En Som Tjänar via James McConnell, 8 juli, 2018

En Som Tjänar

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Hälsningar. Hälsningar till er!

Vi är här för att fortsätta processen, denna förståelse, detta fortsatta avslöjande som pågår. Om ni inte är medvetna om alla de förändringar som sker, då sover ni.

Om ni är redo att vakna, till fullo vakna, lyssna då till dessa ord som ges till er. Inte bara genom oss genom den här kanalen, utan genom många källor nu, inte enbart de som kanaliserar utan också genom många informationskällor, visselblåsarna som ni kallar dem. Alla de som kommer fram med nya avslöjanden, nya förståelser, de bär fram sanningen.

Sanningen kommer, folk. Den kommer. Den kommer i drivor. Ni kommer att märka alldeles snart när ni fortsätter att titta på ert Internet och ser på alla dess olika sajter som många av er går till, att informationen kommer att bli överväldigande för er. Ni sitter där och undrar, -jaha, när kommer någonting att hända, och ni säger att ni har ”sprungit ut från någonting” för att läsa, lyssna eller vad det nu är. Detta kommer att förändras drastiskt, för ni kommer inte att kunna hänga med i flödet av all information som kommer framöver.

Informationen kommer fram på många olika sätt: genom olika kanaliserade källor, olika informationskällor och visselblåsare och det kommer också mer och mer att börja filtreras ut genom er massmedia. Hur är det möjligt? Ni hade troligtvis inte trott att det skulle komma den vägen. Men det gör det. Det kommer att bli så. Er massmedia kommer att förändras. De kommer att vända om. De kommer att börja förmedla sanningen därför att de har förstått att folket vänder sig ifrån dem. Folket väljer bort kanalerna och ser inte ens på nyhetssändningarna längre eftersom de vet vad det är, -ja, falska nyheter. (Fake news.)

Det kommer att vända eftersom det måste vända. De som har upplevelser i sina jobb och allt det här, kommer att inse att de inte kommer att ha något jobb såvida de inte börjar tala sanning. Detta kommer att förändra väldigt mycket.

Vi och andra har talat här om att det kommer att falla dominobrickor, och den första har redan fallit. En liten, kanske du säger. Men en stor är på väg. En stor domino är på väg att falla och du kommer att märka av den i denna månad. Som ni kan höra, många av er har hört att detta är månaden. Vi kan säga att det kommer att bli en intressant månad. Vi säger inte att Eventet kommer att inträffa eller dito, men processen pågår här och så mycket håller på att vända nu. Vända till det bättre.

Ni har tidigare talat om kemikaliska spår (chemtrails) och detta är under upplösning över hela planeten. Programmeringen som har varit inblandad i detta kommer att avslutas och ni kommer att inse & förstå detta och det kommer även att sammanträffa med annat som framkommer. Inkluderat är även arresteringarna samt andra saker som kommer att rensa upp i mörkret som fortfarande finns därute. Det kommer att rensas bort och ljuset som förs fram lyser igenom allt,  som när ni ser upp mot himlen och ser ljuset stråla igenom molnen överallt.

Detta är vad det kommer att vara. Detta är vad ni kommer att lägga märke till som för-Eventet när det händer. Ni kommer att lägga märke till att ljuset är annorlunda på himlen. Detta är ett tecken för många av er. Ni kommer att märka detta. Det kommer att vara överallt på hela planeten. Detta kommer att vara händelsen före Eventet.

Översättning: Emelie S

Du gillar kanske också...