En Yppad Hemlighet av CapnGriff, 9 maj

th-4

En Yppad Hemlighet, 9 maj 2016
av CapnGriff
Det Som Kanske Är den Största Hemligheten Någonsin har NU Yppats!

Denna sak kan göras kort men den kommer att få ta den tid det tar. Det kan fordras lite omvänd empati för vissa läsare. För dem som kan tänka rationellt och sätta sig in i en annans situation, är det dock mestadels inte så svårt alls. Efter att ha sagt detta måste vi bryta igenom ett känsligt ämne. Ämnet är att alla människor inte är skapade lika. Varför? Eftersom alla som vi ser, är inte människor, utan bara figurerar som sådana. ’Ty vi strider inte mot kött och blod utan mot furstar och väldigheter och världshärskare här i mörkret, mot ondskans andemakter i himlarna.’ (Efesierbrevet 6:12, Nya Testamentet)

Låt mig försäkra er om att jag inte är någon predikant, men något framträder så mycket som en annonsbanner på en RMN-hemsida. Denna mening ovanför är en sådan röd flagga och efter alla dessa århundraden av väntan på att vi ska inse, precis vad tusan det betyder. Tid att växa upp, folk. Vi är människor av kött och blod. Vi var utrustade med en mycket speciell förmåga, som vi fått veta att den inte existerar någon annanstans i universum. Huruvida det är ett sant uttalande kan vi omöjligen veta här på jorden. Men med tanke på den situation vi befinner oss i på den här planeten, skulle vi kunna anta att det kanske ÄR något speciellt med oss. Och det verkar vara så. Ändå kan vi ännu inte bevisa det.

Vad jag tänker på är förmågan hos Homo sapiens sapiens, att kunna skapa saker / verkligheten med hans / hennes eget sinne. Många kommer att sluta läsa just där. Det är ok för mig, men, även de som förnekar att vi har den förmågan kommer att fortsätta att skapa iallafall, dag ut och dag in. Men det de skapar, vare sig bra eller dåligt, tycks för dem vara mer som tur eller gudomligt ingripande. Mitt motiv här är att visa en anledning att förstå hur denna förmåga att skapa är ett faktum och inte en fantasi. Allt vi behöver göra, för de flesta av oss, är att titta på vår fiende. De som bibelversen ovan kallade furstar och väldigheter, världshärskare här i mörkret är vad jag talar om. Dessa entiteter hade ett trumfkort när de kom till den här planeten för eoner sedan. De insåg att Homo sapiens, det vill säga Ni och Jag, har en medfödd förmåga att skapa med sina sinnen.

De flesta av oss tänker inte på ett sätt som ägnas åt det onda. Från början av vår ankomst på denna planet (vissa säger vår erfarenhet här) hade vi denna förmåga att skapa allting, helt enkelt genom att tänka. Men om vi inte fick lära oss det direkt och demonstrerades av en varelse eller våra föräldrar, skulle vi inte ha något exempel att följa, eller ens veta att vi kan skapa. Om ni för diskussionens skull antar att det kan finnas eller finns andra raser som är mer avancerade än vi, kommer det inte kräva mycket hjärnkapacitet för att härleda, att en sådan ras skulle kunna lura oss att tro att vi var lägre stående varelser. I själva verket kunde de lura oss att skapa en verklighet för dem, som de aldrig skulle kunna uppnå med råstyrka eller teknik. I vår tid skulle vissa kalla detta svart magi.

För argumentets skull, låt oss säga att den mörka sidan vet och vi inte vet, att vi kan skapa med våra sinnen. Om de kunde orsaka att felaktig information flödade till oss via talet (i äldre tider), sedan skrivna ordet, sedan tryckta ordet, sedan radio, sedan filmer, sedan tv och allt som kommer / kom därefter, kunde den mänskliga rasens tänkande bli påverkat till den omfattning, att det skapar genom dessa uttrycksmedel. Den mörka sidan postulerar (-de) att om vi håller dem i rädsla, kommer de att se oss som deras räddare. När detta händer vi kan manipulera dem till att hylla våra ledare, genom att skicka iväg sina ungar för att bekämpa krig och fånga en nations skatter åt oss. Eller vi kan skapa en typ av slaveri som kommer att få dem att slita otaliga timmar för att skapa saker med händerna liksom med deras sinnen, för vilket de kommer att betala skatt, eller så kan vi även ta från dem direkt, genom överväldigande kraft antingen i krig eller polisinsatser på deras gator. Ja, det var en bra plan. Och Homo sapiens sapiens manipulerades till ständig rädsla för nästa krig, nästa ekonomiska kollaps och nästa farsot. Allt medan vi skapade dessa med vår tro på dem, fört till oss av media som ägs enbart av våra kidnappare. Ringer Zika Virus några klockor?

