En som tjänar via James McConnell, 17 mars 2019

 

En som tjänar via James McConnell, 17 mars 2019

 

Per Staffan 8 april 2019

 

James McConnell (kanaliserade meddelanden)

 

En Som Tjänar (kanaliserad av James McConnell)

 

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum, hum. Hälsningar till er!

 

En Som Tjänar är här för att fortsätta showen nu. Och vi använder den termen avsiktligt eftersom det är en riktig show. Ni står för en riktig show. Och, som ni hört förut, så är ni vår underhållning! Vi tittar på er show! Vi tittar ofta. Vi ser fram emot den varje vecka. Precis som att ni har era tv-serier som ni ser fram emot, den som kommer nästa vecka och nästa och nästa vecka, och ni kan knappt vänta tills den kommer. Nåja, vi gör samma sak. Vi kan inte vänta för att få se vad ni gör i den nästa! Vilka eskapader ni fortsätter med. Vilka nya saker som kommer fram. Vilka nya frågor som uppstår inom er?

 

Och på tal om det, vilka vilka frågor har ni?

 

Värden med Gästens Internetfråga: Han jobbar med andning. Han frågar om det, men meddelandet försvann.

 

EST: Ja, vi kan berätta, för vi hittar den nu hos James. Han undrade om den lufterianska rörelsen. Vi kommer inte att kommentera den här personen, men vi kommer att säga att den rörelsen är verklig, den finns, men det är något som kommer först när ni fortsätter att stiga i medvetenhet och vibration.

 

För er som inte känner till det, så handlar det om att ta in pranaenergin i er, och leva på den praniska energin. Så som vi gör. Vi behöver ingen näring om vi inte vill. Det förekommer, naturligtvis, då vi har sammankomster. Vi har sociala sammankomster, då vi sitter och bryter bröd, inte så mycket att vi bryter bröd längre, det är ett gammalt ordspråk. Vi gör mycket mer än det – grönsaker, frukter, allt detta är underbart. Och ja, helt klart vin ibland, och alla andra sorters saker.

 

Men i den lufterianska rörelsen, arbetar man med pranaenergin, vilket handlar om att ta in pranaenergi in i kroppen, och låta den hålla er vid liv. Det är ett fantastiskt viktminskningsprogram, det kan jag säga. Men använd er inte av det, och förstå detta – jag upprepar – försök inte förrän ni verkligen är övertygade om att ni är redo för det. Det krävs väldigt mycket uthållighet och högre medvetenhet, för att kunna lyckas.

 

Med denna information så kan ni använda vissa bitar. Ni behöver inte göra allt på en gång. Ni kan visualisera att pranaenergin kommer in genom nacken i ryggraden, och sedan hålla er vid liv. Men låt inte det vara det enda som uppehåller er. Fortsätt att äta rätt, drick mycket vätska, allt sådant. Och om ni vill kan ni börja begränsa intaget mer och mer, vilket många av er redan gör. Många av er äter mindre och mycket bättre när det gäller vitaminer, mineraler, mindre besprutat och liknande. Och det är underbart.

 

Men åter igen, när ni är redo. Om ni inte är redo att ge upp kött, så gör det inte. Tvinga er inte till det, om ni inte känner er redo. Ni kommer att veta. Er medvetenhet kommer att berätta för er. Er kropp kommer att berätta för er, när den inte längre vill ha kvar dessa matvaror. Okej? Besvarade det frågan? Ja, vi tror det.

Värd: Det var allt vi hade.

 

EST: Mycket bra. Finns det några mer frågor?

 

Gäst: Hej En Som Tjänar. Vi hade en diskussion tidigare om Ganymedes. Jag fick höra att Jupiter har 67 månar och att en av dem var Ganymedes, men den placerades där, precis som att vår måne placerades i denna kvadrantsektion av rymden. Jag vill inte gå in på något linjärt nu, men hur länge sedan är det ungefär? Är Ganymedes, med sin placering utanför Jupiter, ung i förhållande till vår måne, eller har den funnits där längre? Ashtar Ka Ree sa att den fördes dit. Och att alla djur, allt liv och alla växter togs dit. Så det är intressant, och jag undrar om ni kunde ge oss lite mer upplysning om det. Jag älskar er, och tack.

