Fader Absolut – Fönster Mot En Ny Värld (Dela Bästa Saker), 29 april, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja ge dig flera tips på hur du kan skydda dig ifall det vid din sida finns någon som är benägen att ha drastiska vibrationsfall kopplade till sina karaktärsdrag.

Naturligtvis, först och främst, bör du inte glömma din vanliga energisköld som en sfär av Flame of Universe Love med spegelliknande yttre yta.

Men om du plötsligt känner att den är trasig inifrån eller ut, kan du vidta ytterligare säkerhetsåtgärder.

Och det här är vad de är.

Försök att föreställa dig personen vars tillstånd negativt påverkar hur du känner dig som en underbar lysande siluett fylld med energin av kärlek och ljus.

Och för att bibehålla detta tillstånd, öppna deras sjunde chakra i dina tankar.

Du kan till och med föreställa dig det som en lotusblomma med milda kronblad som gör en vacker levande kopp som detta gudomliga högvibrerande energiflöde kommer in i från himlen.

Ju ljusare din visualisering är, desto mer påtagligt blir resultatet.

Nyttan av sådan praxis är dubbel.

Framför allt kommer ni att skydda er från ovälkomna negativa energipåverkan.

Det kommer att hända på grund av det faktum att din irritation eller vaksamhet mot denna person kommer att försvinna i tomma intet eftersom du nu kommer att se deras ideala variant – ren gudomlig själ utan föroreningar av yttre drag som är typiska för den tredje dimensionens världsmänniska.

Du kommer att känna av hela ditt hjärta att allt annat bara är skal som fastnat i deras själ under kraften av svåra omständigheter.

De kunde inte motstå dem på grund av deras karaktärssvaghet eller för att ha gett efter för någon annans inflytande, och du har ingen rätt att döma dem.

Du kan bara dela de bästa sakerna du har med dem: ren högvibrationsenergi som du anropar för att hjälpa dem.

På så sätt, efter att ha renat deras energiutrymme, kommer ni också att skydda er själva eftersom ni kommer att förstöra ”eldens eldstad” för de negativa känslor som väcks av vibrationsdroppar.

Det är just nu, min kära, när sådan praxis blir lika akut som någonsin eftersom kampen mellan Ljuskrafterna och Mörkret på Jorden når sin klimax.

För att ”hålla i linje” med de återupplivade själarna är det viktigt att upprätthålla balansen mellan att ni hjälper varandra att jämna ut vibrationer och förhindrar dem från att falla under den tillåtna nivån.

Och denna nivå anses vara tillåten när du kan motstå de astrala varelserna som är igång och gör och strävar efter att dra dig tillbaka till den tredje dimensionens värld som du ansträngde dig för att ta dig ur.

Ni kan även föreställa er er själva som en lysande siluett som består av ren gudomlig energi, vilket kommer att göra denna övning ännu mer effektiv.

Tja, det är precis så din kommunikation kommer att ske i den femte dimensionens värld – på själars nivå som den tredje dimensionens världsenergier är otypiska för och följaktligen blir konfrontationen mellan människor omöjlig ändå.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...