Fader Absolut – Livet på den nya jorden; ”Ödets Tillfälligheter”, 29 december 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja sammanfatta min serie meddelanden om modern medicin.

Som ni ser, i den här sfären av ert liv ligger banbrytande teknologier och utvecklingar ofta inte bara bortom gudomliga universella lagar utan antar också en hemsk och onaturlig karaktär, som förlamar mänskliga kroppar och själar.

Varför låter folk det hända?

En del faller offer för de medicinska entreprenörernas knep av okunnighet, eftersom de satte den absoluta sanningen i människor i läkares uniform och deras berättelser om de mirakel som uträttades av ny teknik.

Ändå har reklamfilmer stort inflytande som förföljer människor inte bara medan de tittar på TV utan också besöker nästan varje sida på webbsidorna.

Och här är dess möjligheter till mänskligt psyke inflytande verkligen oändliga.

För många människor har internet förvandlats till en livsstil – deras virtuella verklighet och varje steg styrs av vad de hittar på webben.

Men medicin är inget undantag.

En enorm armé av proffs arbetar för att hålla mänskligt medvetande inom vissa ramar och styra det på det sätt som det är fördelaktigt för världens dockspelare.

Och många vande sig vid att tro på det tryckta ordet genom tröghet och tro på vad som sägs i artiklar och reklamprospekt från många medicinska institutioner som erbjuder tjänster till alla önskemål.

Här kan du lägga till förbetalda svar från de nöjda ”kunderna” på dessa kliniker och löften om ”rabatter” för deras tjänster så blir bilden tydligare.

Tyvärr är människor för intet ont anande och giriga för att allt lovar dem ”utdelningar” inom det ena eller det andra området av deras liv och det kräver inga ansträngningar för deras del.

För att förbli ung och attraktiv länge är det vanligtvis nödvändigt för en att ändra den vanliga livsstilen: att ta hand om sin kropp, tänka på dieten, tänka på rimlig träning, ändra mentalitet och beteende.

Men med pengar till hands föredrar man ofta att betala ”specialister” som pumpar ut överflödigt fett, gör en lyftning, korrigerar kroppskonturer.

Det är särskilt typiskt för kvinnor som ofta strävar efter ett ouppnåeligt idealiskt utseende på bekostnad av deras andliga sida av livet.

Naturligtvis, min kära, det kan inte förnekas att många medicinska tekniker räddar människor som förlänger deras liv i år och år.

Och vid denna tidpunkt beror mycket på personen – hur de tar denna ödesgåva: om de använder dessa år för sin själs nytta eller lever ett eländigt liv i den tredje dimensionens värld som inte förändrar någonting i sig själva.

Alla får en chans att förändras och det går ofta på ett ganska grymt sätt ur en vanlig mans synvinkel – genom skador, svåra sjukdomar, svåra svårigheter.

Men som regel är detta själens enda chans att uppmärksamma ens inställning till livet och få dem att tänka på det.

Och i en tröttsam situation är det oerhört viktigt att höra din själ för att klara dessa tester på ett lämpligt sätt och vara tacksam för allt stöd du haft – oavsett om det erbjuds av läkare eller dina vänner och släktingar.

Ändå är det ännu viktigare att förstå varför du fick dessa tester och att ha förstått detta, att dra rätt slutsats så att de inte upprepas mer.

Detta är precis anledningen, min kära, till varför vissa människor framgångsrikt går igenom komplicerade operationer, medan andra dör på grund av ”medicinska fel” under enkla procedurer.

Under sådana tester på den subtila nivån pågår komplicerade processer eftersom det är där ditt öde löses och alla ”för- och nackdelar” med din fortsatta vistelse på jorden vägs.

Ibland bestämmer sig själen själv för att gå därifrån och inser hur ”oeftergivlig” personen den har förkroppsligat i har visat sig vara.

Sedan föredrar den att komma tillbaka för att göra ett nytt försök att få den upplevelse den behöver men i en annan kropp och därmed rädda sig själv från att förfalla.

Detta är anledningen till att till synes friska och framgångsrika människor dör tidigt.

Och hur orättvist det än framstår ur en vanlig människas synvinkel, kan det vara döden för att rädda Själen som själv har valt sin bortgång så tidig.

Och jag är glad att många börjar förstå det nu.

Jag välsignar dig, min kära, och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...