Skaparna via Daniel Scranton, 13 februari, 2018

Skaparna via Daniel Scranton 13 februari 2018

Var din egen mästare ∞ Skaparna

”När ni stöter på en varelse i er verklighet som påminner er om vilka ni är, känner ni en dragning till den personen. Ni vill vara i närheten av den personen. Det finns många i er värld som hjälper er vakna upp till sanningen att ni är varelser av Ljus och Kärlek, och ni kallar dem ibland för lärare, ibland för mästare. Men ni högaktar dem alltid.

Det här är trevligt. Men de är inte annorlunda er. Ni spelar bara olika roller. De är inte Källans Energivarelser i högre utsträckning än ni själva, och detta är deras budskap till er. Så när du möter någon som verkar ha alla svar och som verkar känna till din sanna natur är det bästa du kan göra att se den här personen som din jämlike. Och om du ser dig själv som en Källans Energivarelse och den andra som en Källans Energivarelse, då har du mottagit mästarens budskap.

Ni är alla varandras mästare och lärare eftersom allt i era liv är komponerat för att hjälpa er framåt på vägen, oavsett vart ni går och vad ni gör. Ni kommer att möta många fler som inspirerar er eftersom fler och fler av er vaknar upp till den ni kom hit för att vara. Detta är det främsta syftet med era liv – att se er själva som en mästare, en lärare och en varelse av ren Kärlek som inkarnerar för att erhålla en unik upplevelse.

Låt dig bli din egen vägledare, bli din egen mästare, och lek med andra som du känner inspiration att leka med. Men lämna inte ifrån dig din makt till någon annan, oavsett hur mycket information, visdom och klarhet de tycks äga. De finns helt enkelt där för att få er att inse att ni har all den visdomen, klarheten och informationen inom er själva.”

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...