Plejadiern KaRa via James McConnell, 17 mars 2019

Plejadiern KaRa via James McConnell, 17 mars 2019

 

KaRa (kanaliserad av James McConnell)

 

Jag är KaRa. Jag hälsar er från samtliga Plejadiska råd, och de många, många skepp vi har. Vi hälsar er, och vi tackar er alla, alla som lyssnar och som senare kommer att läsa dessa ord: vi tackar er alla. För utan er skulle vi inte vara här. Vi skulle inte se hela processen. Vi skulle inte vara en del av er uppstigning. För att: detta handlar om alla Ljusarbetare, Krigare, de som Delar och Ljusbärarna, eftersom de för fram ett högre medvetenhetstillstånd till mänskligheten.

 

De av er som har varit med om den senaste ansträngningen, det som ni kallar expeditionen, börjar förstå, men ni är ändå inte i närheten av det. För som Den Som Tjänar har sagt, ”ni har ingen aning om vad ni har gjort och vad ni fortsätter att göra, eller, vad ni kommer att göra.” Jag kommer att lämna det här med endast en glimt av vad som ligger framför er, jag retas, kanske ni säger.

 

Som er fabel eller ert ordspråk lyder, det om ”moroten och pinnen.” Moroten hålls framför er på en pinne. Ni försöker ständigt nå den, men det fortsätter att finnas utom räckhåll. Vi har hållit den moroten framför er. Ni har sträckt er och sträckt er och sträckt er för att nå den. Vi har inte tagit bort den som några av er kanske tror. Vi har haft den kvar så att ni skulle kunna nå den. Sträck er framåt, mina kära vänner, mina bröder, mina systrar, sträck er för att nå moroten. Den finns där för er. Allt ni har velat skulle inträffa under denna livstid, är på väg att utvecklas.

 

Men det kräver alltid en medvetenhet hos människan för att föra fram det här. Och även om det funnits många faser i universums Stora Plan, många faser, många olika planer som ni kallar era A-, B-, C-, D-planer. Om det inte fungerat, har ni försökt med en annan, en annan och en annan. Justerat här, justerat där. Så har det varit.

 

Vi, de av oss, Plejadierna, och alla andra civilisationer som arbetar med er nu, har planerat. Vi träffas i stora råd. Råd som ni själva, de av er som är redo för det, kommer att kallas för att hjälpa till i, och vara en del av. Den Store Sananda har berättat om detta för er. När tiden och vibrationen är den rätta, är vi redo att dela med oss mycket mer om det.

 

För nu, vet att ni kommer att vara delar av dessa råd, om ni så väljer. Ni kommer att nå framgång i många olika delar av era uppdrag. Det kommer att vara upp till er att välja hur ni vill fortsätta. För när väl mörkrets slöja helt har lyfts bort, kommer ni att vara fria att nå ut till universum, till galaxen och till galaxen bortom, och bortom den galaxen. Ja, för att bokstavligen kunna vistas där ingen vistats förut, om ni så vill. För detta min vän, är ert öde. Ni är omåttligt älskade av oss alla.

 

Jag, KaRa, säger farväl för nu.

 

Sträck er, mina vänner, sträck er efter moroten. Fortsätt att försöka. Vet att en dag, vid något tillfälle, så kommer ni att ta den och den blir er. Allt ni gått igenom, allt slit, alla problem, negativiteten, mörkret har lyft, det finns bara ljus framför er och i er.

 

All min frid och kärlek till er alla.

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...