Fader Absolut – Livet på Nya Jorden, ett Liv utan brådska, 10 augusti, 2021

LIVET PÅ NYA JORDEN (LIV UTAN BRÅDSKA) 10 augusti 2021

10 augusti 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Nå, låt oss fortsätta prata om din Själs tillstånd i fjärde dimensionens rum.

Det viktigaste du bör sträva efter nu är att få tankarna att sluta gå hit och dit.

Vad menar jag den här gången?

Ditt sinne som går hit och dit är inte alltid negativa tankar och känslor, men de minskar ändå dina vibrationer i avsevärd grad.

Vad händer med en individ vars medvetenhet redan är förbi stadiet av den tredje dimensionens verklighet men ändå måste leva i den?

En sådan individ blir allt tröttare – moraliskt och fysiskt, vilket berövar dem sinnesro och harmoni i Själen.

Deras Själ förkastar den verklighet de måste leva i, och oavsett hur intensivt de försöker hantera allt som en åskådare, överväldigar deras vanliga reaktioner fortfarande deras teoretiska kunskap om hur den Femte dimensionens människa ska reagera på allt.

Jag förstår, min kära, hur svårt det är för dig nu och hur trött du är på den ständiga bristen på överensstämmelse mellan dina förväntningar och de saker som händer runt omkring dig.

Men denna väg bör färdas ända fram till slutet, för det är omöjligt att ta sig från den tredje densiteten direkt till den Femte dimensionens rum.

En sådan plötslig ökning kommer att påverka din fysiska och psykiska hälsa.

Detta är varför övergångsperioden för den fjärde dimensionen har getts till dig – för att vänja dig vid nya vibrationer och en ny inställning till människor och olika situationer som för varje dag kommer att bli mer och mer ovanliga och oförutsägbara.

Jag har redan berättat för dig många gånger att livet du har vant dig vid är borta – för att aldrig återvända.

För närvarande har mänskligheten två alternativ: att leva i slaveri som majoriteten av människor redan gör eller att definitivt bryta det befintliga systemet på jorden, skapat av Drak-reptilerna som var de som ledde människor till detta slaveri.

De som läser detta meddelande nu har valt det senare alternativet, och det betyder att ni är det enda hoppet.

Hur kan du bekämpa din apati och moraliska trötthet?

Det finns bara ett sätt att göra detta – att tro oändligt på dina förmågor och stödet från de Ljusstyrkor som arbetar för mänsklighetens bästa dag och natt.

Bland Ljusstyrkorna finns det inte bara stora kroppslösa själar, utan också era Galaktiska bröder, liksom när de är inkarnerade som människor, representanter för högt utvecklade civilisationer och de gamla Själar som har kommit till Jorden under denna avgörande period i hennes historia för att hjälpa mänskligheten att göra Övergången till Femte dimensionen.

Och låt denna tanke-att du inte är ensam-lugna ditt hjärta och hjälpa dig att övervinna tröttheten och bristen på självförtroende som tog tag i dig.

Åkalla så ofta som möjligt Uppstigningens Energi och dina Himmelska Väktare in till ditt energirum och du kommer att känna deras obegränsade Kärlek och intresse för ditt öde på alla sätt!

Jag välsignar dig, min kära, och älskar dig oerhört!

Fader-Absolut talade till dig

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...