Gudomliga Moder Gud via Dancing Dolphin 27 september 2018

Gudomliga Moder Gud via Dancing Dolphin

27 september 2018

”Ni går mot en stor förändring i era liv och förlust är en del av denna förändring”

Inledning av Dancing Dolphin:

Jag har känt mig mycket ”nere” idag, nästan förkrossad av någon anledning. Verkar inte kunna skaka av mig det. Jag behövde verkligen känna och höra ett meddelande av tröst och hopp idag!! Så när jag kom hem från jobbet idag, satte jag mig ner och bad Moder Gud att tala till mig. ”Vad är det som pågår? Varför är jag så sorgsen idag? Bara att ansluta till hennes energi fick mig att släppa fram mina tårar och släppa ut allt. Jag hoppas att ni alla också får ut något speciellt från hennes meddelande. Namaste.

Hej, kära hjärta, det här är verkligen din Gudomliga Moder som besvarar ditt rop. Jag känner ditt nedslagna hjärta, kära Du. Låt dessa känslor flöda genom dig. Det du känner är det gamla som passerar förbi … ditt gamla liv som upphör, för att vara mer exakt. Saker kommer att förändras mycket snabbt och detta är din personliga process som sker. Avslut och nya begynnelser är svåra som du vet. För saker måste avslutas innan det nya kan komma. Detta avslutande inkluderar människor såväl som ”saker” som era arbeten, hem etc. En del människor lämnar sina liv, mina kära. Gör ert bästa för att låta dem gå med lätthet och behag. Alla har sin egen väg. Detta kan ske genom sjukdom, olycka, eller att de bara flyttar iväg på olika sätt.

Tacka dem för deras bidrag till era liv och låt dem gå iväg. Förändring är verkligen oundvikligt. Ibland älskar ni sakernas tillstånd och vill att allt ska förbli detsamma; emellertid kan det inte det. Allting är i flöde och rörelse; konstant rörelse. Ni vet allt detta i era sinnen, men era hjärtan har svårt att släppa. Jag förstår, kära hjärtan. Vänligen kom också ihåg att Kärlek är för alltid! Kärleksband håller ihop för alltid.

Så detta är en mild påminnelse till er, kära hjärtan och alla mina Ljusarbetarbarn. Ni går mot en stor förändring i era liv och förlust är en del av denna förändring. Dock kommer ni att vinna mycket mer än ni har förlorat! Vänligen kom ihåg det. Låt människor och saker gå med er välsignelse. Släpp dem. Flöda med min kärlek. Jag kommer att linda in er tryggt och säkert i min rosa filt med tofflor och en nattmössa för att hålla ert huvud varmt och älskat.

Lätta på er instinkt att försöka styra en situation som inte känns så bra för er. Släpp det! Jag kommer att vaka över era kära också. Det är en livslång garanti, mina barn! Ni har inte något att bekymra er för – någonsin! Lyssna på er Moder, er Gudomliga Moder, för jag vet bäst(ler). Jag är glad att få tala med er idag och ber er att fortsätta kalla på mig när ni behöver vägledning, kärlek, stöd och ett milt men fast ”samtal” som bara en Moder kan tillhandahålla. Jag älskar er med hela mitt hjärta. JAG ÄR er Moder Gud och önskar er alla en avslappnad kväll fylld med min kärlek.

Dela gärna detta!

Meddelanden av Kärlek genom Dancing Dolphin

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...