Ivo från Vega via Sharon Stewart 8 juni 2021

 

 

Ivo från Vega via Sharon Stewart 8 juni 2021

 

Makt Över Andra gentemot Makt Över Sig Själv | Ivo från Vega via Sharon Stewart 

 

8 juni 2021

Två system: Makt Över Andra (Drakoniskt) -system och Makt Över Sig Själv (Naturligt mänskligt) -system.

Makt-över-sig-själv människor relaterar som likvärdiga. Makt-över-sig-själv människor SAMARBETAR, respekterar varandra och njuter av varandras sällskap.

Makt-över-andra människor relaterar som ojämlika. En är underlägsen, den andra är överlägsen. Makt-över-andra människor KONKURRERAR i sina relationer om dominans, respekterar inte varandra även om de säger att de gör det, och de tycker inte om att relatera till någon som de tror att de måste positionera sig under för att relatera till eller som de måste nedlåta sig att relatera till. Makt-över-andra människor ser sina dominatorer som någon de måste tassa runt i rädsla och ångest, eller de ser någon som är underlägsen som någon som är en olägenhet som de måste bry sig om. Makt-över-andra människor är falska och ljuger i sina relationer med sig själva och andra. Makt-över-andra människor ger ofta blandade budskap. Jag gillar dig, jag gillar dig inte, jag behöver dig, lämna mig inte.

Autentiska makt-över-själv människor uppskattar inte att behöva ta itu med makt-över-andra människor eftersom de vet att de kommer att behöva ta en position de inte vill för att kunna relatera till dem.

Autentiska människor vill inte ljuga i sina relationer. De kan se direkt igenom makt-över-andra personer och vad de försöker lägga på dem. Ofta sårar deras ärlighet makt-över-andra personer.

Makt-över-andras beteende ser ut som:

– pratar för mycket, försöker dra andra personer till en konversation men skickar en ordvägg mot dem,

– missbrukar andras gränser,

– tänker dig själv så överlägsen att alla dina vänner vill lära känna dig,

– lyssnar inte på vad andra ber dig om för att du försöker gå din väg och dominera dem,

– tänker att deras gränser inte gäller dig för du är speciell,

– de har relationer byggda på lögner,

– Underlägsna makt-över-andra människor tror att de måste tigga och kräla för att få uppmärksamhet men den autentiska personen ser det som den manipulation det verkligen är,

– underlägsna makt-över-andra människor kommer att förfölja, trakassera och annars inte lämna den autentiska personen att göra sitt arbete. Deras behov av uppmärksamhet luktar energivampyr,

– autentiska människor gillar inte att få sin bak kysst,

– överlägsna makt-över-andra människor tror att de har rättigheter som ingen annan har, varför skulle de förväntas följa reglerna?

– Förutsätter att ni från början är bästa vänner

– Berättar för personen alla dina mest intima tankar och livshändelser. Detta är ofta pinsamt för den autentiska personen eftersom de inte vill relatera till dig på den nivån ännu eller kanske aldrig.

– Antar bara att du är ”inne” utan ytterligare granskning av ditt beteende

– Hoppar över den personliga avslöjandeprocessen eftersom du nu är ”inne” med personen du vill bli accepterad av

– Håller tillbaka acceptans från en annan eftersom du vet att de vill ha det

– Får folk att gissa om dig. Jag gissar inte om människor. Om du inte är ren kan du spela spel med någon annan.

– Makt-över-andra människor projicerar all sin skada, skuld och ilska mot människor. De gör andra till syndabockar och skyller dem för att de inte var vad de ville eller att de var där för dem.

– Överlägsna makt-över-andra människor är mycket kontrollerande.

– Underlägsna makt över andra människor gillar att bli kontrollerade eftersom de inte är vana vid att visa upp sig i livet för sig själva. Detta kommer från att de har kontrollerats.

– Autentiska människor vill hellre respekteras och ha kärleksfulla interaktioner med andra människor än att stå ut med smicker. Handlingar säger mer än ord.

– Oäkta makt-över-andra människor spelar spel. Sinnes-spel, fysiska spel och sedan undrar de varför de känner sig tomma.

– Makt-över-andra människor är ofta opålitliga. De klarar inte av relationer eftersom de handlar helt för sig själva och tillgodoser sina egna behov, inte andras.

– Makt-över-andra människor är självorienterade och har falska relationer med andra. Deras dolda agenda av att få, snarare än att relatera, är en tunn förklädnad.

– Makt-över-självmänniskor tycker inte om att behöva inta någon av positionerna i ett förhållande, eftersom det ofta påminner dem om det missbruk de upplevde när de var yngre eller deras missbrukare. Att behöva relatera till dig med deras missbrukares tankesätt är åter-traumatiserande för makt-över-själv människan. De inser att detta är en enkel väg till helvetet, och de kommer att stoppa det innan det går utom kontroll.

– Faktum är att vilken som helst av dessa positioner känns som att vara utom kontroll för den makt-över-själv autentiska personen. De kan, som jag har gjort, tillbringat en livstid för att betvinga makt-över-själv systemet och utrota det inom sig själva. Så du påminner dem om det, och dina försök att dra tillbaka dem i det uppskattas inte.

– Makt-över-andra människor, vare sig överlägsna eller underlägsna, har dolda agendor. De döljer anledningen till att de har kontaktat andra människor för en relation.

