra det, och ni är så entusiastiska och redo för det, men sedan nästa dag, glömmer ni vad ni sa dagen innan. Många av er gör så.

Men vi säger inte att ni ska göra så. Vi ber er att ha en enda enkel lösning för det nya året. Väldigt enkel. Var bara i ögonblicket. Glöm alla löften ni gett varandra, vad det än må vara. Fokusera bara hela tiden på att vara i nuet. För om ni gör det, så kommer allt att ta hand om sig självt nästa år (2020). Ni kommer att upptäcka att ni kommer att vara på det perfekta stället vid den perfekta tidpunkten, precis där ni behöver vara, särskilt när dessa högre energivågor börjar översvämma er under året.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

Gäst: En Som Tjänar, det finns någon i vår grupp som bett oss att ​​be för dem, och jag undrar om det skulle vara okej att åtminstone kalla in dem i Ljuset, eftersom de har bett oss att be för dem? Skulle det kunna gå an mycket snabbt?

OWS: Du tar oss nu tillbaka igen!

Gäst: Jag är ledsen. Jag fick inte riktigt chansen tidigare.

OWS: Nej, du glömde!

Gäst: Jag glömde inte! (Skratt) Jag är inte den som glömmer!

OWS: Hur som helst, det vi ska göra, ja, eftersom du frågar. När det handlar om det du kallar ”be för”, så bör det inte vara en bön i termer av ”snälla gör den här frisk” eller liknande. Gör det så att det blir bäst för alla berörda. Och eftersom du har den avsikten, så lyft in personen i Ljuset. Så bara helt enkelt nu, lyft in personen i Ljuset. Säg personens namn, vem det än är, så lyfter vi nu in personen i Ljuset

Gäst: Jag kallar till Ljuset vår Kära Syster, som är en del av vår familj. Det har hänt några negativa saker i hennes familj, så vi kallar henne och hennes familj till Ljuset.

Gästen som kallades in i Ljuset: Tack, Kära Syster, och tack En Som Tjänar!

Gäst: Varsågod

OWS: Mycket bra. De av er som inte känner denna Kära Syster, säg bara namnet inom er och visualisera personen, hur ni än tror att den ser ut, eller som i detta fall familjen, in i Ljuset. Bara visualisera det.

Gäst: Låt din vilja ske, inte min, utan din.

OWS: Ja. Mycket bra.

En Annan Gäst: Jag vill också att en annan Kär Syster kallas in i Ljuset.

OWS: Mycket bra. Se den här andra Kära Systern i Ljuset. Finns det några fler

Shoshanna: Får vi dela med oss till den här Kära Systern?

Gäst: Ja, tack.

Shoshanna: Kära Syster, vi vet att du känner mycket smärta, och att du känner mycket oro för de omkring dig, för de som har valt en svår väg, och vi känner din empati, din kärlek och din medkänsla. Det du måste göra är att ge upp all skuld. Ge upp den och släpp alla tankar om att du skulle ha orsakat något av det. Det var inte du. De gick med på sin väg, precis som du har gått med på din. Alla är en. Allt är ett, och alla är i tjänst för de andra. Du måste förstå att du är en varelse av Ljus, och du kom hit för att höja ditt medvetande till ett uppstiget tillstånd, och det som sker runt dig hjälper dig med det. Vi måste berätta för dig att du är älskad bortom det som går att mäta. Namaste.

Gäst: Tack. Tack. Tack. Jag uppskattar det.

Shoshanna: Ja.

OWS: Vi är redo att släppa kanalen. Shanti, Frid Vare med er. Var den ENDA.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

Översättning:Maggan

Du gillar kanske också...