Jordalliansen: Förhöjda Uppstigningssymptom för Globala Stjärnfrön | Michael Love, 3 november, 2021

 

 

Jordalliansen: Förhöjda Uppstigningssymptom för Globala Stjärnfrön | Michael Love

 

 

JORDALLIANSEN – FÖRHÖJDA UPPSTIGNINGSSYMPTOM FÖR GLOBALA STJÄRNFRÖN

av MICHAEL LOVE | 3 nov 2021

STORA DU,

LJUSA LEDARE FRÅN HELA VÄRLDEN HAR FÅTT ETT STORT ANTAL RAPPORTER OM UPPSTIGNINGSSYMPTOM FRÅN STJÄRNFRÖN UNDER DE SENASTE DAGARNA OCH IDAG HAR ANTALEN VARIT SKYHÖGA!

I MORSE NÄR ÄNNU EN KRAFTIG SOLERUPTION PÅVERKADE JORDEN, HOPPADE SOLVINDHASTIGHETERNA ABRUPT TILL NÄSTAN 750 KM/S.

VI KAN BERÄTTA FÖR ER ATT DE HÖGRE VARELSERNA JOBBAR HÅRT JUST NU I JORDENS SOLSYSTEM FÖR ATT RIKTA MER OCH MER LJUS FRÅN DEN GALAKTISKA KÄRNAN MOT JORDEN!

BUDSKAPET ÄR ATT JORDEN KOMMER ATT BOMBARDERAS UNDER DE KOMMANDE VECKORNA AV EXOTISKA KOSMISKA PARTIKLAR I SYFTE ATT EXPANDERA MEDVETANDET PÅ PLANETEN. DETTA KRAFTIGA LJUS SÄNDS OCKSÅ TILL JORDEN FÖR ATT RENSA LÄGRE ENERGETISKT SKRÄP FRÅN JORDENS ENERGIFÄLT.

JORDENS STJÄRNFRÖN VINGLAR DENNA EFTERMIDDAG FRÅN DETTA SENASTE, STORA INFLÖDEAV GAMMALJUS OCH ALLA JOBBAR FÖR ATT BALANSERA SINA ENERGIER!

NÄR DESSA HÖGVIBRATIONELLA LJUSVÅGOR FORTSÄTTER ATT KOMMA IN I JORDENS ATMOSFÄR, ÄR DET LÄTT ATT FLYGA IVÄG OCH BLI OJORDAD.

PLEJADERNA SÄGER, FÖR ATT LÄTTA PÅ EFFEKTEN FRÅN DETTA LJUS NÄR DET KOMMER IN I DINA CELLER: ÄT LÄTT ENERGIMAT OCH DRICK MASSOR MED RENT VATTEN!

SAKTA NED, VILA OCH TA BARA LITE TIME OUT!

VAR I NATUREN FÖR ATT JORDA, MEDITERA EN TIMME OCH HÅLL DESSA KRISTALLER I NÄRHETEN FÖR ATT KANALISERA ENERGIN GENOM DIN KROPP OCH IN I JORDEN!

EFTER ATT DETTA HÖGVIBRATIONELLA LJUS ÄR INTEGRERAT I DITT DNA KOMMER DU ATT KOMMA UT SOM BOKSTAVLIGEN EN HELT NY VARELSE, DÄR SAKER ÄR LJUSARE, LÄTTARE OCH UNDERBARARE!

HÅLL UT DÄR OCH GLÖM INTE ANDAS!

LÅT OSS VETA VILKA UPPSTIGNINGSSYMPTOM DU KAN UPPLEVA VID DEN HÄR TIDEN!

 

LYCKA TILL!

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...