De Uppstigna Trollsländorna och Eld-Salamandrarna via Galaxygirl, 6 januari, 2020

De Uppstigna Trollsländorna och Eld-Salamandrarna

via Galaxygirl

Den 6 januari, 2020

Välkomna till den högre-dimensionella virvelrörelsen, kära vänner på vägen. Vi ser er såsom vänner genom våra många perspektiv (jag kan se sammansatta linser som visar blommor och ansikten). Ni är kanske nyfikna på varför vi kom igenom. Vi är en aspekt av Antarerna. Man bidrog med en del av deras DNA, i likhet med DNA från samtliga stjärnsystem, till Gaias omfattande resurspool av DNA. Och eftersom ni nyligen har känt av Antarernas vibration, så ska vi med nöje ge oss tillkänna.

Vi är en aspekt av älvorna, av älvornas elementaler som i er värld uppträder i dagsljus, men som kamouflerar sig själva såsom trollsländor. Älvor flyger högt, snabbt och fritt. Sådan är deras glädje att befinna sig i en liten kropp, med milda vindar som blåser, att få rida på de söta dofterna hos rosorna, hos blommorna. Att få jaga efter humlorna när de svävar framåt. Att flyga är ett av deras största glädjeämnen. Vi älskar att flyga. Idag kommer vi igenom för att under mänsklighetens uppstigning få dela med oss av vår glädje till er.

Vi är det Uppstigna Kollektivet av Trollsländor. Vi omfattar många i er värld. Våra livscykler förefaller korta för er, men i verkligheten är det vi som böjer tiden, det är vårt koncept och vår varseblivning gällande tiden och vår upplevelse av den som gör att våra liv förefaller kortare än vad de i själva verket är. För vi förmår böja tiden. Snart kommer också ni att hoppa på och hoppa av tidsströmmar, lika enkelt som trollsländan. Vi visar er neonlysande blommor som vi gillar. Nova Gaias färger är mycket mer bländande – klara. Vi cirklar runt omkring er med de klara färgerna hos blommorna som omger oss. De håller högre-dimensionella koder. Vi delar dem med er. (Jag kan känna hur de alla flyger runtomkring mig i en virvel av färger. De här är inga vanliga trollsländor. De är större, klarare, mer neonfärgade och de ler på ett sätt som trollsländor gör). Våra bröder och systrar, Antarerna, har healat oss mycket på samma sätt som de igår erbjöd er regnbågshealing. Och så fortsätter det. För alla är förenade med varandra. Och kära vän, nu erbjuder vi dig den inre Jordens högre-dimensionella glädjeämnen. Se en neon-blomma av den klaraste nyansen. Håll den, placera den i ditt hjärta, eller bakom örat. Njut av värmen i Nova Gaias ljumma vindar och låt dig värmas inifrån.

Vi är de Uppstigna Trollsländorna. Vi har inte kommit igenom denna eller någon annan tidigare. Vi hoppas att vi har klarat det bra. Vi är rätt nya på det här. Men vår kärlek för er, ni som bor på Nova Gaia, är evig. Vi är många. Vi är kännande. Vi är visa. Vi väntar på er med glädje. Vi överbygger sfärerna med lätthet, det gör ni också. Det gör ni också.

Nu talar vi Eld-Salamandrar. Vi samlas på de inre planen, i de mörka skrevorna i den djupa inre Jorden, där vi lyser. Vi lyser med vårt ljus. Vi lever enkla liv, vi vistas i dolda riken, inombords. Vi lyser upp de mörka platserna, precis som du människa, som läser detta, du lyser upp alla runtomkring dig. Ditt Kristnade Ljus lyser klart, likt en fackla för de förlorade. Vi håller koder. Vi håller mörkrets hemligheter, orörda platser där elementaler återställs från strider som utkämpats. Vi healar. Vi glöder med vår healing. Vi ser att ni också gör det mer era böner, era avsikter. Våra avsikter är till för healing, för välsignelse. Många av er gör detsamma. Ni har fått höra mycket lite om Jorden, om Moder Gaia. Inom kort kommer ni att mer djupgående få känna henne.

Skiften. Vi ser och vi känner skiften. De fuktiga stenarna skälver, inte av rädsla, utan av glädje. Hennes hjärta skälver av glädje. Stora förändringar. Vi ser och vi känner stora förändringar. För dimensionerna skiftar. De stiger. De utvecklas. Frukta inte för djuren som har försvunnit i bränderna. De är väl skyddade och älskade. De finns här. De finns i den inre Jorden. Vi glöder för dem. Vi ger också healing till dem. Vi håller koderna. Vi jordar ljuset. Slå ihop er med oss. Vi älskar er. Ständigt.

Vi är Eld-Salamandrarna. Vi finns inte i era aktuella böcker, utan vi finns i urgamla skrifter, på grottmålningar. Det fanns en tid då vi inte var så dolda. Vi var eftersökta för vårt sken, därför gömde vi oss. Just nu healar vi djupt nere inuti Gaia. Vi svalkar bränderna med vårt ljus. Djuren är skyddade, de återhämtar sig, de föds på nytt. Nova Gaia kommer att få se återkomsten av många arter. De har tryggt vistats här på denna plats. Även vi överbygger sfärerna. Vi älskar er. Håll ljuset. Lys klart. Vi är Eld-Salamandrarna.

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

You may also like...