En som tjänar via James McConnell, 30 juli 2017

En som tjänar via James McConnell, 30 juli 2017

 

 

En som tjänar

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om, Om. Hälsningar till er! En som tjänar är här med er. Självklart svårt att göra en uppföljning utan hans närvaro, men vi försöker alltid göra vad vi kan.

För att förstå allt som händer, luta er bara tillbaka, slappna av och öppna era ögon. Öppna det tredje ögat och låt era fysiska ögon se genom ert tredje öga. Många som hör detta säger, men hur gör vi? Vi har ingen förståelse för det och ni har ingen förståelse för det, eftersom ni har programmerats att inte förstå det. Men det är dags att avprogrammera er. Det är dags för er att förstå vikten av det tredje ögat, er tallkottkörtel och vad den kan användas till, som ingång in i de högre dimensionerna. Ja, det är en port och det finns många portar, som öppnas både fysiskt, astralt och eteriskt. Många portar, som ännu inte har öppnats. Många som kommer att öppnas. Många kopplingar till alla de heliga platser, som åter knyter ihop ley linjerna över alla planetens olika knutpunkter. Allt detta är på gång.

Det är nästan slutfört. Det kristallina nätet är nära sin fullbordan. När det är slutfört … åh min Gud! Hur kommer det att se ut när det är klart? För de av er som kommer ihåg tiderna i Atlantis, Lemurien och många andra civilisationer, som ni ännu inte ens hört talas. Ni kommer att komma ihåg hur det var. Hur det var att sticka ner er hand i de olika vattenströmmarna, i floderna och oceanerna. Ni kände inte bara att ni blev blöta, inte bara saltet som fanns i luften, lukten eller någon annan liknande känsla utan ni kände också vattnet, kände medvetandet i vattnet!

Kan ni föreställa er levande vatten? Kan ni föreställa er växterna? Ja ni vet att de lever, men de är ett levande medvetande. Prova någon gång. Prata med ett träd. Gå inte bara dit och krama det. Prata med det. Det kommer att bli en fantastisk upplevelse för er.

Och de som talade med drakarna, ja, de är verkliga. De är så verkliga. De är här, de håller uppsikt över allt. I en mening är de övervakare. De har länge bevakat portarna. Snart kommer portarna att öppnas igen och drakarna kommer mer och mer att visa sig för er, precis som det elementala kungariket kommer att bli synligt. Det kommer att komma tillbaka. De kan inte vänta med att komma tillbaka! De har gömt sig i träd, i växter och visat sig bara för dem, som har ögon att se med i den här tiden. Men de kommer att visa sig överallt.

Även de av er som vet detta, gå ut i naturen, centrerar er själv för ett ögonblick. Stäng era fysiska ögon, centrera er själv med hjälp av andningen, öppna sedan långsamt era ögon och se den lilla flyktiga bilden i ögonvrån, som far fram och tillbaka och som bara visar sig ett kort ögonblick; skrattar kanske lite, hoppar sedan åt sidan och så ser ni det inte mer.

För er som öppnar ert tredje öga är det på liknande sätt. Om inte allt för lång tid kommer den flyktiga bilden att synas på samma ställe – den kommer att dyka upp i ögonvrån. Plötsligt kommer bilden att vara där och ni kommer att se dem. Precis lika många, som i gamla tider på Irland, där alla såg trollen. De är riktiga. Var tror ni att alla dessa bilder och folklore kommer ifrån? Från verkligheten, men ni har blivit så inprogrammerade i att tro att det är fantasi … åh där är det ordet igen. Fantasi. Föreställ er – ett nytt liv.

Föreställ er – en ny underbar värld framför er och ni kommer att börja förstå hur det kommer att bli, när ni medvetet skapar utan buffert zon, som bromsar manifestationen. Okej?

»Källa 1 – Källa 2 – Kanal: James McConnellArtikeln kan återges i sin helhet om författarskap och författarens hemsida tydligt anges ”Tro är att se!”

 

Du gillar kanske också...