Fader/Moder Gud via Ann Dahlberg, 2 november, 2017

Fader/Moder Gud

Torsdag 2 november 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Er Fader och Moder. Ni har tillkommit från stoft ur min hand. Många gåvor har jag gett Er och ni har en alldeles egen unik gåva som passar in i detta livet eller i ett annat liv. Universum är stort och gåvan är kanske menad för ett annat ändamål i en annan tid. De gåvor som finns tillgängliga för er nu när ljuset har återvänt till Jorden är er telepatiska förmåga att kommunicera med ert högre jag, era guider och mig er Fader/Moder. Ni kan också se bortom och skönja en värld som hittills bara har funnits i era drömmar. Dessa starka visioner finns nu också i ert medvetna sinne och inte bara i era drömmar. Ni börjar att lära känna era talanger och era kreativa sidor håller på att utvecklas och börjar att manifesteras i den värld ni lever i.

Ni har vuxit mina älskade barn på Jorden. Ni har vuxit och ni har kommit en bit in i transformationen. Ni ser det inte lika tydligt som jag och mina medarbetare men det är likväl sant. Det är ett stort steg som nu har tagits på Jorden och det har öppnat upp för ett större inflöde av ljus. Det kommer att förvandla många hjärtan som nu öppnar upp för ljusets portal i sitt hjärta. Jorden kommer att få en större skjuts framåt och era liv står inför många förändringar. Förändringar som hjälper er framåt i er inre och er yttre utveckling. Allt går från det inre till det yttre kära barn på Jorden. Först växer det inom er sedan kommer resultatet av yttre manifestation.

Det är viktigt att vara jordade i den här tiden att ha fötterna djupt ner i Moder Jord och känna stabiliteten i kroppen. Ni har hjälp av kroppen i dessa tider så lyssna på den, den vet vad ni behöver. Det här kan gälla allt från mat, vila, sömn eller något roligt glädjefullt som ni vill göra. Det är viktigt att vara i sig själv någon stund om dagen. Hämta kraft och inspiration från sitt eget hjärta och själ. Det är ditt hjärta som du behöver följa nu. Det leder dig framåt på den väg som är bäst att gå för dig. Har du för starkt motstånd inom dig för att gå ditt hjärtas väg så kan du få möta en del svåra hinder ty ljuset sätter nu stopp för andra vägar än de som går till ljuset. Därför råder jag Er barn att lyssna och att lyssna noga på det hjärta som nu söker er och försöker få er att välja ljusets väg. Den väg som leder er hem tillbaka till de som ni ursprungligen är.

Moder Jord har börjat att stiga och det finns ingen annan väg för er att gå om ni vill stiga upp med Moder Jord. Det finns andra planeter att fortsätta på om ni inte vill gå upp i ljuset men Moder Jord stiger obevekligt i sitt eget ljus så vill ni följa med henne får ni välja ljuset i ert eget hjärta. Det är erat val kära barn på Jorden men jag står med öppna armar och välkomnar Er alla hem om ni väljer det. Jag ser fram emot ett kärt återseende och glädjen är stor för alla dem som redan har valt och har börjat gå längs den stigen som leder hem. Hem till ljuset till alla systrar och bröder som väntar där. Det är en stor stund som har kommit till Jorden. En stor och högtidlig stund för återförenande av många systrar och bröder från när och fjärran. Det blir en välsignad tid av stor glädje och kärlek, orden räcker inte till för att uttrycka den stora glädje och den stora kärlek som detta återförenande kommer att ge. Mitt hjärta klappar för Er och jag hoppas att ni väljer att lämna mörkret för ljuset. Det är dags att komma hem nu kära barn på Jorden. Det är dags att komma hem nu … Vi har väntat länge på Er och vi älskar er så mycket och vi ser fram emot ett snart återseende.

All min kärlek ger jag Er

Fader/Moder Gud

 

 

Du gillar kanske också...