 

EST: Du har rätt både när det gäller er måne, och den andra du talar om som har placerats där. De är artificiella, och de har placerats där som så kallade satellitmånar. De togs dit för länge, länge sedan. Vi berättar inte exakt, men det hände för tusentals, tusentals, tusentals, tusentals och åter tusentals år sedan. För länge sedan. Okej? Den faktiska tiden, den aktuella tidsramen, kan ni inte ens börja räkna på med er tredimensionella förståelse

 

Gäst: Tack.

 

EST: En annan sak: Tänk inte på det i termer av tid, för även om vi sa tusentals, tusentals och åter tusentals år, så är det i er kronologiska tid. Tänk på att det inte finns tid i rymden. Så det handlar bara om vibrationer, det handlar om det förflutna, nutid och framtid, som alla är ett i nuet. Så därför kan du inte få en fullständig förståelse för hur länge någonting har funnits, eftersom det finns i nuet då vi talar. Förstår du?

 

Gäst: Ja. Och att få in den i något linjärt tänkande verkar lite dumt, eller hur, jag vet inte ens varför jag ställde frågan. Jag ville bara få klarhet. Den togs definitivt dit. Och det är intressant att dessa månar, dessa satelliter, kommit till dessa bestämda planeter, anledningen till det, och jag försöker lista ut orsaken till det.

 

EST: Kan vi få ge dig ett förslag?

 

Gäst: Absolut.

 

EST: Sluta försöka lista ut det. Lämna det. Du behöver inte förstå denna terminologi och kronologi. Det finns ingen anledning till det. Tänk bara i termer av det perfekta nuet, i stunden av medvetenhetens ögonblick. Och sedan, när du inte längre försöker lista ut det, kanske du tycker att det börjar bli begripligt.

 

Gäst: Tack så mycket. Tack för att ni svarade på min fråga.

 

EST: Finns det några andra frågor?

 

Gäst: Jag skulle vilja veta om jag helt har slutfört aktiveringen med de heliga objekten som ni och era bröder och systrar tilldelade mig från Lemurien. Om den aktiveringen är klar inom mig, och i de heliga objekten.

 

EST: Kan vi vara helt uppriktiga, Kära Syster?

 

Gäst: Ja.

 

EST: Då skulle vi svara nej, på den frågan. Den är inte färdig. Den kommer inte att bli helt färdig (kan vi säga så?), det kommer inte att bli någon färdig överenskommelse eller projekt, förrän du lärt dig hur du direkt arbetar med kristallerna, och som ett resultat av det, kunna föryngra din egen kropp.

 

Gäst: Hmm. Jag har jobbat på det! Det är verkligen ett stort projekt!

 

EST: Ja, det är ett stort projekt, men bara om du tror att det är det.

 

Gäst: Åh, ja, jag tror det.

 

EST: Var det perfekta nuet, i stunden, med höga vibrationer omkring dig som arbetar med dessa kristaller, och se dig själv i kristallerna som föryngrar din kropp. Nu kommer du inte att gå från din nuvarande ålder, till 20 år gammal över natten, men du kommer att börja märka en minskning av rynkor. Du kommer att börja märka energin i dina steg. Förstår du? Steg för steg. Om du tränar på det.

 

Se dig själv som om du tittade i en kristallkula. Se dig själv i dessa kristaller, men se dig själv som du vill se dig. Ju yngre du ser dig själv och kan visualisera det, och kan hålla kvar visualiseringen, desto yngre blir du.

 

Nu vet vi att det är ganska stor skillnad mot den programmering ni känner till. Men vi kan tillägga: det är inte bara för denna person vi talar nu. Det här är för er alla. Alla ni. Börja se er själva så som ni vill se er. Visualisera er själva som yngre, levande. Och ni kommer att finna att de som finns i det ni kallar Fjärran Östern, Himalayas folk: så är några av dem 80, 90, 100, 110, 120 år gamla och äldre, med de ser ut och fungerar som om de vore 40, 30. Förstår ni vad vi menar? Det handlar om att tro. Allt handlar om tro. Att tro är att se.

 

En annan sak ni kan göra, och vi vet att det här är svårt för att många säger “Åh, det är min födelsedag!” Då ni säger “det är min födelsedag” så tänker ni, oh, jag blir ett år äldre. Även om ni inte erkänner det, så vet vi att ni gör det, för så fungerar er programmering. Ni blir ett år äldre och sedan ett år till. Men om ni helt skulle glömma födelsedagen, inte ens kom ihåg när ni föddes. Vad skulle det kunna göra för er? Ni skulle inte ens tänka på att ni blir ett år äldre, igen och igen.

