Saint Germain via Erena Velazquez, 7 october, 2021

 

Saint Germain via Erena Velazquez | 7 oktober 2021

 

7 oktober 2021

Hälsningar Kära Ni,

Jag är Saint Germain och är glad att kommunicera till alla idag. Ni lever fortfarande i kaotiska tider, varje dag ger Mörkret ytterligare en utmaning på ditt bord. De kommer hela tiden på nya sätt att göra ditt liv mer komplext.

Ni väntar på att de stora förändringarna ska inträffa på Jorden, som skiftar till en ny frekvens. Det händer trots att verkligheten ser ut som den gör just nu.

Först måste det gamla systemet kollapsa och ersättas med ett nytt. Många av er har otåligt väntat på RV för att starta era projekt för att hjälpa mänskligheten. Det Kvantfinansiella systemet har varit redo i åratal att ändra ert föråldrade banksystem. Anledningen till att det fortfarande inte inträffat, är att de korrupta själarna springer runt och äventyrar denna händelse så att den inte skall komma till stånd.

Mänskligheten är inte heller redo att hantera den summa pengar som kommer att komma från min fond och RV växlingar. Det Kollektiva Medvetandet har inte nått den önskade nivån. Om du vill påskynda processen, så ägna varje ledig minut till meditationer. Din input är kritisk i denna process till en Ny Jord, det här är din chans att lysa och hjälpa din värld att bli ett Paradis.

Ingenting är tillfälligheter, det som har hänt, som den senaste tidens blackout av de stora sociala nätverken, kommer Ashtar att dela med mänskligheten inom en snar framtid. Låt oss fokusera på att hålla oss i höga vibrationer och sprida Kärlek och Ljus till varje person du möter på din väg. Du kan påskynda RV-processen genom att uttrycka tacksamhet för de små dagliga välsignelserna du får.

Galaktikerna håller ögonen på Alliansen för att se till att de fortsätter sitt uppdrag att ta de korrumperade själarna inför rätta och leda Moder Jord från 3D till 5D.

Följ flödet, var i nuet, bli inte distraherade av det fysiska i händelserna runt er, var en betraktare, ge inte kraft till de negativa känslorna.

Gud finns inom er, öppna bara era hjärtan. Glöm aldrig att ni är flerdimensionella Gudomliga Varelser, och din själ kom till denna planet för att på förhand känna till denna övergång till Moder Gaia. Tack Universella Kanal.

Släpp Taget Om Ditt Sinne Och Ego
Saint Germain

Kanaliserat av Erena Velazquez

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...