– makt-över-andra människor läser inte signaler från autentiska människor. Det beror på att de inte vet hur man ska relatera ärligt i relationer och räknar med att alla andra är samma som dem.

– Vilket gör en annan punkt: Att räkna med att alla andra är samma som du är ganska överlägset.

– Makt-över-andra människor positionerar sig ofta som offer eller förövare och positionerar den autentiska makt-över-själv människan som en räddare eller ett offer.

– Makt-över-själv människor relaterar till livet på ett självsäkert sätt. Makt-över-andra människor försöker dominera och manipulera. Makt-över-själv människor blir trötta på att behöva sätta gränser och säga nej hela tiden.

– Makt-över-andra människor använder andra för egotillfredsställelse. Makt-över-själv människor använder inte människor och vill relatera till andra. De kommer inte från ett tomt hål som de försöker fylla med andras interaktion med dem.

– Makt-över-andra människor är mycket arbete att hantera. De komplicerar sina liv och andras liv eftersom de kör ”dolda” agendor. Människor som är autentiska är lätta att hantera eftersom de har en agenda för samarbete och tvivlar inte på att samarbete kommer att tillgodose deras behov. Makt-över-andra människor berättar inte för andra vad deras agendor är, antingen av skam eller skuld, men de döljer agendor eftersom de försöker göra saker som de vet att personen skulle vägra dem för. Detta gör dem också opålitliga.

– Makt-över-andra människor kan vara några av de ”trevligaste” människorna på jorden. Du skulle inte ha någon aning om att de är så falska som de är för de gömmer det så bra.

– Makt-över-andra människor försöker kontrollera genom att ge oönskade råd. De har sin näsa fast i dina affärer oavsett om du bad om det eller inte. Detta beror på att de ser sig själva som överlägsna och de kan säkerligen fixa dina problem när du inte kan det.

– Makt över andra människor agerar förolämpade när du synar dem på deras skit. De försöker låtsas att de inte visste vad de gjorde.

-Makt-över-andra människor känner sig helt berättigade att göra vad de gör. De ser livet som att det är emot dem, allt suger, jag är så olycklig och det är alla andras fel, alla rättfärdiganden. Dessa människor är i grunden offer med offermentalitet. De kan motivera att stjäla för att livet har stulit från dem, etc. etc. Vilken som helst tunn ursäkt som de kan komma på.

Det här är bara några av de saker som de som har makten över andra gör.

Ivo: När ni faktiskt lär er alla att vara äkta, kommer det inte längre att undras över varför ni föddes – ni kommer att födas med mening.

Det kommer inte längre att undras över vem din själsfrände är – du kommer att veta det från en ung ålder.

Det kommer inte längre att undras över ditt förflutna – du kommer att känna till ditt förflutna.

Det kommer inte längre att undras över om hur du kan kommunicera med andra från ditt förflutna – för du kommer att kunna göra det.

Det kommer inte att finnas några kanaliserare mera – alla kommer att vara kanaliserare.

Det kommer inte att finnas mer förvirring – för alla kommer att vara telepatiska.

Ditt slumpartade tillvägagångssätt för att hantera andra människor på denna planet kommer att upphöra. Det är för att du inte är telepatisk som du inte förstår andra och kanske smärtan de lever i.

Du kommer att sluta leva i ett system som kräver att du stänger av dina känslor.

Du kommer att sluta leva i ett system där du uppmuntras att stärka dig själv på andras bekostnad. Eftersom detta inte är kraft. Detta är rädsla.

Ni kommer att sluta frukta andra och sluta frukta er själva.

Ni kommer att bli friare att vara ärliga och förstå att det är er verklighets natur.

Ni kommer att vara till tjänst för andra för när alla gör detta kommer du att sluta vara rädd vad din granne gör.

Jag: Jag kan relatera till det. Rädd för vad mina grannar gör. I går kväll skrek man på mig för att jag flyttade min soptunna närmare kompisens lägenhet. Det är inte ens nära. Tydligen gör jag det för att stinka upp hans utrymme. Han vill att jag ska sätta tillbaka den framför min ytterdörr. Som om. Om han finner att den välter vid hans främre trappsteg, skulle jag säga att han kunde säga att han kunde ta det personligen, men där den är nu är det bara i ett neutralt utrymme. Jag tror att han saknade droger och behövde en fix.

Ivo: Allt detta kommer att sluta och ni lär er alla att komma överens.

Jag: Några av oss vet redan hur man ska komma överens. Jag är förbittrad över att människor sätter mig i positionen som deras räddare och deras offer. De kan se att jag inte är en förövare, så de tror att jag måste vara där för att kunna utnyttjas. De får reda på efteråt att de hade fel.

Jag gillar vad någon sa, antingen du eller Sigrid, Ivo: Om du visste att allt som din granne gjorde skulle gynna dig, så skulle du klara dig mycket bättre, eller hur? Detta är ett system där alla arbetar för det högsta goda.

När det gäller kanalisering kommer formuläret att vara nere till nästa söndag. Det kommer tillbaka då och du kan skicka order och betala som du har gjort. Om du skickar ett mejl till mig skickas du länken till formuläret. Jag tar ingen kommunikation på något annat sätt. Jag bryr mig inte om du har mina e-postadresser. Använd formuläret. Om det inte är uppe, beror det på att jag inte tar emot beställningar. Tack.

 

www.sharonandivo.weebly.com

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...