Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; Kall, 30 oktober, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nu, när jag har beskrivit konturerna av det sociala systemet på jorden i den femte dimensionen, kan vi gå vidare till nästa ämne.

Och vi kommer att prata om hur du kan förstå ditt kall så att ditt liv får en fullfjädrad kreativ komponent.

Varför har jag initierat det här talet just nu när många av er måste överleva under svåra förhållanden i den tredje dimensionens värld och dessutom uppleva press från era nära människor för vilka ni verkar dagdrömma?

Naturligtvis är det ingen tillfällighet.

Eftersom övergången till en ny dimension inte kommer att ske på en minut, har du en chans att göra dig redo för det både när det gäller energi och kreativitet.

Vad innehåller denna förberedelse?

Framför allt att du är medveten om ditt uppdrag.

Många av er kommer sannolikt att göra sina favoritsaker nu och i det här fallet kommer ni bara behöva byta över det till en ny kurs med hänsyn till den nya jordens verklighet.

Medan de som försörjer sig inte på ett yrke av deras smak borde drömma om vad de skulle vilja sysselsätta sig med i innehåll med sin själ den här gången.

Om du inte har några tydligt visade talanger eller förmågor, bör du fundera på vilka saker som verkligen intresserar dig och inom vilka sfärer du kan tillföra mest gott.

Eftersom det på den nya jorden kommer att skapas gemensamma intressekommuner, är jag säker på att var och en av er kommer att passa in i en av dem på alla sätt.

Och nu kan du redan titta närmare på din miljö.

Därför, om du är sugen på trädgårdsarbete, bör du följa denna riktning och hitta likasinnade som du inte bara kan dela erfarenheter med, utan göra gemensamma planer för att odla i volym av den ena eller den andra jordbruksgrödorna, blommor eller andra växter.

Om du känner ett kall till undervisning, kan du söka efter personer med gemensamma intressen inom denna sfär också och till och med tänka på din egen experimentella skola, med läroplanen som inte bara innehåller allmänna ämnen, utan också universums lagar, såväl som andliga övningar och esoterisk kunskap.

Men, naturligtvis, dina kamrater bör veta om de globala förändringar som nu äger rum på jorden och vara på samma våglängd som dig.

Detta är exakt den punkt som gör att den nya jordens kommuner skiljer sig från de i den tredje dimensionens värld där människor och icke-människor, som det råkar vara, befinner sig sida vid sida, med deras vibrationsområde som verkligen är brett.

Och medan den dualistiska världen ofta hålls i konkurrensandan, kommer det i den nya jordens kommuner att vara kärlekens, ömsesidig förståelse och hjälp.

Sök därför, min kära, redan nu efter dem du skulle vilja arbeta med och leva bredvid, som du känner äkta andlig släktskap med och håller ihop för att hjälpa varandra att bygga ett nytt liv på jorden.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

You may also like...