Skaparna via Daniel Scranton, 13 juli, 2018

Njut av “där ni är”

Slappna av. Vet att det bara finns ett sätt för er att ställa till det för er själva och det är att begränsa hur mycket ni njuter. Ni kan inte riktigt gå vilse från den väg som ni har stakat ut åt er själva. Men, ni kan begränsa hur mycket ni njuter av att göra den resan. Vi vill att ni ska veta att detta är en resa som ni har skapat själva. Så, ni kommer aldrig att befinna er på en plats, som ni inte själva har “placerat er” i.

Vi vet att detta kan verka lite skrämmande för en del av er, eftersom ni inte litar på er själva. Ni tror nödvändigtvis inte på att ni har “ert bästa intresse” i själ och hjärta och vad är ert bästa intresse? Vad är ert ultimata mål? Är det helt enkelt att leva bekvämt i världen eller är det något större? Ni vet att ni är här för att få en upplevelse och istället för att ha en upplevelse, skapar ni ibland en slags besvärlig situation för er själva. Men, den tillåter er att uppleva hur obekvämlighet känns.

Så, det går inte att göra fel. Ni kan inte trassla till den här “leken”. Vi berättar det här för er, eftersom vi ser så många av er som vill komma dit ni är på väg, som vill komma vidare till nästa upplevelse och förverkliga alla mål och fantasier och profetior, utan att helt uppleva det som ni är i just nu. Det finns ingen del av den här resan som är bättre eller viktigare än någon annan.

Så, där ni är nu, var en gång en destination.  Kom ihåg det. Den här upplevelsen i ert liv som ni har nu, är fylld av saker som ni en gång längtade efter och nu när ni har dem, önskar vi att ni kunde spendera lite tid med att njuta av era skapelser och ge er själva en klapp på ryggen, för att ni har kommit dit där ni är nu och släppa taget om all kamp och strävan att bli eller att komma till något mer. Där ni är, är så perfekt som det någonsin skulle kunna bli.

Översättare:

Marie Silja

 

You may also like...