En uppmaning till Ljusarbetare att ge projektförslag, av Per Staffan, 9 april

meditation_orginal

 

Kära Ljusarbetare och Ljuskrigare,

En inbjudan till nästa flertal möten i juni i Sverige har lagts upp. Vid dessa möten vill vi denna gång också diskutera olika typer av projekt som vi tillsammans önskar starta.

Jag ber er att noga tänka på de projekt ni själva skulle vara intresserade av att bidra med eller delta i. Innan mötena i juni ber jag att få ett mejl om förslag på seriösa projekt, och vilken roll ni själva vill ta på er i ett sådant projekt. Det behöver vara konkreta projekt som ni vill sätta igång förslagsvis i Sverige, inte bara att “rena Moder Jord” eller andra allmänt formulerade förslag. Ni behöver inte närvara vid ett möte för att skicka in förslag, men det skulle underlätta och klarlägga tanken bakom ert projektförslag.

En del projekt kommer att kräva finansiering. Om GCR sker innan våra möten i juni blir det många som nu har gjort valuta investeringar som kommer att ha gott om fonder. Vi kan också förvänta oss direkt distribution av fonder för att stödja projekt. Förtur för detta ges till humanitära typer av projekt.

Andra projekt kräver inte finansiering och fonder. Ta gärna upp hur ni ser på finansiering i samband med era förslag på projekt.

Det kan vara så att ett flertal har samma idé om projekt. Jag kommer att vid mötena sammanställa vilka typer av projekt som stöds av de flesta av de som hörde av sig.

I Ljus och Kärlek,

Per Staffan

You may also like...