Sugat GuRaRu via James McConnell, 18 augusti, 2018

Sugat GuRaRu via James McConnell, 18 augusti 2018

Per Staffan 24 augusti 2018

Sugat GuRaRu   

Om Sa Tatom. Om Sa Tatom. Om Sa Tatom.

Jag slår vad om att du trodde att detta skulle vara Den Som Tjänar men det är det inte. Vi låter samma på något vis, men JAG ÄR Sugat GuRaRu.

Och jag kommer genom den här James allt som oftast, men inte för mycket. Bara när det finns en rörelse av medvetenhet, bara efter att en initiering har hänt, för JAG ÄR en Mästarlärare i Himalaya. Jag arbetar i ett kloster ibland. Jag jobbar i de grottorna, kanske ni säger, ibland. Vi är omgivna av vad ni kallar yetis. Vad vi kallar yetis också. De är omkring oss, så du kan föreställa dig och förstå att vi är högt, högt uppe i Himalaya.

Men behöver vi göra en resa upp på berget som Den Som Tjänar säger? Nej! Vi kan vara uppe på berget eller nedanför berget närhelst vi vill vara det, för vi förstår vilka vi är, precis som Den Som Tjänar försöker få er att förstå.

Nu ÄR JAG en lärare. Jag är en gammal man kanske ni skulle säga. Jag har varit i denna kropp i över 1000 år. Jag har gjort samma sak hela tiden. Och då och då, här och där, ger jag mig ut, kanske ni säger, bortom Himalaya, bortom hemområdet här och kommer till en grupp som denna och försöka hjälpa till på ett sätt som jag kan. Att vara till tjänst här.

Eftersom de av er i denna grupp har fullföljt, det är det bästa ordet här, ni har avancerat mycket för att få förståelsen av vad som gavs igår kväll – och samtalet som följde efter detta var ganska anmärkningsvärt – ni är på den punkten där ni kan börja förstå detta.

Säg det till de flesta människor där ute och de skulle titta på dig som – vad röker du? Men ni själva är redo för detta. Ni är redo att börja förstå universums mysterier; att börja förstå och ja, ännu mer, komma ihåg de här mysterierna, för ni har kommit fram. Ni har gått igenom initieringar.

Den initieringen igår kväll var en viktig initiering för var och en av er. Men det var inte den enda ni har haft. Ni har haft många under livstid efter livstid efter livstid. Denna speciella livstid som ni är i är speciell. Det här är den som avslutar allt för er i denna illusion. Men det är allt upp till er.

Som Den Som Tjänar sa, ni vill ha uppstigningen, vara uppstigningen. Vad ni behöver göra – och vi gav det för 25 år sedan som vi ser det här – vi gav två enkla saker här. Enkelt när det gäller att tänka på det men mycket, mycket svårt att förstå det, att börja träna det. Och det var, kontrollera ditt tänkande. Det var nummer ett.

Styr ditt tänkande. Styr dina tankar. Är det svårt? Ja det är väldigt svårt! Det finns de som jag är mentor till som jag undervisar här, mina chelas (studenter), det finns de här som kommer att tillbringa livstider med att arbeta på lärandet att kontrollera sina tankar. Det är nummer ett.

Det andra är, släpp av alla kopplingar. Släpp alla kopplingar. Är det svårt? ja! Det är väldigt svårt. Igen spenderar mina chelas liv med att arbeta på det.

Vad innebär det att släppa era kopplingar? Betyder det att flytta ut ur ditt hem och flytta in i en grotta? Nej, det behöver du inte göra. Men om du bor i ett hem, var inte fäst vid det hemmet. Med andra ord, om kallelsen kom till dig – och vi kommer att använda ett exempel eftersom du har arbetat på det här sättet och du börjar mer och mer tänka på det här sättet – om ett UFO landade i din trädgård och sade till dig att du skulle komma in i skeppet, lämna ditt hem, lämna din familj även under en tidsperiod. Inte för alltid men för en tid. Och ja, om du vill kan du lämna ett meddelande. Du behöver inte åka och låta bli att berätta var du är. I själva verket kan du även höra av dig ibland och låta dem veta var du är. Men du skulle behöva släppa det. Du skulle behöva släppa din TV, dina datorer, allting. Du skulle behöva släppa detta under en tidsperiod. Detta är frånkoppling.

Det finns så många frånkopplingar. Till och med kopplingar till dina barn, det är en koppling. Nu är det inte något som är fel om du ser efter dem, det behöver du verkligen göra, men en koppling. Du behöver aldrig vara kopplad till dina barn. De hör inte till dig! De är inte dina. De är inte din egendom, de är din avkomma. De är där på grund av dig och du är där för att skydda dem, men de är inte din egendom. Du äger dem inte. Låt dem ha sina egna liv. Det är viktigt. Det är en koppling som är väldigt svår att släppa. Men du måste jobba med det.