 

Gäst: Det skulle göra oss odödliga.

 

EST: Ja. Mycket så när det gäller hur länge era fysiska kroppar ska klara sig. Men, som ni vet, maten ni äter, det ni dricker, bristen på motion, miljön ni vistas i, det ni andas in från luften, energierna som kommer från de elektromagnetiska fälten runt omkring er, alla dessa saker tenderar att dränera kroppen.

 

Men om ni mer och mer börjar bli medvetet uppmärksamma på detta, och börjar lyssna på era kroppar, inte bara gällande mat och dryck, utan också ge den olika typer av näring: energi, tankar. Alla dessa saker kan bokstavligen föryngra era kroppar, vända processen av åldrande.

 

Titta på några av era Ljusarbetarvänner. Ser de ut att vara så gamla som de är? Många av dem gör det inte. Många av dem ser mycket yngre ut, eftersom de anser att de är mycket yngre.

Okej? Några andra frågor?

 

Gäst: Jag brukar inte ställa frågor om personliga saker, men jag har fått ett ljus utanför och ovanför mitt hus. Jag tror att det är ett rymdskepp, men det är runt. Jag har sett rymdskepp förut som varit trekantiga. Det finns ett ljus, och det är inte månen, eftersom månen rör sig. Jag har gått ut och tittat upp, och det följer mig om jag går på uppfarten. När jag bara går till min brevlåda, blir det en skugga som från månen. Nu har det hänt tre nätter, och jag går ut. Sedan vaknade jag tidigt och gick ut klockan 7, det var fortfarande mörkt, men det fanns där. Jag har försökt ta reda på om det finns några i rymdskeppet. Det är så stort och jag vet att det är nära. Snälla, vet ni möjligtvis vad eller vilka det är?

 

EST: Ja. Det gör vi. Skulle du vilja veta?

 

Gäst: Jag skulle älska att få veta det.

 

EST: Det är ett skydd för dig, Kära Syster. En anslutning speciellt för dig, som är medveten om dig, och tittar till dig nu. Det finns inget att frukta, och vi talar inte om att flytta ut ur din kropp, som då det gäller din fysiska död eller något sådant. Så vi lägger det åt sidan just nu. Vi menar din övergång som du nu gör igen, inte från kroppen som du kanske tänker när det gäller övergång, utan en övergång från din tredimensionella förståelse, till din femdimensionella medvetenhet.

 

Detta sker, och de vakar över dig för att hjälpa till närhelst de kan. När du har vissa tankar så plockar de upp dem, och sänder dem tillbaka till dig med, vad du skulle kunna kalla, en annan snurr. Förstår du det här? De tar en mer negativ tanke, ändrar den och vrider den så att den blir mer positiv för dig. Förstår du vad vi sagt, Kära Syster?

 

Gäst: Ja, det gör jag. Gosse, det är underbart att veta, tack. Ibland är det svårt för mig att tro, att saker som liknar magi händer mig, men så har det varit, jag är så välsignad och så tacksam över att jag har så mycket stöd, jag förstår det. Tack så mycket för att ni är så generösa med att låta mig veta. Tack så mycket. Jag älskar er.

 

En annan gäst: Det var jag som sa att jag förstår det. Jag förstod det då han förklarade. Jag förstår vad de gör totalt, för att ni vakar över oss och förändrar tankarna när vi trancenderar från den tredje till den femte. Jag förstår det. Och jag tror att det kommer att hända många av oss.

 

EST: Det stämmer. Det var hit vi ville komma när det gäller personliga frågor, för så gott som alltid när det gäller dessa frågor, så kommer vi att ändra dem till kollektiva frågor i medvetenheten, när den gäller för alla eller åtminstone för flertalet av er. Okej?

Finns det fler frågor?

 

Gäst: Ja. För tre eller fyra år sedan tror jag att det antingen var Rampta eller ___ Shah som sa, att antagligen hade planeten som mest 3,48 i vibrationshastighet. Jag undrade bara om ni kunde berätta för oss, kanske för hela planeten, om vi har tagit oss bortom det, och om vi som planet är närmare 4,0?

