Fader Absolut – Fönster Till En Ny Värld (Känslomässig Anknytning), 22 mars, 2022

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nåväl, låt oss nu gå vidare till övervägandet av den mentala kroppen och dess interaktion med det mänskliga undermedvetandet.

Eftersom det handlar om hjärtchakrat, är undermedvetna program för det mesta kopplade till människors tillgivenhet för varandra.

Har du någonsin tänkt på var själva uttrycket för ”emotionell anknytning” kommer ifrån?

I själva verket förmedlar den redan ett visst program: energibindningar av en person i förhållande till en annan.

Det verkar inte vara något fel med det, eller hur?

När det gäller den tredje dimensionens värld är detta tillstånd ganska naturligt, särskilt när nära människor är i fråga.

Men om relationer mellan människor betraktas på en global skala – med hänsyn till universums lagar, har sådana relationer uppdelning i fördelar och nackdelar.

Naturligtvis är det omöjligt att älska någon och alla på absolut samma sätt eftersom varelserna som bor i den tredje dimensionens värld som är dualistiska till sitt ursprung varierar mycket.

Men överdriven engagemang för någon, och oftast till barn, förvandlas nu till ett visst program med allt vad det innebär.

Och detta program inkluderar i regel allt det andra som talades om i mina tidigare meddelanden: program för innehav och kontroll.

På detta sätt uppstår nu förvrängning av flera subtila kroppar en efter en som blir imponerade av undermedvetna program i den tredje dimensionens värld.

Allt detta är inte så oskyldigt som det kan tyckas vid första anblicken eftersom de initierar de i särklass mest kraftfulla energibanden som påverkar både den som överväldigar en annan med ens överväldigande kärlek och omsorg, och den som de är riktade till.

Sådana människor vänder sig till ”kommunicerande kärl”, med negativa energier som cirkulerar mellan dem, och de senare har ingenting att göra med verklig kärlek i dess gudomliga manifestation.

Tja, vad är skillnaden mellan kärleken till en tredje dimensions världsperson och gudomlig kärlek?

Framför allt är det i det förra som saknar frihet, ömsesidigt förtroende och respekt.

Den jordiska kärleken är vanligtvis baserad på känslan av ägande och kontroll, medan gudomlig kärlek är baserad på fullständig tillit och respekt för en annan persons personliga utrymme – energi-icke-inblandning i deras område.

I den tredje dimensionens värld blir människor omedvetna om det själva, energiangripare som bokstavligen ”bebor” sina nära människors subtila kroppar.

Och detta är ett grovt brott mot universums lagar.

Sann kärlek innebär energifrihet och oberoende.

När det gäller energiberoende är det svårt att övervaka eftersom dess konsekvenser är osynliga på fysisk nivå.

De kan bara visa sig som sjukdomar, men även i detta fall är det få som ska förstå deras egentliga orsak.

Tja, vad händer med den mentala kroppen som upplever alla ”finheter” i den tredje dimensionens världsprogram som kallas ”emotionell anknytning till ens nära människor”?

På den subtila nivån är hela den mentala kroppen hos en person som denna fast med ”suglock” som är energi-”anslutningar” för ”älskande” människor.

Och genom dem injiceras deras mentala kroppar med tankar och känslor från deras nära människor som tänker på dem introducerar sina mentala program där och är oroliga för dem – rädslans energier.

Som ett resultat av sådana främmande energi-”infusioner” blir ens mentala kropp förvrängd, medan man själv börjar leva i enlighet med andras program och upplever andra människors känslor ibland inte ens medveten om det.

Och ens liv kommer säkert att utvecklas i en helt annan riktning – inte den som ens öde avser.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...