Ett meddelande från Archangel Ananael via Sion den 20 juni 2020

Ett meddelande från Archangel Ananael via Sion den 20 juni 2020
Ett meddelande från Archangel Ananael kanaliserat av Sion – Mexiko

TRO ÄR ATT SE

Jag kan göra vad som helst, jag har allt, jag är alla för att jag är gud i aktion

Öppna himlens portar tills det finns riklig överflöd i ditt liv! Utvidga dina tält och förstärk dina stöttepelare eftersom du kommer att bli välsignad.

Tro att du kan göra nu allt du önskar
Tro att du har nu allt du önskar
Tro att du är nu allt som du vill vara

För att det är så! Du är som du alltid har önskat att vara det är bara att det är svårt för dig att acceptera det eftersom du inte ser det just nu. Du redan är, har och kan njuta av ditt bättre själv, acceptera det, känn in det och tro det! Känsla är den kraft som griper tag i dina välsignelser och får dem att komma till existens – Gör det idag.

Det är därför det är så viktigt att vara som barnen med en överflödande och fantastisk fantasi och deras vackra oskuldsfullhet som tillåter dem att tro med en blind tilltro på att allt är möjligt för dem.

För att magin ska fungera i ditt liv måste du: Acceptera existensen, tro på den, tro på att den fungerar för dig, flöda med den och mest viktigast, ha fullt förtroende för den.

Ditt enda jobb är att känna igen den inom, tillåta den agera genom dina visualiseringar eller önskningar eftersom allt som du ber eller längtar efter redan ges eller är givet, du har det, det ditt och du kommer att kunna ta det med din hand av tilltro och få det att börja existera för dig här och nu – gör det just nu! Du behöver inte vänta på att något ska komma in i ditt liv eftersom tiden inte existerar. Förstå, det finns ingen tid mellan dig och din önskan det är redan givet, gåvan är din, acceptera den först som en stor sanning som har befriat dig idag och för alltid från att se dig skild från alla dina önskningar. Det är illusionens stora lögn.

Varför skulle din kärleksfulle Fader/Moder/Skapare ge dig alla dina hjärtats önskningar och perfekta gåvor men lägga dem på en onåbar plats för dig? Det är den största dumhet som har lärts ut till dig, vilket har minskat din skapar makt genom att du tror att du måste göra en super ansträngning, att du måste bete sig super bra eller att du måste gå igenom en enorm process med titaniska ansträngningar för att nå något som redan är ditt. Det har getts till dig som en födslorätt och är en del av den natur du kom med, till denna värld, och att du bara behövde veta att den fanns inom, acceptera att den är verklig, tro att den är sann och njuta av den, att ge dig själv allt som du önskar vid rätt tidpunkt bara för dig – ditt här och ditt nu.

Den felaktiga tron att många saker måste hända i ditt liv och att du måste uppfylla Gud vet hur många krav för att kunna be om något och för att få det. Denna tro har påtvingats er alla sedan generationer, men med dagens kunskap har uppenbarat den stora sanningen om vilka ni verkligen är. Säg mig, min bror/syster, vill du fortsätta vänta på dina välsignelser, önskningar, gåvor och krafter att komma till dig en framtida dag? Eftersom jag säger er att det kommer att bli så om du inte glömmer den dåraktiga undervisning som hindrar dig från att ta emot; kom ihåg att inte vara tjuven i ditt eget rike. Det första du måste göra är att utplåna den idén ur huvudet och acceptera att det enda jobbet här är: TRO DIN FÖRMÅGA ATT SE allt du önskar för ditt liv.

Bara tro på dig själv, tro att detta är möjligt för dig, tro att du är skaparen av varje dag i ditt liv. Du är ägare och herre över ditt öde och att du kommer att skapa det som du vill leva det i ditt här och ditt nu och för det behöver du inte vänta på något eller någon att komma göra det åt dig, det är ditt ansvar och det enda jobbet att göra nu när du är vaken. Förstå det först och sedan acceptera det; genom att ta dessa två steg blir magin verklig för dig.

Min vän, det finns bara kvar att utforma, genom visualisering, hur du vill att saker och ting ska vara, välsignelserna i ditt liv, genom att uppmärksamma detaljerna i din visualisering så att den fyller dig med emotioner och känslor av lycka eftersom det är just vad det är. Som när du väljer något från universums upplevelse-katalog som du vill uppleva.

Det är dags för dig att börja använda din skaparkraft till något annat än spontana gnistor som stiger i vissa tillfällen av ditt liv av gammal vana eller från ett stort behov av att lösa något problem – och att börja skapa vaket, medvetet och avsiktligt i ditt liv och viktigast av allt att du tar tag i ditt livs tyglar, börjande just nu, och inte tillåter något eller någon att hålla dig borta från dina mål, för alltid. Det är ditt personliga privilegium att leva var och en av dina önskade upplevelser – att vara, göra och ha hela och alla ditt hjärtas önskningar.

Den obegränsade rikedomen och överflödet är inom dig, du är deras skapelsekälla
Den obegränsade hälsan är inom dig, du är dess skapelsekälla
Den obegränsade skönheten och ungdomen är inom dig, du är deras skapelsekälla
Den obegränsade visdomen och kunskapen är inom dig, du är deras skapelsekälla
Den obegränsade kärleken och freden är inom dig, du är deras skapelsekälla
Lyckan, glädjen, välbefinnandet och alla de vackraste känslorna är inom dig, du är deras skapelsekälla så berätta då för mig; vad letar du efter utanför dig själv om allt kommer från dig, du är skapandets källa till allt här och nu.

Tills när ska du sluta leva så där, i den eviga och tråkiga väntan på att något eller någon ska komma och göra ditt jobb att skapa ditt eget liv. Har du inte haft tillräckligt med tid för att kontrollera dig själv? Har det inte varit tillräckligt med tid för att säga till dig själv att du inte kan göra det eller lura dig själv att du inte är någon? Eller berätta, vackra och mäktiga gud, när ska du bestämma dig för att ta din spira, sätta på din krona och erkänna ditt själv. Eftersom det numera inte finns något eller någon som hindrar dig, det finns inte tillräckligt med makt i eller utanför denna värld som kan fördröja dig eller stoppa dig, förutom den lilla felaktiga manipulativa och lögnaktiga tanke som implanterades in i ditt sinne som säger motsatsen. Så från och med i dag – sluta lyssna längre! Jag utmanar dig, min broder/syster, att redan nu börja vara en avsiktlig skapare av ditt eget liv med insikt om den fantastiska makt som finns här och nu inom dig som den största gåva som Fader/Moder skaparna har lagt in i er sedan den dag ni alla föddes av dem och vilken utan tvivel är er födslorättighet, som en kung ärver, från sina föräldrar, hela kungariket. Det är så en skapande gud ärver från sina föräldrar hela deras skapelse, tillsammans med alla dess inneboende krafter.

Så min bror/syster, börja i dag att njuta av ditt arv, ditt testamente har lästs långt innan du kom in på planeten och det är dags att njuta av det, bara vara dig själv och leva det NU!

Jag är Archangel Ananael genom min älskade Sion och så det är och så är det.

Budskapet kanaliserad av Sion – Victory to the Light!!!!
Mexiko den 19 juni 2020

Översättning: Mats

A message from Archangel Ananael via Sion, June 20th, 2020

Du gillar kanske också...