Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Inre tillstånd av fridbalansering, 8 november, 201

Hälsningar, min kära älskade barn!

Som en uppföljning av mitt tidigare meddelande kommer jag idag att ge dig några fler metoder som syftar till att hjälpa dig att lära dig att ”tämja” ditt inre energikaos som uppstår i nödfall.

Efter dina ”morgonövningar” är ditt inre tillstånd balanserat när det gäller energi.

Och nu borde du göra allt du kan för att bevara detta tillstånd under hela dagen, oavsett hur upptagen det är.

Och det gör ingen skillnad alls vilka förhållanden du kommer att hitta dig själv i ditt eget i land eller djupt involverad i de tjocka sakerna som interagerar med en mängd människor.

I själva verket, i stor utsträckning beror människans inre tillstånd inte på externa ”irritationer” men på sina egna energiimpulser, de som utlöser ytterligare processer som påverkar deras humör och handlingar.

Men först och främst bör du lära dig att vara oberoende av externa omständigheter.

Många av er har redan lärt sig att titta på allt som åskådare och se de sanna bakomliggande orsakerna till båda människors beteende och händelserna som äger rum.

Ändå är det en sak när det inte berör dig och det gör en stor skillnad när du blir obegränsat involverad i dessa händelser och du måste svara på dem: fatta beslut, skydda dig själv eller skydda andra.

Hur kan du hålla dig lugn och ofullständig under sådana omständigheter?

Framförallt, för att komma ihåg varje minut som du är skyddad: du är inuti spegeln sfären som är fylld med uppstigningsenergi.

Bara återkalla det så ofta som möjligt. Därigenom kommer du ständigt att hålla den med din energi (avsikt).

Dessutom är det viktigt att lära sig att identifiera vilken av dina chakra du reagerar på de saker som inträffar.

Under tiden kommer du att känna det nästan omedelbart.

Således är det till exempel din oro för barn oftast echoed i ditt hjärta chakra: det börjar falla ut ur den allmänna rytmen av resten av alla chakras.

Så snart du känner den här inkonsekvensen, bör du stoppa rushen av dina tankar och göra det här chakra som överensstämmer med de andra chakras som gör att uppstigningsenergi ”går igenom” alla.

Och först efter att du har försäkrat ditt hjärta chakra pulser på samma sätt som de andra gör, kan du analysera orsaken till din oro och agera enligt omständigheterna den här gången.

Därigenom kommer du att vara säker från en allvarlig rädsla attack inte bara om dig själv utan också dina barn, som är oskiljaktiga från dig på den subtila nivån.

Ett annat exempel.

På jobbet står du inför situationen som skadade din stolthet.

Din tredje chakra svarade omedelbart på att den inte var stämd  med de andra chakra..

Så snart du känner det, borde du säga: ”Stopp. Det är mitt andliga mognadstest ”.

Precis som i det förra fallet, gör energin av Uppstigning ”Kör igenom” själv att ställa in det tredje chakra igen på höga vibrationer föll det ur steg med och sedan titta på denna situation opartiskt, utan fördömelse.

Jag är säker på att det är i det inre tysta, kommer du att se allt som det är och kommer att kunna hitta rätt och smärtfritt för alla sätt utifrån den mest komplicerade situationen.

Därmed lite av små kommer du att behärska färdigheten att vinna sinnesfrid, vilket hjälper dig själv och din miljö undviker många negativa stunder och löser de problem du står inför på ett fredligt sätt: ​​utan argument, aggression eller konflikter.

Här kommer vi att sluta för idag.

Älskar dig oändligt,

Fader-absolut pratade med dig

Du gillar kanske också...