Fader Absolut – Änglars Armbågar, 10 juni, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Låt oss fortsätta prata om hur du kan lära dig att bli inställd på din själ och de nya vibrationerna på jorden för att hjälpa din kropp att uppnå de parametrar som är nödvändiga för övergång.

Som du redan vet från många meddelanden från de högre makterna känner den ljusa kristallina kroppen, till skillnad från din nuvarande, ingen smärta eller sjukdomar.

Och det händer inte bara på grund av det faktum att det har en annan struktur och biologisk sammansättning utan också för att befinna din själ i den femte dimensionen nu inte möter lidanden framkallade av både dina egna tankar och känslor med låga vibrationer och de av andra människor.

Med andra ord, i den femte dimensionen finns själen och kroppen i en perfekt harmoni med varandra och världen – i liknande vibrationer och i den alena kärlekens energi.

Och vad fantastiskt det än kan tyckas för dig nu, så kommer det att bli, min kära.

Ändå, för att få det att hända så snabbt som möjligt, bör du göra några ansträngningar och lära dig att interagera med dina himmelska beskyddare: skyddsänglar, änglar och ärkeänglar.

Underbar tid närmar sig när himlen gradvis förenas med jorden, och de som alltid tycktes vara himmelska varelser – oåtkomliga och avlägsna blir nära och kära varelser som hjälper dig i allt, delar med sig av sina erfarenheter, skyddar och räddar dig från de mörka styrkorna .

Många av er har redan lärt er att känna deras närvaro, deras kärleksfulla och ömma energier, deras mjuka och känsliga inflytande på era själar och kroppar.

Så nu kommer jag att erbjuda dig en övning som hjälper dig att stärka detta tillstånd och upprätthålla din kontakt med dina Angel-assistenter.

Låt oss kalla det ”Änglars Armbåge”.

Jag skulle vilja att det blirdin vardagliga praxis, inte en meditation, eftersom du kan göra det vart du vill och hur länge som helst beroende på situationen och ditt inre tillstånd.

Men, för bra resultat bör du naturligtvis vara lugn och balanserad.

Så, låt oss gå vidare till själva övningen.

Till att börja med bör du anropa alla dina andliga guider, din skyddsängel samt ärkeänglarna Michael, Metatron, Gabriel, Uriel, Seraphim, Raphael och alla deras ängelassistenter.

Känn deras närvaro …

Lyssna noga på dina förnimmelser …

Och när du ser till att de har hört dig och kommit till din kallelse, be dem att ställa in din själ och kropp på jordens nya vibrationer.

Lyssna sedan igen på din kropp …

Känn vad som händer med dina subtila kroppar …

Och först efter det så livligt och ljust som möjligt bör du föreställa dig att din fysiska kropp är sällsynt, ljus, viktlös och lysande …

Tack vare närvaron av så många ljusvarelser runt omkring dig som flyger dig till rymden för den femte dimensionen på deras ”vingar” kan du göra underverk där det verkligen läker sjukdomar, renar alla vitala funktioner i din kropp, eliminerar fysiska brister – med andra ord kan du börja skapa din Ljusa Kristallina Kropp.

Lyssna på din intuition: kanske du kommer att känna att du behöver hjälp av en viss ärkeängel, för nu är du bekant med ”specialiseringen” hos var och en av dem.

Be honom om hjälp, och han kommer att svara på din begäran på alla sätt.

Närma dig denna övning på ett kreativt sätt, min kära.

Kommunicera med dina himmelska assistenter som med dina nära vänner som du ska träffa i själva verket ganska snart nu …

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört!

Fader-absolut talade till dig

Du gillar kanske också...