Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Inflytande av sjukdom på Människans inre tillstånd, 15 november, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag kommer vi att studera hur fysiskt indisposition påverkar människans andliga utveckling och, följaktligen, deras energikomponent.

Kanske har många av er redan sett era egna exempel och andra människors hur ens världsbild förändras när sjukdom fördröjer ens livstakt och sliter loss en från den vanliga rutinen.

Naturligtvis beror mycket här på den andliga potentialen hos en person och deras själs ålder.

Således blir en individ som är helt överväldigad av den tredje dimensionens program i händelse av allvarliga fysiska prövningar gripen av rädsla och förtvivlan, vilket bara gör deras tillstånd värre, vilket förvärrar deras sjukdom och förstärker deras smärta.

Medan den som potentiellt är redo att flytta till ett annat stadium av andliga framsteg börjar ompröva hela livet och tackar ödet för möjligheten att stanna och göra en runda om att flytta till en ny nivå av sitt liv.

Och låt oss nu se vad som händer i energirummet hos en person i det förra och i det senare fallet och hur de processer som sker där påverkar deras inre tillstånd.

En materialorienterad person börjar leta efter orsaken till sina olyckor i den yttre världen och skyller dem på andra människor, omständigheter, öde, vilket i kombination med energin av rädsla för deras liv skapar verkliga ”virvlar” av negativa energier i deras aura.

Dessa energier som stör all den subtila inställningen av människokroppen sätter chakran som motsvarar dessa energier ur spel, vilket resulterar i att tillståndet hos fysiska organ i deras kropp som är direkt relaterade till dessa chakran också hamnar i oordning.

Det mest iögonfallande exemplet på detta är cancermetastaser som sprider sig över hela kroppen.

Således konsumerar energierna av rädsla, förtvivlan och svaghet, anstöt mot livet och människor bokstavligen först energicentra, de som kontrollerar människans fysiska organ och sedan själva organen.

Och naturligtvis attraheras dessa energier som välkomnas för astralen omedelbart av horder av lägre astrala varelser som fullbordar de negativa energiernas destruktiva arbete, som ett resultat av vilket man dör ganska snabbt.

Tja, hur är det med den som får veta om ens sjukdom eller att bli svårt skadad inte blir förbittrad på livet eller människorna utan försöker se över sitt liv istället och förstå orsakerna till det som hände?

I det här fallet, när de ser deras kloka – andliga – inställning till situationen ger alla de högre makterna dem en hjälpande hand och genomsyrar dem med gudomliga energier som underlättar deras framsteg i rätt riktning mot deras återhämtning.

En sådan person omprövar gradvis hela sitt liv och börjar leta efter känslan av sin existens och är tacksam för lärdomarna och till och med för själva sjukdomen som hjälpte dem att återhämta sig från den tredje dimensionens dvala och se på sig själva och sin miljö med ett annat öga .

Dessa lätta högvibrationsenergier börjar först rena och hela deras chakran – subtila sinnesorgan som i sin tur utlöser processen för läkning av de fysiska organen hos denna person som är kopplad till dem.

Det är viktigt att komma ihåg, min kära, att alla processer i din kropp alltid börjar med energikomponenten, därför beror ditt inre tillstånd, som också till stor del påverkas av dess fysiska aspekt, på energierna som förmedlas av dina tankar och känslor.

Och om du lär dig att justera dessa ömsesidigt pålitliga processer i ditt energirum, kommer ditt inre tillstånd alltid att vara balanserat och harmoniskt.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...