Meddelande från Master Saint Germain via Jahn J Kassl, 12 juli, 2018

Meddelande från Master Saint Germain

via Jahn J Kassl

12 juli, 2018

 

LÄGET FÖR NÄRVARANDE

Mänskligheten sover och människorna håller på att vakna upp! Detta summerar dagens meddelande i en och samma mening.

Detta beskriver på ett passande sätt LÄGET I DENNA VÄRLD FÖR NÄRVARANDE, under tiden som de största skiftena sker och de individuella transformerande processerna äger rum.

Det är ett faktum att Mänskligheten kommer att fortsätta sova och individer kommer att fortsätta vakna upp – mer och mer, tills den ”kritiska massa” som behövs för skiftet och uppstigningen har uppnåtts.

Jag är MASTER ST. GERMAIN.

Jag finns tillsammans med er och jag lämnar inte er sida, i synnerhet under de kritiska tider då ni som mest behöver mig.

Dagens meddelande handlar om att hitta er roll och er plats i det jordiska livet och att förverkliga era uppdrag.

Det är absolut nödvändigt att ni varken blir påverkade, eller nedslagna av den stora mängden sovande människor som omger er.

Det är nödvändigt att ni håller er till er kurs, förblir tillitsfulla samt att ni aldrig låter er distraheras eller vilseledas.

Det är nödvändigt att du fortsätter hitta din väg med fokus och beslutsamhet, så att DU kanske blir den sista droppen som i slutänden spelar roll.

 

ATT HITTA OCH FÖRVERKLIGA SITT UPPDRAG

Hur kan detta uppnås?

Genom din önskan och din villighet att omfamna allting när dina uppdrag väl uppenbaras för dig. Detta innebär att arbeta utan något skyddsnät.

Detsamma gäller frågan om hur man ska förverkliga sina uppdrag: Huvudsakligen utan skyddsnät och med fullständig tillit till Gud.

För att kunna göra det, så är det nödvändigt att du känner dig själv! I synnerhet alla de dolda områden inom dig själv, vilka ännu inte har sett ljuset. Att arbeta med ljus, med det gudomliga ljuset, är omistligt.

Om du gör detta regelbundet och utan att komma med några ursäkter, så är du på väg till att lyckas och ditt liv kommer att bli en harmonisk symfoni som dirigeras av Skaparen.

För att summera detta i en och samma mening, så är detta vad det handlar om:

Att arbeta med ditt medvetande måste – jag upprepar: måste – vara din högsta prioritet! Då är framgången säkrad.

Befatta dig endast med Guds rike, med att skapa Himlen inom dig själv och allting kommer att bli dig givet.

Absolut allting kommer att strömma till dig när din inre hårdhet väl har blivit flytande och du har mjuknat upp.

Du kommer att bli som vatten, som sist och slutligen får varje sten att bli upplöst.

 

HUR SKA MAN HANTERA MÄNNISKOR SOM ÄR INTRESSERADE?

Hur borde du hantera intresserade människor i din närhet, vilka inte har en aning om vad du håller på engagerar dig i?

Det finns två slags människor:

  • De som är omedvetna men intresserade, och
  • De som är omedvetna och ointresserade

I det första fallet, möt dem med ödmjukhet och tvinga aldrig din kunskap på dem. Bitvis och steg för steg kan du ge dem fingervisningar och ledtrådar. Var medveten om detta: Du själv är absolut oviktig gällande detta.

Någon som försöker upphöja sig själv borde aldrig ”jobba” med andra människor eller ge dem ”goda råd”, utan lysa inombords tills detta behov försvinner.

Den bästa läraren är någon som inte vill vara en, någon som ”tvingas” in i denna roll. Så granska dig själv noggrant, granska dina avsikter och din mognad, innan du delar med dig av din visdom till andra.

 

HUR SKA MAN HANTERA OINTRESSERADE MÄNNISKOR?

Idet andra fallet; när en person i din närhet är ointresserad av din väg, så pekar det mot att hålla dig undan.

Allt annat skulle innebära att kasta pärlor för svin.

Vad det innebär är: Idag utmanas var och en av er på flera nivåer. Och var och en av er kan bemästra alla nivåer ifall det är ens hjärtas högsta önskan. Det är vad som spelar roll, för denna önskan tillhandahåller er med den energi som behövs för att framhärda.

Idag ligger fokus hos er! Allt som nu betyder något, med mänskligheten fortfarande sovande, är ert uppvaknande.

Det är inte antalet uppvaknade varelser som avgör er uppstigning och inte energin på den här planeten, utan ni själva, genom att osvikligt fortsätta på er väg till Gud; vidare framåt, tills ni inte längre uppmärksammar denna värld, för ni har uppmärksammat ert Själv.

Jag kommer att stanna kvar på Jorden under de resterande dagarna. Människorna är mitt hem och Himlen befinner sig inte längre så långt borta. Vi ska bli ett med Gud på denna Jord.

Jag älskar er oändligt.

Jag är MASTER ST. GERMAIN.

 

Detta meddelande togs emot live vid den 97:e ljus-kanaliseringen. Meddelandet kommunicerades till och lästes av John J Kassl på tyska. Översättning till engelska av crystalflow translations.

 

 

Svensk översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...