Skaparna via Daniel Scranton, 4 maj 2019

Skaparna via Daniel Scranton, 4 maj 2019

 

Ni skapar er verklighet ∞ Skaparna

”Det är en hyllning till er art att ni kan få en del av er själva avskurna från er medvetenhet och fortfarande skapa sådana vackra konstverk och underbar teknologi, att ni kan skapa musik och litteratur och alla slags former av konstnärliga strävanden. Det här är skicklighet som ska applåderas. Det är ert öde att skapa hela universum som ni upplever det, medvetet.

Och så har ni de mindre versionerna av det med de saker ni skapar med era händer och era sinnen och era röster. Det är underbara exempel på vad ni kan. Ni kan skapa historier där det finns varelser som ingen någonsin har sett tidigare i er värld – medvetet, åtminstone. Och ni kan skapa bilder som ingen någonsin har sett. Ni kan skapa musik som ingen någonsin har hört. Det är verkligen en färdighet.

Och för att skapa ett universum för er själva att uppleva tar inget mindre än samma mängd skicklighet och fokus. Och varför inte börja i liten skala? Varför inte skapa något som ni kan hålla i era händer? Varför inte skapa en grupp som samlas i ert samhälle? Varför inte skapa berättelser, bilder?

Allt som ni skapar som ni då upplever med era sinnen är ett steg i den riktningen att vara skapare av stora världar och system, galaxer, stjärnor, planeter, och vad ni vill, ni kommer att skapa det. Och ni kommer att uppleva era skapelser. Och vad som krävs av er att utnyttja denna kreativa potential är ingenting annat än att tänka på det, tysta ert tänkande sinne, göra något ni älskar att göra och låta idéerna flöda.

Vi skulle vilja att ni accepterar att det inte finns någon gräns för vad ni kan skapa här och nu och att ni faktiskt skapar varje bit av vad det är ni upplever. Och snart kommer er potential att skapa ännu mer än vad ni ser framför er nu vara obegränsad.”

 

Purchase Channeled Wisdom from Higher Dimensional Beings – featuring The Creators – plus, my other book – Ascension: The Shift to the Fifth Dimesnion – here.

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...