 

EST: Det vi kan berätta för dig utan att gå in i det specifikt, (för det ändras alltid, det är ständigt i ett flöde), energin, vibrationen på planeten i sig själv ökar snabbt. Det kan kanske inte uppfattas av er med det som ni kallar blotta ögat, eller ens det som kommer in i era kroppar, men många av er börjar känna energierna mer och mer, och den förbindelse ni har med jorden, med Gaia själv, plockas upp fort.

Planetens medvetenhet, och medvetenheten i kollektivet över hela denna planet, den kollektiva medvetenheten hos denna planet, och så långt som till folket själva, är allt sammanlänkat, eller så kan ni säga att det blir mer och mer sammanflätat. När folkets medvetenhet ökar, ökar Gaias medvetenhet. När Gaias medvetenhet ökar, ökar folkets medvetenhet. Förstår ni? Allt händer samtidigt. Och frekvensen ni plockar upp ökar starkt, mer och mer. Okej?

 

Gäst: Ja. Tack. Ungefär som en hoppande groda.

 

EST: Ja, det går att se det så. Den går upp, men går tillbaka lite på grund av människans medvetenhet. Människans medvetenhet här på planeten styr allt nu. Okej?

 

Gäst: Tack.

 

EST: Din fråga nu, Kära Broder?

 

Gäst: Tack En Som Tjänar. Jag kommer till er med stor ödmjukhet, och tack till er, kollektivet och alla andra som guidat oss. Tack till dig personligen för din varsamma kärleksfulla hand som guidar oss. Tack.

 

Fråga: En annan medlem och jag pratade igår och vi båda fick visioner, och jag fick visioner medan du gav svar till människor just nu. Jag såg två andra medlemmar och jag själv, alla tre är dykare, och det här är två orädda kvinnor, två av de mest orädda.

 

EST: Krigare

 

Gäst: Krigare, gladiatorer. Slungkastare av Ljus. Dessa kvinnor: Jag ser dem, jag ser oss i jämvikt mellan det gudomligt feminina och det maskulina, vi går ner i vattnet och hämtar protokoll. Och jag ser oss komma upp badade i gyllene ljus, solljus, och solen skiner på oss, och på hela vår familj, hela den Forntida Uppvaknande Familjen, tillsammans med er, med de Uppstigna Mästarna, på en dykarplattform eller en eterisk plattform. Och vi kommer upp ur vattnet och överlämnar dem till vår familj. James finns i förgrunden, och vi överlämnar dessa kristaller som innehåller alla protokoll. Jag tror att jag har upptäckt något. Kan ni kommentera?

 

EST: Det vi kan säga här är ja, du har upptäckt något, men det är inte något som är överhängande för dig. Du är inte vid denna tidpunkt, när du är redo att göra det du talar om, så som vi kan förstå.

 

För att du ska kunna göra det du talar om, måste du först ha nycklarna som hjälper dig att öppna eller låsa upp de här hemligheterna, precis som när vi talade om protokollen i ditt kraterområde, för det här är väldigt likt det. När du kan öppna protokollen där – har du låst upp de eteriska protokollen, det är sant – men du måste fysiskt kunna öppna protokollen, inte i din tredimensionella kropp som du är i nu, för det kommer sannolikt inte att hända. Men när du är redo på den fjärde, eller kanske till och med på den femte dimensionella nivån med ljuskroppen inom dig, då är du redo för det. Och när det är uppnått, kommer du att ledas, om du väljer det, och då kan du ledas till andra platser där du kan göra liknande saker. Men när du väl har nyckeln kan du låsa upp vad du vill.

 

Gäst: Ja, och jag förstår det.

 

EST: Vi måste höra om det finns andra frågor från någon som inte har fått chansen.

 

Gäst: Hej En Som Tjänar. Jag vill fråga om någon solenergi kommer att träffa jorden den 21:e mars? Om ja, är det något vi behöver göra just nu innan dess?

 

EST: Ja, det finns något du behöver göra. Redo? Låt det vara. Låt det vara. Förstår du det här? Gör inget. Var i din varelse. Det är viktigt. För när du gör något, är du insvept i ditt tredimensionella medvetande. När du är i din varelse så befinner du dig i ditt högre fjärde, eller till och med i det femdimensionella medvetandet. Stor skillnad. Var i det högre fjärde och femdimensionella medvetandet, när denna våg av energi kommer. Okej?

