Gudinnan via Beatrice Madsen, 14 juli, 2018

Gudinnan             Beatrice Madsen     180714

Kära ljusarbetare, pionjärer och framgångare. Ni banar vägen, plöjer min jord, gräver i diken ser till att fröna sås och vattnas. Det är inte en lätt uppgift ni tagit på er och bär framåt. Vet att jag/vi ständigt är med och fyller på er, ser till att ni får hjälp när ni minst anar.

Ni vill så mycket och så väl, vi ser alla era goda intentioner. Glöm dock inte att ni också behöver se till era egna gränser och era behov. I er iver och brådska att hjälpa mänskligheten framåt i ljuset  glömmer ni lätt bort er själva. Många av er förväxlar era behov med risken att vara egoistiska. Det är en viktig uppgift i utvecklingen av er själva att ni ser att ni behöver se till era egna behov utan att det innebär att ni är ego. Lyssna innåt kära barn och lyssna till vad gudinnan inom/utom dig behöver för att må bra. Kanske hör du, påfyllning av vatten, mer rörelse till musik eller hoppa på en studsmatta. Kanske du behöver tala om för någon hur mycket du uppskattar hen eller så behöver du tala ut om någon svår känsla som finns i en relation för att relationen ska kunna växa i frihet.

Gudinnan ser inte bara till det stora utan minst lika mycket till det lilla och allra minsta, svagaste och sköraste. Värna det i dig, våga ta fram det och du blir en inspiration för andra som vågar, eller så blir du till en början ett hot. Kom ihåg, älskade barn att det lilla är det stora, i det skira glänser du som mest och du blir faktiskt omöjlig att attackera om du omfamnar det sårbara i dig. Likt trollsländan som flyger iväg på sina skira vingar så undrar människor förundrat hur din skira själ kan glänsa så ögonbedövande. Ibland behöver du säga NEJ. Det är inte egoistiskt att värna sin kraft och sina gränser när man behöver det utan det är ett utvecklande av det egna skyddet. Det är en sköld av kärlek mot dig själv som du behöver bära när du lär dig hantera din egen kärleksenergi. Denna sköld fluktuerar ständigt beroende på din omgivning, hur den kan ta emot och respondera.

Vi ser från vårat perspektiv hur ni ger och ger och så finns det andra med starkare egoistiska syften som tar och tar, av er energi utan att reflektera över att ni blir utsugna. Det är ännu inte balans i detta avseende på jordeplanet och ni behöver bli medvetna om att det inte är fel att sätta dessa gränser mot er själva för att inte bli utsugna likt offer av vampyrer.

I glädje ser jag Gudinnan er växa i denna utveckling av er egen förmåga att nära er och ta tillbaka er Gudomliga kraft.

Du gillar kanske också...