Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Psykiska Aspekter av Människans Inre Tillstånd, 16 november, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nå, vi har övervägt två komponenter i människans inre tillstånd: energi och fysiska.

Så låt oss nu se hur de påverkar människans psykiska tillstånd.

Om vi ​​behandlar mänskligt psyke som en helhet av dess energi och fysiska tillstånd, är det då helt beroende av deras harmoniska korrelation med varandra.

Det blir uppenbart följande sekvens.

Negativa tankar och känslor stör arbetet hos en persons subtila sinnesorgan – deras chakran, vilket i sin tur leder till sjukdomar i den fysiska kroppens organ som ”övervakas” av dessa chakran.

Som ett resultat påverkas personens psyke: förutom fysiskt obehag uppstår psykologiskt obehag som hindrar dem från att leva ett fullt och lyckligt liv.

Ibland är det möjligt att energiobalansen inte blir uppenbar på fysisk nivå under en tid, men på den intuitiva nivån börjar man redan känna att något är fel och blir deprimerad.

I vissa fall kan man inte förklara orsaken till detta inre obehag ens för sig själv.

I själva verket är det så här ens själ försöker ta sig igenom: få en att analysera sitt inre tillstånd – förstå vad som orsakade detta obehag.

Om man lånar ett noggrant öra till sin själ och börjar varva ner ”knölen” av sina tankar och känslor som tillät ett energi-”virus” i de subtila kropparna, kan man vända processen tillbaka och ta bort orsaken till de psykologiska problem som uppstod.

Även om man fortsätter att gå med strömmen och leta efter orsakerna till det beklagliga tillståndet i den yttre världen, kan det bara förvärra situationen och kan provocera fram inte bara fysiska störningar utan också psykiska.

Glöm aldrig det faktum att det är energikomponenten som är utgångspunkten för den eller den sortens utveckling av ditt inre tillstånd.

Om du är obalanserad när det gäller energi, det vill säga att dina chakran fungerar inkonsekvent eller kaotiskt, kommer det oundvikligen att resultera i ett felaktigt fysiskt och psykiskt tillstånd.

Det är därför, min kära, snälla, om du känner ens ett minsta ”maskhål” i ditt inre tillstånd, låt det inte ta sin gång utan stanna upp och analysera händelserna under de föregående dagarna för att förstå vad som var ”trigger-” mekanismen för ett sådant tillstånd.

Endast ett medvetet förhållningssätt som detta till de minsta nyanserna i ditt liv kommer att tillåta dig att hålla balansen mellan energin, fysiska och psykiska komponenter i ditt inre tillstånd och följaktligen att upprätthålla en fridfull relation med dig själv och världen omkring dig.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...