 

Gäst: Okej, tack. Kan vi meditera?

 

EST: Visst kan du meditatera. Du kan göra allt du vill, det är upp till dig. Du väljer själv. Vi vill bara att du inte ska köra fast genom att göra något för att bli redo för det. Låt det vara, vad det än är. Okej?

 

Gäst: Okej, tack så mycket, En Som Tjänar. Älskar dig.

 

EST: Okej. Några andra frågor? Vi måste snart släppa kanalen.

 

Gäst: Ja. Detta var en sak som jag också hade tänkt fråga, om det fanns något vi kunde göra, men tack för att ni svarade på det. Den andra frågan är, när jag tittar upp mot himlen så verkar det som om det finns mellan sex till åtta eller till och med tio skepp där uppe. De rör sig inte. De bara hänger där. De är närmare än stjärnorna helt klart, och de typ bleknar av och till. Har ni något att säga om vad det skulle kunna vara?

 

EST: Ja. Du känner till begreppet “parkerad”. De parkeras. De behöver inte röra på sig. De är stationära. De flyttar när de vill flytta, men för det mesta är många av dem stationerade och övervakar, hjälper till, upprätthåller kommunikationer av många olika slag, och håller råd, som KaRa talade om. Förstår du?

 

Gäst: Häftigt. Och är det något särskilt jag behöver göra?

 

EST: Återigen så är det väldigt likt den sista frågan. Bara var.

 

Gäst: Okej, det låter bra. Tack.

 

EST: Ju mer du försöker analysera, desto längre bort kommer du från att bara vara. Det är viktigt. Om du vill ha femdimensionell medvetenhet, var den femdimensionella medvetenheten. Om du vill ha tredimensionell medvetenhet, gör då allt du har gjort fram till nu och fortsätt i din tredimensionella medvetenhet. Förstår du?

 

Gäst: Tack.

 

En annan gäst: En Som Tjänar, kan jag fråga er en snabb fråga, snälla?

 

EST: Ja.

 

Gäst: Tack. I fredags när vi sjöng/mässade, kände jag ett behov av att börja sjunga ganska högt. Förresten, jag vill tacka er så mycket för att ni hjälpte oss att nå vårt crescendo – vilket verkligen hjälpte oss alla. Men då var jag djupt jordad till Moder Jord, jag kände det i hela min kropp och jag kände att jag var ett med henne, och all den energi som kom upp från mina chakran blev bara högre, och jag kände det som om jag precis hade blåst upp ur en vulkantopp. Kan ni hjälpa mig att förstå den upplevelsen tack?

 

EST: Exakt vilken upplevelse tänker du på? Vilken del i det?

 

Gäst: När vi nådde crescendot på kratertoppen. Det var det ögonblicket när jag kände mig så rotad till Moder Jord genom min röst, och med den energin började jag skrika riktigt högt.

 

EST: Har du inte redan svarat på din fråga?

 

Gäst: Jag behövde bara förstå det lite. Ja, jag antar att jag gjorde det.

 

EST: Bekräftelse. Ja. Många gånger ber ni om bekräftelse på något ni redan vet, och det är helt okej för oss, för vi är här för att tjäna. Men kom alltid ihåg: du har allt inom dig som du behöver. Och när du inte längre behöver någonting utanför dig själv, så gissar jag att vi blir utan jobb! Förstår du?

 

Gäst: Ja, jag förstår. Men det är så skönt att få er hjälp också, eftersom det fick mig att försöka ta mig längre, och det uppskattar jag. Det var så underbart att kunna frigöra allt genom energin från Moder Jord, och slutligen känna friden. Det var underbart, så tack så mycket för att ni hjälpte oss att nå crescendot.

 

EST: Visst, ja. Vi tackar för allt ni alla gjorde, inte bara de som var med på expeditionen, den ni kallar “The Magnificent Nine”, utan alla ni som är med i dessa samtal, för att bli en del av det Forntida Uppvaknandet. Ni är alla delaktiga i det som skapar och sprider det högre medvetandet över hela planeten, mer och mer och mer av det ni inte kan förstå just nu, och kontinuerligt fortsätter med.

 

Vi behöver släppa kanalen nu. Shanti. Frid vare med dig. Var den enda.

 

Gäster: Shanti

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

 

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

 

Översättning: Maggan

 

 

 

You may also like...