Gudomliga Modern via Karen Vivenzio, 10 juli 2018

Gudomliga Modern via Karen Vivenzio, 10 juli 2018

Per Staffan 13 juli 2018

07.10.2018

Gudomliga Modern via Karen Vivenzio – Det är Dags Att Manifestera Dina Drömmar

Käraste Karen, ljusets barn, det var länge sedan vi senast såg ditt ljus. Du har gömt dig i bakgrunden kära barn, så det är dags för oss berätta för dig att du måste gå ut i ljuset igen och visa upp dig själv och ditt budskap.

Briljant och fokuserat måste ditt ljus vara – fullt av styrka och visdom för evigheten.

För här är ett budskap som du kan sprida vitt och brett – välsignelser som strömmar in på det inkommande tidvattnet:

Barn av ljuset, det är dags att lyfta. Sätt era drömmar i rörelse och var inte rädda för att flyga, för vi kommer att ta emot er den här gången. Ni är tillräckligt nära oss nu när vi kan övervaka alla era rörelser och följa era tankegångar för att ni ska kunna röra er fritt och tala ut – tiden att gömma sig är inte längre er sanning, för ni har gömt er sedan er tidiga ungdom. Det är dags att stiga upp och låta ert sanna jag skina igenom.

De lektioner ni har gått igenom är alla färdiga. Det är dags för mirakel att bearbetas genom er. Ni är våra händer och våra hjärtan på marken, kära ljuskällor, och det är dags att ni öppnar era hjärtan och lyser långt och brett. För dem som bespottade er och fick er att känna er dumma ibland, nu är de redo att öppna sina sinnen. Det är de som kommer att söka er kommande sommartid, när sent på säsongen nyheterna börjar flyga – om dolda sanningar och konspirationer som ni har hört berättats om kommer sanningen flyga fram, djärvare än någonsin. En ny jord kommer och det är en syn att skåda.

Det finns tid nu, mina kära barn, till att uttrycka era önskningar, låta drömmarna flyta fram, flytande på etern av önskan för att bli förverkligade, när det gränsar till era egna erkännanden att ni har hållit er själva tillbaka, allt härrör från er. Är du redo för en helt ny sanning? Är du redo att se glansen av ditt eget ljus som alltid lyser starkt, varje gång du lyser med ditt ljus? För det finns många hemligheter som är låsta djupt inuti – det är tid att gräva i djupet av ditt eget hjärta och sinne och rensa bort det skräp som skymmer ditt ljus/liv. Torka bort smutsen och eländet för vi kommer över ett skiftande tidvatten där vattnet kommer att rensa spindelväven och sjukdomen och den nya världen väntar på att flyta in med brisen. Det är vackert här – är du redo att lysa?

Vi väntar på er, kära barn, att flyta in på det inkommande tidvattnet, tillbaka till sanningen som ligger i era egna hjärtan och sinnen.

För ni var avsedda för mer än vad ni har varit villiga att utforska. I fantasi och fiktion ligger sanningen, de böcker ni har läst läs dem igen. Leta efter ledtrådar gömda i dem. För ni är kraftfulla utöver bara ord. Övernaturliga varelser – känn ert eget värde. Det är dags att stärka kraften som ni har gett upp – att ta tillbaka makten och skapa den nya världen som ni vill flyta in i.

Simma i den. Bada i den. Andas in allt. Det här är vägen till nyskapande.

Vad ni än önskar, är det ert mina kära vänner.

Ta det, simma i det, andas in allt. Det här är hur den nya världen börjar.

Om ni kan drömma det, kan ni ta in det.

Flyt på drömmarnas vatten och se dem flyta in.

Flyt.

Var i frid.

Vet att vi är nära.

Det här är er Gudomliga Moder och ni är alla mina barn, mina vänner.

Ta en stund och andas in allt.

Det är dags att Manifestera Era Drömmar

Är ni redo för det?

Frid, Kärlek och Välsignelser -Karen

Via Karen J. Vivenzio, www.karenjvivenzio.com, www.karenvivenzio.com

Författare – Earth Angel: Find Your Power, Shine Your Light

Det är dags att omfamna det Gudomliga I DIG!

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...