Mira, det Plejadiska Höga Rådet via Erena Velazquez | 31 december 2021

 

Mira, det Plejadiska Höga Rådet via Erena Velazquez | 31 december 2021

 

31 december 2021

Hälsningar,

Jag är Mira, det Plejadiska Höga Rådet, och jag är här för att tala till er civilisation genom vår Universella Kanal för att dela mina tankar om situationen på er planet Jorden.

Jag kan se från mitt skepp att för varje dag som går, fler människor vaknar och letar efter svaren om vad som har hänt runt dem. Mänskligheten är redo att gå vidare till nästa steg i sin utveckling mot Uppstigningen. Ingenting kan stoppa denna process.

Planeten fick tillräckligt med energi för övergången från 3D till 5D. Ni lämnar Matrisen, som skapades för länge sedan för att hålla er kvar där. The Mörka Herrarna förlorade sin kontroll över de som är vakna. Varje varelse föddes för att vara fri och lycklig. Er illusionära värld, vilken skapades med syftet att hålla mänskligheten sinneskontrollerad håller på att spricka och falla samman.

De högdimensionella energierna strömmar dagligen in i er verklighet för att hjälpa till med er befrielse. Era korrupta regeringar fortsätter fortfarande att göra upp sina planer för att förvirra och skrämma er, tyvärr för dem har det inte samma effekt som det hade för två år sedan. Er befolkning är mentalt och fysiskt utmattad.

De Mörka Entiteterna kommer att få betala för sina mörka handlingar som sexhandel, dödande av oskyldiga barn, kvinnor och många andra brott, vilka de begått mot er civilisation. Era grupp- och individuella meditationer sprider de låga energierna och hjälper till att se sanningen om er verklighet. Spontant pågår kriget mot Mörkret inte bara på Jorden utan också på andra planeter som liknar er.

Deras plan att döda 90 % av Jordens invånare misslyckades. Även om de fortsätter att försöka, vinner Ljuset. Vissa operationer är inte synliga för allmänheten av säkerhetsskäl och för att inte skapa kaos. Jag kan försäkra att det görs mycket bakom kulisserna. Er Markpersonal och er Allians arbetar mycket hårt för att befria er från Matrix-slaveriet. På er sida kan ni göra er del genom att stanna kvar i höga vibrationer och sända Ljuset till de som inte är vakna ännu.

Räkna med många förändringar under det kommande år 2022, det kommer att bli ett år fullt av oväntade händelser. Jag ser fram emot dagen då jag kan landa på er planet med mitt team och hjälpa till med helandet av er befolkning. Tack, Universella Kanal.

Jag är tacksam för dagens kommunikation och skickar min Kärlek och mitt Stöd.

Ert uppdrag är att rädda Moder Jord. .
Mira

Kanaliserad av Erena Velazquez

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...