Fader Absolut – Rättfärdig Ilska, 7 maj, 2022

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande skulle jag vilja lyfta fram ytterligare en viktig fråga som för närvarande är en avgörande roll för var och en av er.

Och vi kommer att prata om er reaktion på den upprörande lögnen om de aktuella händelserna i Ukraina som flödar från överallt och som sprids på allvar av media i de länder vars huvuden är skuggregeringens marionetter.

Vilka känslor grips du av när du hör det?

De kommer sannolikt att vara anstöt, misstroende eller maktlöshet att ändra någonting – med ett ord, känslan av orättvisa och ”rättfärdig” ilska gentemot Rysslands lagöverträdare.

Tja, vilka energier och vibrationer har de?

Naturligtvis negativa energier och låga vibrationer.

Men det är just detta du strävar efter att bli av med av hela ditt hjärta och själ.

Så, hur kan du, min kära, kombinera dina strålande drömmar och tankar med ilskan som griper dig mot globalister med all deras lögn och hyckleri?

Det är möjligt att göra men inte lätt.

Och nu kommer jag att erbjuda dig en övning som hjälper dig att balansera energierna och därmed dåligt matcha varandra.

Men låt oss först överväga deras ”inkompatibilitet” ur fysisk synvinkel.

Eftersom du fortfarande lever i den dualistiska världen med motsatsernas enhet som styr: dålig – bra, elak – snäll, bödel – offer, rättvisa – orättvisa och så vidare, vilken energi som helst, vare sig den är positiv eller negativ, antyder a priori att det finns dess antipod.

Och denna dualitet har varit fixerad i den tredje dimensionens värld i århundraden, som ett resultat av vilket motsatta energier började attraheras av varandra men inte i överensstämmelse med lagen om likheter utan med ”dualitetens”.

Och var och en av er kommer sannolikt att hitta många exempel på detta i ditt eget liv.

Det är därför du nu inte bara måste bli av med negativa energier i ditt liv utan också att bryta den onda cirkeln av dualitet som är typisk för den tredje dimensionens värld.

Därför är det första du bör göra att inse det oundvikliga i din reaktion på all orättvisa och dess överensstämmelse med denna lag.

Och ni behöver inte skylla er själva för detta eftersom ni fortfarande lever i den dualistiska världen med alla dess egenskaper.

Och nu ska vi gå vidare till själva praktiken som vi kommer att kalla ”Att lösa upp rättfärdig” ilska.

Och det är vad det handlar om.

Varje gång du hör eller läser något obehagligt som förmedlar upprörande lögn, hyckleri eller orättvisa föreställ dig denna information som mörka energiknippen som är helt inom ditt djup att fånga och neutralisera.

För detta ändamål åkalla universums kärleks låga och be den att lösa upp denna koncentration av lögn – ”bränna ner” den med dess gudomliga ljus.

Visualisera denna bild så levande som möjligt.

För några av er kanske det kommer att vara lättare att föreställa sig denna höga vibrationsenergi, som ett skyfall, brytande ”klumpar” av informationssmuts som förvandlas till små partiklar försvinner helt och förs bort av energiflödet.

Dessa små partiklar är absolut skadliga eftersom deras inflytande på dig och andra människor redan har reducerats till ingenting.

Det är mycket möjligt att många av er kommer att hitta ett ännu mer pittoreskt och effektivt sätt att neutralisera falsk information efter att ha kommit på er egen praxis.

Huvudsaken är att bevara kärnan av det som finns i, efter att ha insett det oundvikliga i att den motsatta energin inträffar, acceptera dess lämplighet i den dualistiska världen men samtidigt göra sitt bästa för att neutralisera dess inverkan på sig själv så snart som möjligt. som möjligt och därigenom bibehålla sina höga vibrationer.

Och låt den här lektionen som du har förverkligat och accepterat bli ännu en ovärderlig upplevelse av din själ och ytterligare ett steg på din väg till Uppstigning.

Jag välsignar dig för detta och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...