Fader Absolut – Livet På Nya Jorden; ”Kära Fiender”, 28 oktober, 2021

 

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja ta upp ett ämne som kommer att vara lite oväntat för dig.

Och det kommer att handla om är din inställning till de så kallade ”fienderna”.

I det här fallet menar jag inte de globala brottslingarna utan din närmaste miljö.

Varför har jag bestämt mig för att prata om detta?

Framför allt eftersom det är dem som är källan till permanent irritation för dig och följaktligen den huvudsakliga ”simulatorn” eller, med andra ord, din andliga mognadstest.

Och medan dina främsta ”fiender” – globalister och deras hantlangare som bor någonstans långt borta inte upplevs av dig så starkt i termer av energi, trots att du gör övningar och meditationer för att neutralisera deras inflytande på jorden och mänskligheten i allmänhet, din familj och vänner du kontaktar direkt hela tiden känns av dig fysiskt.

För närvarande pågår den mest levande skiktningen enligt vibrationer och bland ”fiender”, det vill säga människor som inte är sympatiska med dig i form av ande och rör upp känslorna av irritation, missnöje, alienation, det kan visa sig vara även dina närmaste: föräldrar, bröder eller systrar, hustrur eller män, barn och barnbarn, farmor och farfar…

Varför kallar jag dem ”fiender”?

Den enda anledningen är att några av dem förmedlar låga vibrationer, det vill säga främmande för dig.

Och i det här fallet, trots att du är Ett på den subtila nivån, befinner du dig på den fysiska nivån på olika sidor av ”barrikaderna”.

Medan ni redan har lämnat den tredje dimensionalitetens meteor och gränser av ert medvetande, är sådana energi-”fiender” fortfarande helt nedsänkta i den dualistiska världen vilket gör det svårt för er att kommunicera med dem.

Det fanns många råd i mina meddelanden om hur man lär sig att samexistera på ett harmoniskt sätt med dina nära människor vars vibrationer är ojämförligt lägre än dina.

Men den här gången ska vi överväga detta från ett lite annat perspektiv.

Just nu är det viktigt att neutralisera deras inflytande på dig – både energi och fysisk, eftersom du i det sista – sista skedet av Jordens Uppstigning bör få inte bara energins okränkbarhet, utan också sinnesfrid.

Och medan många av er redan har lärt er att arbeta med energier som renar era subtila kroppar och utrymme omkring er från allt negativt och främmande, så stör era kontakter med nära människor som är främmande för er när det gäller ande fortfarande er inre balans och därigenom minskar era vibrationer .

Och i mitt nästa meddelande kommer jag att ge dig några enkla metoder som hjälper dig att reglera kommunikationsprocessen så att du kan skydda dig från krig av ord och handlingar som är fientliga mot dig.

Älskar dig oändligt,

Fader-Absolut talade till dig

Du gillar kanske också...