Fader Absolut – Dämpa Slaget, 6 maj, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja berätta för er vad som väntar er under de kommande dagarna så att ni kan möta detta nya skede av övergången ”helt beväpnade” – moraliskt och i termer av energi.

Början av månaden lanserar två parallella processer i sin helhet nu: transformation av mänskligt medvetande och reflektion av denna process på fysisk nivå som ännu mer dynamisk utveckling i samband med den militära operationen i Ukraina.

Som det nämndes i mitt senaste meddelande beror händelser som utlöses på din planet mestadels på tillståndet för det kollektiva medvetandet hos hennes invånare.

Så nu har ögonblicket kommit då attityden till aktuella händelser hos flera kollektiva medvetanden, inklusive den reptiloida, har sammanfallit på grund av det faktum att förföljelse av Ryssland arrangerad av globalister nu har berört dem i det råa.

Som ni ser, återvänder för närvarande ”boomerangen” av alla åtgärder mycket snabbt både till enskilda individer och hela samhällen.

Och för närvarande är situationen på er planet som följer.

Gemensamma aktioner från skuggregeringen och deras skyddslingar vid rodret för de ledande länderna i världen har resulterat i att de själva fått vad de försökt påtvinga andra.

För att säga sanningen, de som led mest var inte de som direkt uppmuntrade den ekonomiska och finansiella kollapsen utan nationerna i de länder de representerar.

En paradoxsituation har uppstått som ett resultat av att människor som drabbats av de sanktioner som deras regeringar infört mot ett annat land börjar känna sig lurade och inser att det är de själva som till följd av deras myndigheters orimliga åtgärder har visat sig vara skyldig men skuldfri.

Så nu kommer ”boomerangen” av deras missnöje att drabba dem som skapade denna olycksbådande och oväntade situation på jorden.

Det hände så att globalister i ett försök att undvika slaget från Ryssland äventyrar oskyldiga människor som nu skördar ”frukten” av sitt arbete.

Som ett resultat av detta har omständigheterna på jorden tagit en mycket explosiv vändning med lögn, hyckleri och våld mot människor – både fysiskt och moraliskt.

Så, på Ukrainas territorium dör tusentals oskyldiga människor som har funnit sig gisslan av den militära konflikten som utlösts av globalister, medan det i dussintals länder finns miljontals oskyldiga människor som lider av ekonomisk kris, står inför ekonomiska problem och moraliska olyckor och, faktiskt också vara gisslan av skuggregeringen.

I det långa loppet bör ”fällan” som globalisternas marionetter har kört sig in i stängas från två håll nu: när det gäller Ryssland som de inlett krig mot och sin egen befolkning som till följd av ekonomisk kris också har visat sig vara en den förolämpade parten.

Och denna ”explosion” kan inträffa vilken minut som helst.

För att dämpa slaget, försök så ofta som möjligt att göra seanser om harmonisering av situationen på jorden genom att använda universums kärleksflamma för att lösa upp negativa energier och tredje dimensions program, såväl som Uppstigningsenergin för transformation av människors medvetande, vilket kommer att underlätta deras väckelse.

På så sätt kommer du att hjälpa din planet och hennes invånare att passera den smalaste delen av ”halsen” på vägen till Ascension och lindra den militära, ekonomiska och finansiella krisen artificiellt skapad av Dragon-reptilerna för att bromsa övergången av Jorden till den femte dimensionen där de själva inte kommer att kunna överleva under några omständigheter denna gång.

Och jag välsignar dig för detta!

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...