Uppdatering av politiska situationen av Per Staffan, 28 mars, 2020

Kritiska utveckling pågår och detta går långt bortom koronakrisen. Coronavirus-krisen startades av den globala kabalen i Kina. Det huvudsakliga syftet var att få den globala ekonomin att krascha, vilket skulle förhindra att Trump återvalges 2020.

Alliansen med Trump och Q var dock medvetna om vad som skulle komma och lät kabalen gå vidare och  utvecklade istället planer på egen hand för att dra fördel av situationen. Stängningen av USA kan inte fortsätta för evigt – vi har inte råd med det, men det kan tjäna ett syfte på kort sikt för Alliansen – utöver att begränsa spridningen av viruset.

Det är ett effektivt sätt att se till att människor inte är ute på gatan och samlas i stora folkmassor. Q har gått ut och sagt att en mycket mer fullständig nedstängning kommer att vara på plats från 1 april till 10 april. Förmodligen kommer detta att tillkännages av Donald Trump den 31 mars. Detta kommer att ge alliansen en gyllene möjlighet att genomföra massarresteringar under denna period, vilket minimerar riskerna för våldsamma konflikter. Vad som pekar på detta är också det faktum att Bill Barr och Justice Department förra veckan upphävde Habeas Corpus tillfälligt från konstitutionen. Den viktiga aspekten av denna handling är att personer som arresteras på anklagelser om förräderi och andra sådana brott kan hållas i arrest under en längre tid.

Med andra ord har vi en period på tio dagar i början av april där landet kommer att stängas ned och fältet är öppet för att gripa ett stort antal människor. Trump har olika militära källor till sitt förfogande för att utföra detta uppdrag, till exempel National Guard.

Det är också möjligt att det amerikanska finansdepartementets fullständiga övertagande av Federal Reserve kommer att ske under denna tid.

Naturligtvis är kabalen inte omedvetet om sådana utvecklingar. Frågan är – Har de någon ammunition kvar?

För er som inte är fans av Donald Trump skulle jag bara säga ge General Donald Trump en chans att vinna detta krig. Winston Churchill var inte så populär i början heller under andra världskriget.

Mycket av förhandsinformationen kommer från Q, som sedan verifieras på olika sätt. Det finns många bra ”tydare” av Q. En av mina favoriter är David som producerar X22-rapporter. Nedan hittar du hans senaste fokuserade på politisk utveckling.

Tappa inte sugen och låt oss hålla tummarna för april och en härlig Påsk.

Per Staffan

 

 

 

 

Du gillar kanske också...