Fader Absolut – Livet på Nya Jorden i den Fjärde Dimensionen, 13 augusti, 2021

 

Livet på Nya Jorden/ Fader Absolut

(Manifesteringar i den Fjärde Dimensionen)

den 13 augusti 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag ska vi utveckla ämnet som handlar om den fjärde dimensionen och denna gång ska vi prata om den gällande hur den materiellt visar upp sig i ert liv.

Nåväl, hur kan den visa sig själv på den fysiska nivån, nämligen i ert dagliga liv?

Anta att ni redan har lärt er att stanna kvar i ögonblicket som är ”här och nu” under en rätt lång tid och därmed förbli kvar i fjärde dimensionens energirum.

Vilka externa förändringar kan ni under tiden lägga märke till?

Framför allt så kommer hast och tjafs att försvinna ur ert liv, för de kommer inte att förmå dras till er i termerna av vibrationer.

Stillsamma och vänliga människor kommer att attraheras till er, medan alla komplicerade situationer i ert liv snabbt och enkelt blir lösta.

Ni får med egna ögon se hur Universums Lagar fungerar och hur snabbt alla era karaktärsdrag återspeglas i den yttre världen.

Naturligtvis kan allt detta även ses i den tredje dimensionens värld, men medan människors lågt vibrerande tankar och emotioner här attraherar motsvarande ofördelaktiga situationer och människor som genererar negativa energier, så kommer ni i den fjärde dimensionens rum att känna det som om världen framskred till en ny existensnivå med er.

Det kommer i synnerhet att bli iögonfallande på landsbygden – långt ifrån stadens hast och tjafs.

Ni kommer att börja se saker som ni inte har för vana att lägga märke till.

Allting runtomkring kommer att lysa med klara färger, samt får ett större djup och en större volym.

De av er som har turen att se vilda djur kommer att förvånas över faktumet att de inte hyser någon rädsla för er.

Och det förklaras av att ni nu sänder ut helt annorlunda energier som varken omfattar rädsla, eller aggressivitet i respekt för era fyrbenta vänner.

Både ni och de känner enbart nyfikenhet och glädje som baserar på Kärlek.

På samma sätt kommer er vaksamhet gentemot främlingar också att försvinna, vilket leder till att energi-bakgrunden i er kommunikation förändras.

Den kommer att bli lugn och vänlig.

Mina kära, det här är sättet på vilket den fjärde dimensionen, där ni lär er att leva inom er själva, ska spridas över hela er omgivning och samtliga levande varelser förändrar sitt medvetande med hjälp av energi.

Ju fler människor av detta slag som uppträder på Jorden, desto snabbare kommer hennes egna vibrationer och vibrationerna hos hennes invånare att förändras, och därmed förändras den övergripande energiprofilen och sättet hos mänsklig kommunikation, vilken kommer att baseras på kärlek och tillit till varandra.

Vi ska avsluta här för idag.

Jag älskar er ändlöst.

Fader-Absolut talade till er.

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...