Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 november 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 november 2021

 

Hur Ni Uppfyller Ert Syfte i denna Livstid

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi uppfyller vårt syfte med varje överföring som vi ger er. Varje gång vi skickar energi till er har vi en känsla av uppfyllelse och tillfredsställelse. Vi vet att många av er söker den känslan under hela dagen, och vi rekommenderar ofta att ni tar en sida ur vår bok och skickar energi, kärlek, ljus, stöd och allt annat ni har tillgängligt till era medmänniskor. Många av era medmänniskor lider. Många bär på trauma, och många utsätts för övergrepp just nu, och även om det är lätt att se på deras yttre tal och beteende och bedöma det, är det mycket svårare att förstå att de kommer från den platsen där de bär på så mycket tyngd och så mycket mörker inom dem.

Så om ni vill känna att ni uppfyller ert syfte, skicka ljus och kärlek överallt. Utstråla det när ni går ut i världen så att andra kan känna att det kommer ifrån er, och vet att när ni hör om någon som har gjort något fruktansvärt så behöver den som har begått den avskyvärda handlingen lika mycket kärlek och ljus som det offren behöver. Ni har så mycket att ge till er värld och till era medmänniskor, och vi kommer alltid att uppmuntra er att lysa ert ljus, för vi vet att ert ljus behövs, men vi vet också att det är det mest tillfredsställande ni kan göra. Det är så mycket viktigare än att ge ut en bok eller en serie av böcker, bygga ett hem åt någon, gräva en brunn för ett samhälle, eftersom alla behöver ett lyft energimässigt.

Alla behöver bli älskade, känna sig älskade, veta att andra där ute bryr sig om dem. Alla behöver ljuset som skiner på dem, och ni är de perfekta att göra det eftersom ni tar emot från oss, ni tar emot från andra, ni är öppna, ni är kärleksfulla och omtänksamma människor, ni är vakna. Ni har så mycket att ge av er själva, såväl som vad ni får från de högre världarna, så det är viktigt att värdera er själva och vad ni har att ge för att känna att dela med er av ert ljus och kärlek kommer att vara av värde för någon annan.

Så det är något annat vi skulle uppmuntra er alla att göra. Lägg lite tid på att fokusera på vad ni har att ge. Fokusera en del av er tid varje dag på att öppna upp för det som är tillgängligt för er, energimässigt, från de högre världarna, och skicka sedan allt som ni får och allt som ni redan har till era medmänniskor, och förändra världen. Förändra världen till det bättre från där ni är just nu, vilket är en bra plats. Ni är på en bättre plats än de flesta bara för att ni är vakna. Det gör en enorm skillnad. Och även om ni inte kan övertala någon annan att vakna, kan ni lysa ert ljus så starkt för alla i er värld, inklusive de som fortfarande sover, att de blir upplysta, vaknade. Och de kommer att ställa frågor till er om ert uppvaknande, och då kan ni verkligen känna att ni gör skillnad där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...