Er Själ är en Del av Skapelsens Källa i Universum | Kryon via Lee Carroll

Er Själ är en Del av Skapelsens Källa i Universum
| Kryon via Lee Carroll

av Lee Carroll, via e-post

Hur många av er är medvetna om att alla människor har potential för det jag kommer att kalla ”Själv-kanalisering?”

Lärare börjar ge er information om att det som finns inom er, faktiskt är det vi vill kalla Kroppens medvetande “Innate”, (kalla det vad ni vill) eller något av de saker som är en del av ert multidimensionella själv, som alltid funnits där.

Det är det som är ansvarigt för den Spontana Regressionen i den magi som ni har sett och önskar. Många av er säger, ”Om jag bara kunde få det. Eller, vad kan jag göra för att få det? Låt oss skaffa en annan bok. Låt oss få en annan process. Låt oss få ett till piller. ”

Kroppens medvetande, Innate, sitter bara där framför er, tittar på er och säger: ”Tja, varför inte försöka med mig?” För det är ni, när ni på ett multidimensionellt sätt ser ert ansikte titta tillbaka på er från spegeln, med ett roligt uttryck i ansiktet som säger: ”Är du redo än?” Det är sanningen.

Det finns så mycket mer än vad ni någonsin har fått veta. Hur är det med ert trossystem? Hur många trossystem skulle bli accepterade om de lärde ut; “Vet du om att du är Gud?”. Nej, det har ni naturligtvis fått lära er är att häda.

 

 

Tänk om det var gnistor av sanningen? Tänk om er Själ är en del av Skaparens Källa? Gud gjorde inte er Själ avskild från Gud, utan till en del av Gud. Er Själ är en del av Skaparens Källa i Universum. Därför är NI delar av Gud.

Vad sägs om namaste? Vad betyder det? Har ni någonsin tagit reda på det? Guden i mig möter Guden i dig, Guden i dig möter Guden i mig. Detta är en uråldrig hälsning.

Har ni aldrig någonsin tänkt på vad det innebär? Vilken gud talar man om? Menar man någon kroppslig Mänsklig Gud i något avlägset land? Nej, de talar om den Skapande Guden, den ni känner igen som Gud eller Ande. Ni har alltid varit en del av kosmos, alltid.

Vi har berättat att Själen är evig. Det finns så många trossystem på planeten som till och med skulle förneka själva tanken på det. Man säger, ”Jo, du har en själ, du får den när du föds och sedan försvinner den.”

Istället så kanske den alltid har funnits, och om det är så, vad har den gjort sedan den skapades? Och sedan sa vi, ”Tja, den har aldrig skapats någon mer gång, förutom då Gud skapade den, så det har alltid funnits där.” Kom den bara i anslutning till er födelse? Eller finns det kanske en större plan?

Tänk om ni har varit här med denna Själ, många gånger på den här planeten ? Och kanske till och med på andra planeter, kanske till och med i andra universum, om ni alltid har haft en själ? Kära ni, ni är enorma.

Så vad gäller då just nu kanske ni undrar? ”Hur gäller det mitt liv, Kryon, just nu när jag finns här i dessa oroliga tider?” Och jag ska berätta. Om du börjar förstå att det sker en utveckling i ditt medvetande. Om du uppmärksammar det, så kanske det gäller just dig.

 

Eller så sitter du där och fortsätter, ”Det gäller mig” och du börjar affirmera det för dina egna celler, ”jag känner min multidimensionalitet och börjar därför förstå vad jag kan göra.” Är du verkligen hopkopplad med din cellulära struktur? Det betyder att ditt medvetande inte skiljer sig från din kropp.

Hela er kultur har alltid sagt att ni inte kan påverka era kroppar. Ni bara sitter där och tittar på, vad den än gör. Ni vet att jag har rätt.

Ni har från allra första början när något gjort ont, tittat på det och sagt: ”Jag vet inte varför.” Ni är avskilda från det, och ni måste ta ett piller eller något för att ställa till rätta. Ni säger inte: ”Jag har ont, utan det gör ont. Handen gör ont, istället för att jag har ont.”

Ni är varje cell i era kroppar på ett multidimensionellt sätt. Ni är jorden på Jorden. Visste ni det? Ni är så stora, er själ omsluter allt som är. Ni är en del av denna planet och dess medvetande.

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...