Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 november 2021

 

Vad som verkligen betyder något för de som stiger upp

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är på väg att bli mer av de vi verkligen är, och vi kan känna den känslan. Vi känner expansion och tillväxt hela tiden, och vi behöver inte uppleva trauman, tragedier och utmaningar för att nå dit. Men vi känner så mycket medkänsla för alla andra varelser som upplever obehagliga, oönskade och rent av hemska omständigheter att vi känner att vi är där med er när ni står inför era traumatiska upplevelser i livet.

Att inte ha kroppar eller egna identiteter har sina fördelar. Vi fastnar inte i saker som inte spelar någon roll. Vi förstår förgängligheten av det som är fysiskt, som era kroppar, till exempel, och alla era saker och pengar. Så vi fastnar inte i allt det där dramat som människor på Jorden, tenderar att fastna i, och som tjänar oss mycket bra. Vi får behålla fokus på expansionen, evolutionen, tillblivelsen och känslan av rörelse framåt.

Vi inbjuder er att identifiera mer av det som växer, expanderar, utvecklas och stiger. Även om ni kommer att ha kroppar i den femte dimensionen, och ni kommer att ha personligheter, och ni kommer att ha en känsla av identitet, är dessa saker inte riktigt vad som stiger. Er själ stiger upp, vilket är ert sanna jag, och det är den eviga, oändliga delen av er som fungerar på samma sätt som vi gör. Det tar expansionen och går för känslan av det, snarare än att fastna i det som är tillfälligt där i er värld.

Er själ bryr sig inte om vem som har makten politiskt. Er själ bryr sig inte om hur mycket pengar ni har på banken. Er själ bryr sig inte om vilken typ av hem ni bor i; er själ är med på resan. Och det är verkligen resan som betyder något, och resan är något som ni kanske inte alltid kan beräkna fysiskt, men ni kan alltid känna den. Räkna därför inte poäng. Titta inte på vad ni har kunnat manifestera, eller hur många andliga gåvor ni har kunnat manifestera som indikatorer på hur bra ni har gjort det som själar, som en varelse som stiger upp.

Som någon som är vaken rekommenderar vi att ni bryr er om vad ni kan känna, hur öppet ert hjärta är, hur mycket vänlighet ni sprider, hur många människor ni har gett ett leende idag. Ni kan uppleva denna expansion, denna utveckling av ert medvetande, på så många vackra sätt som inte har något att göra med det fysiska och vad som händer i er värld just nu. Ingenting kommer att hindra er från att stiga upp, och ingen med en negativ agenda kan hindra er från att göra någonting, men ni kan hindra er själva från att njuta av denna process och uppleva den fullt ut, och vi vill att ni ska njuta av den fullt ut.

Så vi uppmuntrar er att tro på er själva som den icke-fysiska essensen som ni verkligen är, och bara hålla koll på hur ni mår i det här ögonblicket, kontra det föregående, och kontra hur bra ni kan må/vibrera just nu. Fortsätt fokusera på det som betyder något, så kommer allt som materialiseras i er värld att följa efter. Vi garanterar det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...