Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Stamceller, 28 december, 2021

 

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

För att avsluta med frågan om fysiska ingrepp i din kropp under förevändning av dess räddning, kommer vi att studera ytterligare ett fenomen som är mindre vanligt, men det har en stadig tendens till vidareutveckling.

Och det som gäller är stamceller och benmärgstransplantation.

Vad är människans benmärg? Och varför används just detta uttryck?

Naturligtvis uppstod det inte av en slump eftersom du associerar hjärna med intelligens.

Och medan encephalon är ett fysiskt ”organ” i ditt medvetande, är benmärgen din kropps ”medvetandeorgan”.

Det är ett organiskt ämne som innehåller stamceller från en person.

Och stamceller är ditt ”telefonkort”, individuella personlighetskod.

De bevarar all genetisk information om dig inte bara under den nuvarande inkarnationen utan även under de tidigare.

Detta är en specifik gudomlig lagring av den mänskliga själen, dess andliga och fysiska arv den fick under tidigare inkarnationer både på jorden och andra planeter i universum.

Detta är en odödlighetskod, det allra heligaste för varje person.

Och intrång på dess helhet är det överlägset grövsta brottet som oundvikligen hämnas oavsett om det har begåtts medvetet eller oavsiktligt.

Och det faktum att mänskliga stamceller har förvandlats till en handelsvara som ska handlas är höjdpunkten för de fruktansvärda brott som begås av reptiloider i respekt för mänskligheten.

Genom att utnyttja vissa människors önskan att vara evigt unga gjorde de det tillgängligt på kommersiell basis för att få andra människors stamceller transplanterade i deras kropp, vilket leder till ett ganska beklagligt resultat för dem.

Dessa celler kan inte integreras i en främmande kropp och som ett resultat av sådana operationer dör man ganska snart.

Benmärgstransplantation bygger på samma princip, därför har sådana operationer en korttidseffekt.

Tja, hur är det med de människor som blir donatorer och frivilligt ger sin benmärg för transplantation till en annan person?

Konsekvenserna för dem är mindre tragiska eftersom de ofta gör detta för att de vill rädda sin nära person men själva operationen är ganska farlig och orsakar ofta svåra komplikationer eftersom den gör donatorns kropp uttömd.

För närvarande på din planet pågår en verklig jakt på stamceller som annonseras av medicinska entreprenörer som ett mirakelmedel för kroppens föryngring.

Och det är de verkligen eftersom de kan förnyas själv.

Men för detta behöver de en inhemsk naturlig miljö – kroppen som personens själ inkarnerades i.

Medan om de kommer in i en främmande kropp, utlöser det det naturligt ingjutna programmet för avstötning av allt främmande och konstigt som ett resultat av vilket det i mottagarens kropp bildas cancerceller som börjar växa upp i en exponentiell takt.

Detta är anledningen till en så snabb ”nedbränning” av de människor som exponerades för donatorns stamcellstransplantation.

Ändå är ett ännu allvarligare brott mot mänskligheten manipulationer med moderkakan som fler och fler läkare blir inblandade i som är angelägna om att tjäna ”enkla” pengar, vilket leder till födselskador och komplikationer, som ett resultat av vilka både mor och barn påverkas.

Som du ser, min kära, har alla synder och nackdelar i det moderna samhället kontrollerat av att reptiloider har penetrerat din medicin efter att ha förvandlat den till ett sätt att kontrollera mänskligt medvetande och därigenom hetsa människor till tanklösa handlingar som de betalar ett högt pris för.

Det är därför jag säger till dig om och om igen: lyssna bara på din själ som aldrig kommer att lura dig och inte låta dig gå emot din natur, bryta mot gudomliga lagar och försämra ditt kött.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...