Ett Meddelande från Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 3 oktober, 2021

Ett Meddelande från Mira från Plejadernas Höga Råd
Via Valerie Donner, 3 oktober 2021
Hälsningar jag är Mira: jag är glad att få tala med er idag för att ge er en kort rapport om viktig information.
Jag är från Plejadernas Höga Råd och har varit engagerad i Jordens uppstigning, genom att arbeta med Jordens Råd under många år nu.
Jag är glad att kunna meddela att vår närvaro är mycket nära nu. Allt är på plats för nästa steg för Jordens frigörelse, såväl som er. Det här gör stor skillnad i världen och i ert planetariska system, som för allt liv. Den fruktansvärda kontrollen över Jorden håller på att släppas helt. Mycket har gjorts redan. Det kommer att krävas mycket arbete och sanering medan man omorganiserar mycket av livet på Jorden.
Vi är tacksamma och glada över det bistånd som har getts från hela skapelsen. Detta är vårt viktigaste projekt. Vi beundrar vår markpersonal för ert hårda arbete. Vi går framåt med ljusets hastighet, och innan ni vet ordet av kommer ert liv att bli annorlunda. Ni har förtjänat er frihet och ni har hållit ett stadigt ljus, även när det har sett mörkt ut. Vi applåderar er!
Det bästa återstår. När Guds starkaste ljus, sinnen och hjärtan går samman för denna enorma förvandling av Jorden, är de oslagbara. Det har varit ett långt, slitsamt arbete för alla inblandade parter. Belöningarna går inte att beskriva. Skönheten är otrolig. Säkerhet och skydd, överflöd och glädje och välsignelser får ni uppleva. Allt det här och så mycket mer kommer att göra det hela värt det.
Jorden är en mycket ovanlig planet. Uppstigningsprocessen som ni går igenom är nästan slutförd. Jorden själv suckar och andas av lättnad, som en moder som just har fött ett barn. Hon har tolererat avskyvärd behandling av mörka krafter och en omedveten mänsklighet. Nu håller mänskligheten på att vakna, och de börjar se vad Jorden har fått utstå. Se vad som har tvingats på många människors kroppar på planeten. Det här är en planetarisk nödsituation, och det är därför vi har fått tillåtelse att påskynda allt och slutföra det. Vi tror att ni har fått nog och det har vi också!
Allt som är mindre än ett fullbordande av detta onda, skulle vara vansinne. Vi hör det ordet ofta och vi håller med er. Bristen på respekt för liv, för varandra, för planeten och alla aspekter av liv är fruktansvärt. Vi vet att det finns andra ord för detta beteende, men det finns ingen anledning att rota i eller plåga sig själv med vad ondskans krafter har gjort.
Vi är här för att arbeta med er i fred, kärlek och harmoni för den Nya Jorden och för era nya liv.
Vi älskar och välsignar er.
Jag är Mira.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...