Fader Absolut – Livet på Nya Jorden; Er Attityd Till Händelseutvecklingar, 20 november, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att gå vidare till ett nytt ämne och det kommer att handla om din inställning till de saker som händer på jorden nu.

Eftersom Jordens övergång till den femte dimensionen inte är en enstegsprocess, bör du ha din själ med dig i tålamod för att inte fördröja den med dina känslor av missnöje.

Nu är allt i det sista – sista – stadiet och du behöver bara ”släppa loss” den sista vagnen på ”tåget” och släppa taget om de som inte är kapabla att göra övergången från den tredje dimensionens världar.

Jag förstår, min kära, hur svårt det är för dig att vänja dig vid tanken att i det här ”tåget” kan det finnas många av dina vänner, närmaste och kära.

Och även om du förstår att det är deras medvetna val, vill du ändå att de ska ändra sig i sista minuten och följa dig.

Men nu är det absolut nödvändigt för dig att se på denna situation från en annan vinkel.

Och för detta kommer vi inte att förlita oss på deras personlighet eller de relationer du är knuten till utan bara på deras energikomponent som gör det ena eller det andra bidraget både till det kollektiva mänskliga medvetandet och till jordens energifält i allmänhet.

Som ni redan vet är människor och andra varelser förkroppsligade som människor som genererar låga vibrationsenergier själva ballasten som drar tillbaka er planet och därmed fördröjer hennes övergång till den femte dimensionen.

Men så fort den här processen inte bara är oundviklig utan också snabb, kastar jorden oavsiktligt av sig denna barlast för att överleva sig själv.

På den subtila nivån ser det ut så här: er planet är på väg mot den nya energikorridoren som är inriktad på hennes utveckling och bara de av er som har lyckats öka era vibrationer upp till hennes nivå kommer att stanna kvar i hennes energirum och attraheras av henne som om av en magnet.

Medan de vars vibrationer inte lyckas hålla jämna steg med hennes stöts bort av jordens ”magnet” och ger sig av till andra världar som de kan attraheras av.

Och här, min kära, kan ingen påverka någonting från det externa den här gången.

I detta fall sker allt AUTOMATISKT i enlighet med lagen om attraktion.

Och inga av dina känslor, känslor, överväganden, önskningar eller logiska argument kan påverka denna process nu.

Det kan göras genom att en person själv visar Fri vilja och avancerar till en ny nivå av sin andliga utveckling, vilket kommer att hjälpa dem att öka sina vibrationer och stanna i den nya Jordens energifält.

Varför har jag bestämt mig för att ta upp den här frågan igen?

Bara för att jag ser att många av er försöker göra allt möjligt och omöjligt för att dra er nära människor till er egen vibrationsnivå.

Tyvärr resulterar det ofta i motsatt effekt, det vill säga det är inte du som drar upp dem till din nivå utan de reducerar dig till deras.

Och i mina nästa meddelanden kommer vi att prata om vilken beteendelinje du bör utveckla med dina närmaste för att göra någon skada varken mot dem eller er själva.

Här stannar vi för idag.

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...