Fader Absolut – Livet på Nya Jorden; Förenlig leverans, 29 september, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att prata om tidens energi i global skala – hur den förändras på grund av de nya energierna som kommer till jorden nu.

Kanske har många av er märkt att tiden nu inte ens flyger i väg för er utan stormar iväg och det är faktiskt sant.

Varför händer det?

Först och främst, eftersom det är så matrisen från den tredje dimensionen lämnas och blir av med lineariteten, precis som du är, kommer den tillbaka hem.

Saken är att genom att befinna sig i rymden i den tredje dimensionen måste tidens energi minska dess vibrationer för att samstämma med människor och dess livsmiljö.

Så nu flyttar ni tillsammans till ett nytt högvibrationsutrymme med ganska olika fysiska lagar, där Tiden beter sig annorlunda.

I själva verket betyder ordet ”tidlöshet” inte bara dess oändlighet utan också höga vibrationer som motsvarar den eviga och eviga kärleksenergin som alla är högt utvecklade civilisationers livsmiljö.

De som kommer in i detta gudomliga rike av kärlek och ljus glömmer bort tiden faktiskt, för alla sina tankar, känslor, handlingar och handlingar är genomsyrade av denna energi som inte känner några gränser i någonting eftersom den är UNIPOLAR och följaktligen inte har några gränser alls den dualistiska världen är full av.

Hittills är det svårt för dig att inse det, men försök att föreställa dig följande.

Du kommer till en underbar plats på jorden utan rädsla eller kamp för överlevnad.

Du har allt du behöver för livet: ett hus, mat, favorityrke som du ägnar dig åt att ta dig tid och inte försöka tillfredsställa någon.

Du befinner dig i fullständig sinnesro.

Du behöver inte skynda dig någonstans eller tänka på ditt dagliga bröd.

Du har trevliga själar runt dig.

Det finns ingen separation, avund eller fördömande i världen.

Den är helt fri från aggression och rädsla.

Alla delar det bästa de har med andra.

Detta är själva paradiset som många strävar efter så mycket, och det finns verkligen inga tidsramar där som mänskligheten har drivits in av jordens ”mästare” som har tagit kontroll över både mänskligt medvetande och deras fysiska kroppar och öden.

Men de gjorde det på ett så sofistikerat och subtilt sätt att människor inte märkte att det ledde till deras fångenskap.

Och de saker som sker på jorden nu är uppenbara exempel på det.

I dessa låga energier spelades tiden mot att människan blev tätare och tätare och därmed förkortade livet för de människor som fortfarande är mottagliga för tredjedimensionens programinflytande.

Som reflektion av mänskligt medvetande levde tidsenergin i överensstämmelse med de dualistiska världsreglerna och befinner sig därför i greppet av din planets erövrare också.

Och nu kommer tiden för din gemensamma befrielse från ditt tusenåriga slaveri.

Detta är anledningen till att jag skulle vilja att du uppmärksammar din hängivna medresenär – tid – så mycket som möjligt och inser alla särdrag i din interaktion med den.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...