Skaparna via Daniel Scranton, 1 juli, 2018

 

Att öka oddsen mot er själva!

När det finns människor i era liv som säger att ni inte är kapabla att göra någonting och ni vill bevisa att de har fel, så ges ni möjlighet att utföra något som ni inte trodde var möjligt. Den andra personen är en spegling, som visar er exakt vad ni är rädda för ska vara sant och detta kan bli en härlig katalysator för er, så att ni kan ta er förbi era självpåtagna begränsningar.

När ni befinner er själva “mitt uppe i odds” som inte är till er fördel och ni “är situationen vuxen”, så har ni bokstavligt talat skapat det scenariot, för att “sätta eld i baken på” er själva. Ni har intressanta sätt att göra saker på i er värld och detta är ett av dem. Ni gillar utmaningar. Ni kom till den här verkligheten för att den är så utmanande. Det finns inte en enda av er som trodde att ni kom till den här världen bara för att “ta en promenad i parken”.

Det finns mycket energi att få tillgång till för er, när ni befinner er “upptryckta mot väggen”. Upplevelsen av att få tillgång till mer energi, är någonting som ni alla har upplevt. Ofta hänvisar ni till det exemplet, då en kvinna vars barn har fastnat under något stort och tungt, som hon normalt inte skulle vara kapabel att flytta på en millimeter. Men, hon lyfter det och befriar barnet från föremålet. Många av er har upplevt detta på ett mindre dramatiskt sätt. Oavsett hur ni har satt er i en situation, där era utsikter inte verkar vara så goda, så är det alltid för att ni ville ha den erfarenheten att nå den plötsliga ökningen av energi och “segra över oddsen”.

Så, när ni befinner er mitt i en av dessa utmaningar, kom då ihåg varför det händer, så att ni har ert fokus på belöningen, så att säga. Ni gör er resa genom att tillkalla och ta emot ökningen av energi, därför att detta är en av de mest angenäma erfarenheter ni kan ha som en varelse som upplever sig själv som mindre än allsmäktig. Vi kommer alltid att satsa på “förloraren”.

Översättare:

Marie Silja

You may also like...