Tankeprocessen. Du måste arbeta med dina tankar. Du måste titta på vad du, inte bara vad du tänker, utan också vad du säger. Dina ord är övermåttan kraftfulla. Du måste lära dig att styra dina tankar och de ord du talar. När du talar ut ett ord blir det verkligt. Vet du vad? När du talar ut ett ord går det in i det universella sinnet, in i det universella medvetandet och kan sedan plockas upp av någon där ute. Och om det är ett fruktansvärt ord, vad tror du? Du sprider rädsla. Om det är ett ord av brist på överflöd av någon typ, så sprider du det. Du ser? Du bidrar till det kollektiva medvetandet.

Och om du bidrar till det kollektiva medvetandet, lägg sedan till något positivt så mycket du kan hela tiden. Så säg inte, jag är sjuk. Säg inte, jag är sjuk och trött. Säg inte att jag är sjuk intill döden. Du vet att ni alla säger de sakerna från tid till annan! Men tänk på det. När du säger dessa ord är de kraftfulla! Du förstår? Ditt undermedvetna, vill vi säga, hör detta. Universum hör detta. Universum kommer att ge vad du ber om, även om du inte ber om det. Förstår du det här? Detta är attraktionslagen här och det är kraftfullt. Och det är kraftfullare just nu än vad du är.

Det kommer inte alltid vara så. Vid något tillfälle kommer du att få kontroll över attraktionslagen eftersom du kommer att förstå den och du kommer att kunna arbeta inom den. Men just nu behöver du verkligen titta på dina tankar hela tiden. Om du har en negativ tanke, låt den gå. Be att den tas bort. Se den smälta bort, oavsett vad det är som fungerar för dig men få den att gå iväg. Tänk på något positivt. Så snart du tänker på något negativt, tänk på något positivt.

Här är varför du behöver göra det här. För när du rör dig genom denna uppstigningsprocess kommer du att flytta från den tredje dimensionen – det gör du redan. Ibland är du i fjärde och även i femte dimensionen – men när du rör dig helt genom den fjärde dimensionen gissa vad som händer i den fjärde dimensionen? Dina tankar blir verklighet omedelbart. Vill du verkligen tänka på monster och få dem att skapas? Förstår du detta? Vill du verkligen få dina negativa tankar att manifesteras? När du har en negativ tanke här finns det en buffertperiod som låter dig ha den negativa tanken och sedan ändra den till en positiv. Men vad händer om du skulle vara i de övre vibrationerna – inte hela vägen till den femte dimensionen, men i den fjärde dimensionen – och du har dessa negativa tankar och de blir verklighet för dig?

Nu, innan du tänker, åh kära nån, måste jag lära mig att kontrollera alla mina tankar innan jag kan stiga upp? Nej det måste du inte. Det skulle vara omöjligt för dig att göra det. Men du behöver lära dig att kontrollera dem så mycket du kan. Jobba på det. Arbeta på det, arbeta på det, arbeta på det.

Och var medveten om hur kraftfullt ditt tal är. Ord har makt. I början var Ordet, och Ordet var Gud. Du ser? Vad tror du det var? Han talade ut! Han talade ut Ordet. Han talade om skapelsen. När vi säger han, så vet ni självklart vad vi menar, han/hon/det/vad som helst. Ni ser? Första Skaparen, energi, energi i rörelse, omanifesterad energi blir manifesterad energi, blir medveten energi, och så vidare och så vidare. Ni börjar mer och mer för att förstå historien, skapelsens historia. Det är inte Adam och Eva, men det finns en anslutning där. Adam och Eva är en allegori av hela skapelseprocessen. Förstår ni? Mycket bra.

Vi är mycket nöjda med er alla. Många av er här – ni kanske inte vet detta, ni har inte hört mig tidigare – men många av er har varit mina chelas i Tibet, på andra områden tidigare i tidigare livstider. Jag är er mästare i det avseendet. Ni har många mästarlärare. Ni har Sananda, ni har Ashtar, ni har Ärkeängel Mikael, ni har St. Germain, ni har så många, Melchizedek, Metatron, och så vidare för många av er.

Och många nivåer av detta också. Inte när det gäller auktoritetsnivåer eller hierarkinivåer men vad gäller ansvar. Detta är hierarkin som är här. Hierarkin som är era företag är en … förlåt uttrycket, är en bastardisering av det verkliga hierarkisystemet. Det är ett kontrollsystem här. Det finns inte på högre nivåer. Det fins inte på stjärnskeppen eller Ljusskeppen.

Vi är färdiga för nu. Vi släpper till en annan här. Och vi skulle vilja komma, jag skulle vilja komma tillbaka och vara med er mer. Och det ska jag göra om ni utvecklas tillräckligt för att kunna göra det här. Ni kommer att veta när den tiden är här.

Frid. Shanti.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...