Fader Absolut – Livet På Nya Jorden, Inre Tillståndet av Människans påverkan på Verklighet, 19 november, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att sammanfatta min serie meddelanden om människans inre tillstånd.

Varför har jag ägnat så mycket uppmärksamhet åt det?

Tyvärr är de flesta människor omedvetna om hur deras inre tillstånd korrelerar med den omgivande verkligheten som också inkluderar deras relationer med olika människor.

De lever utan att tänka på i vilken utsträckning deras eget obalanserade disharmoniska tillstånd påverkar deras nära människor, vänner och kollegor…

Således kan en person som är besatt av negativa tankar och känslor förstöra ”kadaverna” för hela laget och till och med hela nationen eller ett land om sådana människor är många.

Var och en av er initierar en kedjereaktion av energiprocesser och deras innehåll bestämmer er nutid och er framtid.

Oftast är dessa processer osynliga eftersom människor har lärt sig att dölja sina känslor och sanna motiv för sitt beteende.

Men nu när jorden redan har gått in i zonen med höga vibrationsenergier, kommer allt ut i det råa – både bra och dåligt.

Och processen kommer att öka i omfattning.

Ganska snart kommer människor som har lyckats avancera till samma vibrationsnivå som jordens att börja se den sanna essensen av varje levande varelse.

Det kommer att se ut som om de försöker ”gömma sin nakenhet” med trevliga gester och ord, men dessa ”kläder” i ljuset av nya energier blir genomskinliga och tappar sin textur och täthet och en sådan varelse framstår som att de ibland är ganska oattraktiva för människor runt omkring.

Och ju tidigare du lär dig att få ditt inre tillstånd i balans, desto snabbare kommer dessa tider.

Du vänder dig till ”energi” facklor som kommer att framhäva varje mörkt hörn på din jord och tvingar därifrån alla varelser som har blivit ballasten för din planet och som, eftersom de inte kan flytta till en ny dimension med henne själva, försöker att dra med sig de som strävar efter att nå dit av hela sitt hjärta.

Därför, min kära, snälla, ta verkligen reningen av ditt energiutrymme på allvar och försumma inte de enkla metoderna jag erbjöd dig.

Jag vet att det inte är lätt och trögheten att följa den vanliga kursen är stor när man följer strömmen från den tredje dimensionens värld som man känner så väl och håller sig till dess mönster och program.

Men det är dags för drastiska förändringar och du vet redan, min kära, att en ny verklighet är baserad på dina nya inre strävanden och är deras reflektion.

Det är därför det beror på var och en av er hur snabbt dessa förändringar kommer att ske och de kommer att vara precis samma som energierna ni kommer att genomsyra dem med.

Kom ihåg att varje ren själ på jorden är värd sin vikt i guld och den kan med sitt ljus överväldiga tusentals och ibland hundratusentals mörka själar, vilket är fallet på jorden nu.

Jag välsignar dig och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...