Det låter som den sorgligaste, mest onda av filmintriger. Samtidigt som det i själva verket är vår nuvarande mardröm och verklighet. För dem som kan läsa eller höra, låt dem höra. Hos dem med ögon låt dem se. Många, kanske till och med en majoritet, har kunnat se att det jag säger är så nära fakta som man kan komma utan totala bevis. Enbart genom slutledning, har vi kommit att inse vad TV-”program(-mering)” verkligen betyder.

Vid denna tidpunkt skulle hjälten / hjältinnan i filmen undra vad som kan göras? Finns det något sätt att rädda mänskligheten? Och naturligtvis vet många av oss att det finns, men vissa med höga befattningar är goda i hjärtat men misslyckas ändå med att se mönstret. Misslyckas att se manipulationen, även i sina egna karriärer. Eller ännu värre, tar pengar för att fortsätta lura sin art, Homo sapiens sapiens. För dem av oss som har vaknat, så finns det något vi enkelt och naturligt kan göra. Vi måste, så ofta som möjligt, visualisera världen som vi vill ha, med våra tankar. Vi måste se världen återvända till ett status quo, där en art som vår skapar allt som är bra, med viljan. Anledningen till att det ännu återstår att komma dit följer. Vi ser inte avsiktligt världen som vi önskar se den. Detta gäller för alla som inte är nöjda med hur mycket pengar, status, önskan att vara ifred de har, omintetggjorda av en påträngande regering. Syftet med denna artikel är en som sticker ut. VI SKAPAR. VI SKÖRDAR DET VI SKAPAR VARE SIG DET ÄR ORSAKAT AV RÄDSLA, GIRIGHET ELLER RELIGION eller VÅRA EGNA ÖNSKNINGAR. VI MÅSTE FÅ OSS SJÄLVA ATT SKAPA MED AVSIKT. AVSE VAD NI VILL HA, VÄRLDSFRED, VÄLSTÅND, RV / GCR, HÖGRE INKOMST FÖR ER FAMILJ.

Ralph Waldo Emerson skrev följande ord. Det gäller för allt som är skrivet ovan: En man är hela uppslagsboken av fakta. En man är vanligtvis mer försiktig med sina pengar, än han är med sina principer. En man är vad han tänker på hela dagen lång.

Så ni ser, vi är vad vi tänker på hela dagen lång. Det kräver att vi tänker med SYFTE hela dagen lång. Vi måste anpassa vårt tänkande (tankar) och vårt tal, till att bara leverera vad vi medvetet försöker skapa. Tiden för struntprat är över. Det har kommit till kritan, och bröderna i himlen väntar på att vi ska ställa det till rätta. Är ni inte trött på att saker och ting inte förändras för att återspegla det sätt de flesta av oss önskar dem att vara?

Ändra ert sätt att tänka och ert liv (förstå att detta gäller hela vår verklighet) kommer att förändras. Dr Wayne Dyer.

Den här artikeln kan låta som om jag predikar, men det gör jag inte. Jag är en budbärare för dem som ännu inte inser, att det finns en grupp på den här planeten som drar nytta av vår förmåga att skapa verkligheten. Vad vi ser idag är direkt relaterat till vad vi har tänkt i det förflutna och ja, även manipulerats till att tänka. OM RV / GCR inte sker snabbt nog för er, ändra till att tänka på just nu, och hur ni kommer att känna när de 800 numrena släpps.

Om ni vill se den Nya Republiken manifesteras för oss alla som har väntat, tänk då på hur ni kommer att känna när det meddelas. Tänk, dröm, visualisera och därmed skapa vad ni behöver detta ögonblick och vad ni vill på kort sikt, lång sikt. Om ni fortfarande inte ser kopplingarna till att vi blivit manipulerade till att tänka, till förmån för en ras som inte är mänsklig, då är ni de som behöver det här mest. Resten av oss, är ute för att uppleva en otrolig härlig verklighet. Det finns en exponentiell kraft i att många koncentrerar sig på ett enda syfte. Vad vi kommer att uppleva är att allt i våra sinnen kommer att manifesteras i verkligheten.

Mina bästa hälsningar till alla, även de vilsna,

Dessutom, tack till Gerry för att inspirera till denna artikel från vår korrespondens.

CapnGriff

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...