Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet, via Daniel Scranton, 3 oktober 2021

Three Steps to Receiving from Higher Dimensional Beings ∞The 9D Arcturian Council

 

Tre Steg för att Ta Emot från Högre Dimensionella Varelser ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller fast vid vår sida av det avtal som vi har med mänskligheten. Vi checkar in med er alla regelbundet, ser vad ni behöver och levererar de energier, nedladdningar, uppgraderingar och aktiveringar som ni alla begär. Nu uppmuntrar vi också er alla att slappna av mer och göra mindre eftersom det här är ett lagarbete. Och just nu är din roll i teamet att ta emot det du redan har bett om och det vi konsekvent levererar.

Det finns flera sätt som vi rekommenderar alla att komma in i ett mer öppet och mottagligt tillstånd. Först och främst rekommenderar vi att du blir jordad i dina fysiska kroppar. För det andra rekommenderar vi att du slappnar av genom att göra en medveten, långsam, djup andning. Och för det tredje rekommenderar vi att du gör något som du tycker om.

När du regelbundet ställer in dig på vad som händer inuti dig, på din intuition, kommer du att veta när du vägleds och vad du guidas till. Vad din intuition kommer att ge dig är inspirationen att göra något roligt, något du tycker om och något du kan göra. Så om du inte kan släppa allt och till exempel flytta till Bali, är chansen stor att du inte kommer att få den intuitiva träffen. Men om du kan gå och göra dig en kopp te, sitta ute och lyssna på fåglarna och stirra på molnen, och det är vad du får inifrån, följ det med alla medel.

Nu nämnde vi att gå ut eftersom vi känner att ni är mer benägna att ta emot vad vi och andra erbjuder er om ni är i kontakt med Moder Jord och känner den positiva energin som kommer från Moder Natur. Om du har ett husdjur som du kan få kontakt med och du börjar stryka ditt husdjurs päls, eller leka med ditt husdjur, kommer det också att göra dig mer öppen och mottaglig. Vi önskar att du ska ta emot våra gåvor och de andra gåvorna som kommer till dig, men du får dem inte för att du har varit en bra pojke eller tjej. Du får för att du slutar försöka så mycket att få allt att hända själv, slappnar av och öppnar dig för alla energier som kommer från de högre sfärerna.

Du behöver inte förtjäna något, inklusive Källans nåd, eller Yeshuas, eller någon annans som du sätter på en piedestal. Allt du behöver göra är att inse att du är den Källan, du är den uppstigna mästaren och du har levat tillräckligt länge där på Jorden för att förtjäna allt du har bett om och mer. Vi kan inte tvinga något på dig, och det kan inte heller ärkeänglarna eller de uppstigna mästarna.

Allt vi kan göra är att fortsätta erbjuda våra tjänster till dig och hoppas att du hamnar i ett tillstånd där din vibration är tillräckligt hög för att du ska kunna ta emot det vi har erbjudit. Kom ihåg det nästa gång du tittar på listan över Saker Att Göra Idag. Se till att du högst upp på listan lägger, ”slappna av, öppna upp och ta emot.” Och ibland när detta är din prioritet, blir allt annat taget hand om för dig. Och om du inte tror att det är möjligt, föreslår vi att du åtminstone ger upp till idén att det kan vara möjligt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft trevligt i vår kontakt med dig. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...